Årsresumé.

Ja...vad kan man säga?

2009 har varit ett år fyllt med skratt, lycka och tårar. Året började lite typiskt att vi står och skriker "Gott Nytt År!" uppe på klinten och säger att det här året ska spöa skiten ur 2008, men jag kan ju inte riktigt tycka att det gjorde det. Jag har haft ganska många "kriser och svackor" det här året.

 

Våren:
Våren 2009 var väl helt okej med vissa undantag. Jag som alltid varit något av en hopplös romantiker trasslade ju självfallet till det för mig själv. Jag fick för mig att jag skulle bryta kontakten med "han den dära speciella". Det gick ju rakt åt helvette.

Våren har i stösta allmänhet varit ett enda kärlekstrassel för mig om jag tänker efter...

 

  




Sommaren:

Sommaren var nog den bästa tiden i mitt liv. Jag träffade många underbara människor innom konfirmationen. Ingen nämnd, ingen glömd. Men jag tror ni vet vilka ni är.

Vi åkte tillsammans till Öland för konfirmandläsning, vilket nog var något av det bästa jag gjort. Delade stuga med Embla och Josefine och tillsammans byggde vi upp en stark vänskap. Jag är så glad att ni finns i mitt liv.

Vi konfirmerade oss, det var lite jobbigt att skiljas åt, men dom flesta har jag ännu kontakt med. Tur det. Tallnäs nästa, även där fick jag många nya vänner som kommit att betyda mycket för mig och jag lärde känna många bättre. 

 

  






Hösten:

Haha, rent utsagt den värsta i mitt liv. Mitt hjärta krossades i småbitar, jag svek en vän, pappas rökande fick sina konsekvenser. Allt rasade samman och satte sina ärr i mitt hjärta som fortfarande gör ont att tänka på. Utan mina underbara vänner vet jag inte om jag hade klarat det.
Men hösten kom ju med någonting bra iallafall :)

- Rikard.

 

  

 

Vintern:
Den här vintern har varit fin. Och jag ska välkomna 2010 men öppna armar ikväll och skrika "Gott Nytt År!" och säga att det här året ska spöa skiten ur 2009!

  


We are the Champions


Bild stulen av Olivia.

I've paid my dues -
Time after time -
I've done my sentence
But committed no crime -
And bad mistakes
I've made a few
I've had my share of sand kicked in my face -
But I've come through

We are the champions - my friends
And we'll keep on fighting - till the end -

Prinsessa!



Prinsesskalas!

Jättefin kväll hos Malin! Vi åt jättegod mat, skrek oss hesa på SingStar och såg på A Cinderella Story. Sen vet jag ju dock inte vad som hände efter att jag gick. Dock har jag inga bilder eftersom att jag tydligen glömde min kamera hos Malin. Tack för kvällen Malin!

Hörreni!

Imorgon är det ju nyårsafton!! Jag är taggad! Dagens fråga kom och frågade mig vad jag hade för planer med att inviga det nya året. Dom frågade om vi skulle ut på något "galaj" och då svarade jag och Embla nej. Fotografen tyckte att Embla lät besviken xD


Magi sker på Eke ;)



Haha, jag kan inte hjälpa det!

Men jag älskar verkligen den här bilden! :)


Sorry...

You're a song

Written by the hands of God

Don't get me wrong

Cause this might sound to you a bit odd


Förlåt för att jag inte höll vad jag lovat...men jag orkar inte...


Oh no...

Vi har inga alvedon hemma! Min mage kommer att dööö! :'(

Mellandagsrea!

Shopping idag!

Det fick bli ett par grejer på mellandagsrean då. Nu är jag trött och arg, för jag såg precis att dom tomas sabo berlockerna jag vill köpa kostar 198:- styck...vilket betyder att jag inte kommer att ha råd med dom :( Men det kan ju vara en bra grej att önska sig i födelsedagspresent!

 

 

 

 
  

 

  

 

 


Emma!

Svar Emma:

Jag fick ett armband med två berlocker till! En Musse Pigg berlock och en svart mask, jättefina! :)


New!

Nej men hallå!
Jag vet inte om ni har märkt att det blivit lite ändringar (igen). Det var nämligen så att min blogg krånglade sig med kommentarsfältet (igen) så jag fick göra om bloggen från grunden och passade då på att göra lite ändringar!

Men nu går det iallafall att kommentera igen, så var inte blyga med dom!


Sen har jag börjar med en liten grej. I stället för "Dagens ordspråk" står det nu ett nytt namn för varje dag i månaden högst upp på bloggen. Det är personer jag känner ligger mig varmt om hjärtat. Jag ville bara tacka er för att ni finns!


Tretton...



Kom hem...


Min jul i bilder :)<3

  

 



  

 

 

   


Julafton<3

Jag tycker om julen...<3

Även fast att det bara varit jag, mamma och pappa i jul har det varit jättemysigt. Nu sitter iofs mormor också i våran soffa, så nu är vi fem istället för fyra. Jag har fått jättefina julklappar. Mycket mjuka paker i år, men det tycker vi om! :)

 

Klantiga Diana...
...råkade spilla julmust över hela sin vita klänning, så jag fick ta på mig en av mina nya tröjor! Om typ två timmar ska jag ner till domkyrkan och träffa Embla.

 

Merry Christmas!<3


Switch!

Kände att det var dags för en ny design!

Såhär lagom till jul.
Tack så mycket fina Embla som fixade min header!<3


Snön regnar bort...



Dan före dan före dopparedan!
Idag har jag varit och köpt julklapp till min mor, jag känner att jag verkligen är ute i sista minuten med alla julklappsinköp. Just nu känner jag mig som den tröttaste människan i världen. Men det är jag väl alltid ändå.
Har väl inte så mycket att skriva egentligen, men jag vet att när man väl skriver sådär så rusar alla tankar in i huvudet ändå och så blir det ett jättelångt inlägg!
Se jag är på god väg!

Jag är sur...
...jag har inte hört något från Australien sedan han åkte. Men nu är det bara 16 dagar kvar! Och jag är fortfarande GLAD! :)


Emil i Lönneberga.

 

Jag borde inte klaga på min statistik...

För jag suger ju verkligen på det här med att blogga. Aja, min helg har varit superfin! Fredag-lördag med mina flickor, det var inte alls dumt att spendera den tiden i Själsö inte. Vi var dock lite för busiga! På morgonen hittade vi en kälke utanför huset, hur fint var inte det liksom?!

 

Jag tycker att det vore mycket mysigare att leva på den tiden på Emil i Lönneberga levde...då man körde runt med häst och vagn istället för att åka bil. När man hade kälkar! 


Jullov!!!

Äntligen slut på skolan för i år!

Det känns bra med jullov, det är fint. Ikväll ska jag ut och sova i ett stall i Själsö med mina älskade flickor Amanda och Embla! Det kommer bli supermysigt.

Jag är förresten jätteglad! Jag kollade mina betyg idag och gissa?! Jag har fått mina första MVG! Goodbye VG+! Jag har MVG i svenska och i engelska, jag är duktig! :)

Jag spelade förresten in en video igår...
...bara till er, men jag hinner inte ladda upp den nu. Så jag får göra det när jag kommer hem istället!

 


Grattis Diana...

Jag är verkligen helt sjukt trött...

Varför jag inte går och lägger mig är en bra fråga. Imorgon är det skolavslutning, gissar på att jag har VG i typ alla ämnen fortfarande, ingen höjer eller sänker betygen såhär års. Hela tiden hör man "du ligger kvar, men vi siktar på att höja det till nästa termin!". Varför får man ens betyg på vintern då?

Jag förstår inte...

 

Lite smått ångest.

...jag har inget att ha på mig imorgon...
...jag är pank och har inte köpt några julklappar till min familj än...
...jag borde inte hålla på som jag gör...
...jag har dålig andedräkt, blä...



Men trots det håller jag vad jag lovat :)<3


Godmorgon Sverige!

Skolan igen.
Sitter i datasalen och ska plugga om hindismen, men jag är så trött så jag vet inte om jag orkar riktigt. Var hemma hos Rikard igår och sa hejdå innan han och hans familj drar iväg till Australien. Jag fick en jättefin julklapp! <3

Dålig uppdatering...
Haha, jag är dålig på att uppdatera, och jag vågar inte ens kolla min statistik...men jag ska försöka att bli bättre, jag lovar! Mer bilder åt folket också! Oj, vad jag lovar mycket saker nu förtiden. Jag är verkligen jättetrött. Det är inte okej.

Jaja, högtider och heliga platser...here I come!

Min Rikard <3



Jag älskar dig <3


Skolan.

Det här suger. Skolan suger.
Jag orkar inte, dålig dag idag. Och att spendera den tillsammans med klassen suger ju ännu mer. Jag känner mig utelämnad utan Amanda här.

Jag orkar inte med dina blickar. Sluta stirra på mig sådär. Som att jag får dig att må dåligt bara genom att titta på dig. Som att du är...rädd för mig? Du vill att allt ska vara som vanligt. Prata med mig normalt då?

Fan.


Luciatåg.

Det var tamigfan natt när jag gick upp i morse :S
För jag gick upp klockan fem bara för att vi skulle vara i kyrkan klockan sex. Det var ganska segt, jag saknade Embla. Men det gick väl hyffsat bra, inte för att jag gillar skolkörer eftersom att hälften av alla som är med inte kan sjunga.

Det luktar JUL i mitt rum!

För jag har städat det och tänt ett aromaljus som luktar jul, det är mysigt!


Jag älskar julspelet :)


Broken.

Låser in mig i mörkret, säkert isolerad från allt skrik där ute. Volymen högt uppskruvad, vad är tystnad? Det var längesen nu...längesen allt var såhär fel. Det går tillbaka till gamla rutiner, det är som en deja vy. Känner att jag gjort allt det här förut...fan.


Fel.



Jag trodde jag lidit nog för i år.


Mission Impossible.

Det är helt omöjligt. Det går inte...det går inte.
Hur skulle jag kunna välja? Hur skulle jag ens kunna överväga att förlora någon av er? Ni som håller mig på stadig mark så att jag inte faller ner i mörkret, även fast att jag svajar.

Jag har redan förlorat. Jag spelar ett spel som inte går att vinna. Smärtan som river i hjärtat och lungorna som bränner vid varje andetag. Kommer det någonsin gå över?


Frost



Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear


Älskade Gotland<3

Det är så härligt att vara hemma!
Så underbart att träffa alla fina vänner, jag älskar Gotland. På resan hem träffade jag på Johanna! Det var jättekul att umgås igen, även fast att vi var fast på en båt och inte kunde göra så mycket. Men vi pratade massor!

Hmm...igår...

Igår bowlade jag med Rikard och Albin, det gick jättedåligt! Jag förlorade! :(
Sen åt vi middag på ICA Wisborg och gick hem till Lovisa och spelade Cluedo. Lovisa var elak mot mig...jag ska hämnas fröken!

Imorgon är det premiär för Julspelet! Jag är fett taggad!

 

 


Gotland, i NATT! <3

Hem, hem, hem, hem. Nu ska jag åka hem!
Resväskan står färdigpackad, jag är färdigpackad och iPoden ligger på laddning. Jag kan ju inte klara mig ensam i 6 timmar utan musik? Det skulle ju vara total katastrof. Jag tänker sova på båten, för då går allt så mycket snabbare. Eller, jag ska plugga och sova.

Alldeles straxt ska jag och Fanny åka in till stan och äta, sen måste jag sätta mig på den illaluktande bussen (båten är också illaluktande, jag tycker den luktar gammal spya :S)


Sinking Ship.

Jag förlorar massa besökare :(
Hoppas att ni kommer tillbaka när jag kommer hem igen, att folk kanske tror att jag inte bloggar för att jag är i Stockholm. Hoppas hoppas.

Jag ska snart in till city och träffa David. Senare bär det av mot Lidingö också. Mycket att göra innan man åker. Men det känns lite skönt också. Att jag åker IMORGON! Det är ju helt underbart! Jag har förresten jeans på mig för första gången på evigheter. Mjukisbyxor eller strumpbyxor har det ju varit nu sen jag åkte från Gotland, så det känns lite konstigt. Det gör ont i magen när man sitter ner :P


Onsdag 10:55

Pff...
Jag börjar om en timme, och jag har två lektioner så jag ska alltså vara på min prao i två timmar. Helt värdelöst. Men det är ju riktigt skönt dock.

Haha, jag börjar känna mig tjock! Jag har ätit alldeles för mycket godis och sötsaker här uppe!

Ikväll väntar "En Vintersaga" och jag kanske ska träffa en kompis en sista gång innan jag åker hem på fredag. Hoppas...det hade varit ganska trist annars. Jag antar att jag inte kommer att träffa honom på typ ett halvår annars. Som innan jag åkte hit.

 

Två Dagar!

Det är ju bara två dagar kvar tills jag åker hem igen! Oj, det är ju typ ingenting alls! Jag saknar er Gotland! Tur att mobiler finns...men jag måste köpa ett nytt kontantkort. Jag har EN dag kvar på prisplan bas och det är idag. Men jag har ju typ inga pengar kvar :(


It's been a while, but I can still remember just the way you taste.

Förvirrad. Tankspridd. Borta.

Gamla sår rivs åter upp i ett allt för skadat hjärta. Tankarna förflyttas tillbaka i tiden till en plats där jag inte borde befinna mig. Det tog så lång tid att glömma. Att reparera och förstå.
Kylan förvandlar tårarna till iskristaller på mina kinder och den verklighet jag lever i blir till den dröm jag så länge strävat efter. Men i den drömmen finns ingenting att hämta, ingenting jag vill ha. Jag vill leva i min verklighet. Lägga alla drömmar långt in under sängen. Sluta tänka på dom.

Welcome to the real life. It sucks, you gonna love it.


RSS 2.0