Fin kväll!



Jag har haft kameran med mig i väskan för att ta fina bloggbilder hela dagen, men jag har glömt att ta upp kameran.
Det är faktiskt sant. Men idag var jag och badade i ett "kalkbrott" med några av mina pojkvänner. (USCH, killbaciller!!) Det var inte det bästa stället jag badat på, men det var fint iallafall. Efter det åkte jag, Joar, Elias och Linus in till stan för att köpa pizza. Vi gick och satte oss vid muren och åt den. Det var awesome.

Jag skrattade mer än vad jag gjort på väldigt länge kan jag ju säga.
Jag skrattade så mycket att colan sprutade ur min mun inte mindre än TRE gånger.
Föreställ er en romantisk solnedgång med din pojkvän/flickvän. Helt plötsligt kommer det fyra ungar och skymmer sikten för dig och försöker att pressa ner pizzakartongen i papperskorgen rakt framför dig. Flickan i "gänget" säger högt: Kolla, en bajspåse!!!

Jag tyckte lite synd om dom....

Heta Nyheter!

Ny header, hope you like it.

Nu ska jag sova.

There's a side of me that you don't know.



Jag vet inte varför, men jag vet att du är viktig för mig.

Updating.


På torsdag ska jag se på Eclipse med mina vänner.
Det kommer att bli riktigt fint! Jag måste säga att jag är lite småexalterad över Bella och Jacobs kyss. Hehe. Jag hoppas att filmen är bra i jämförelse med boken, annars kommer jag gå och lägga mig arg på torsdag.
Sen måste jag boka båtbiljett till Kent som är om MINDRE ÄN EN MÅNAD!!! :D

Åh, juste! Jag ska färga håret kastanjebrunt ikväll. Vi får väl se hur det går. PUSS.

Från en ö tillbaka till en annan!





Ja, så här såg nästan all våran fritid ut på Öland :P
Nu är jag iallafall hemma på min kära ö igen. Jag har verkligen längtat hem! Vad har hänt då? Embla smittade ALLA ledare (utom Rickard) med sin förkylning, så jag har ont i halsen. Vi cyklade på samma idiotiska skogsväg som förra året, vi dansade runt en midsommarstång (jag blev tagen av björnen), vi har sovit sex pers. i fyra sängar där ingen ville ligga ytterst (det var svinvarmt) och mycket mycket mer.

Det är kul när men känner sig lite omtyckt!
Ikväll ska jag piknicka med Johanna och Sebbe. Det ska bli fint. Jag har saknat dom. På torsdag ska jag jobba i djupvik med Malin. Det ska bli bäst!

Öland!



Imorgon bär det av mot Öland! Något jag har längtat efter i ungefär ett år.
Väskan är (nästan) packad, hehe den kommer bli så förbannat tung för den är verkligen HELT proppfull. IPoden ligger på laddning inför resan imorgon, kameran ligger tryggt i min väska och peppen surrar runt i skallen på mig! Det är lite småtråkigt att vi ska vara borta över midsommar, men men. Sånt är livet. Ett midsommarfirande mer eller mindre med min familj spelar ingen roll.

Det känns lite tråkigt att när jag äntligen fått tillbaka lusten för att blogga så försvinner internet ur sikte!!
Eller?!
Snart ska jag hem och äta med min mormor. Innan dess ska jag försöka vara duktig och hänga upp en tvätt, om jag bara hittar det andra förbannade tvättstället...!

Det känns segt att jag kommer få ställa klockan på 05.00 imorgon. Bajs!

Skolavslutning.

This is it, skulle man nästan kunna säga...
Ner till almedalen för sista skolavslutningen på högstadiet. Nu börjar ett nytt kapitel i livet. Gymnasiet. Växa upp (inte speciellt troligt för min del dock), tänka på sin framtid. Haha, tårarna bara rann när vi fick betygen. Tanken slog mig att jag aldrig skulle göra det med de underbara människorna som stod runt omkring mig igen. Det kändes sorgligt.
När jag gick ut sexan trodde jag att jag inte skulle kunna gå i en bättre klass. Det visade sig inte stämma alls. Nu när jag gått ut nian VET jag: Bättre klass än såhär går inte att få.

Jag vet, jag är ingen poet.
Men jag vill bara säga TACK.
Tack för alla fina minnen jag delar med er. Tack för att jag fått lära känna er. Ni är verkligen underbara, varenda en av er. Att hålla kontakten med alla när man går skilda vägar skulle jag säga är omöjligt. Men jag ska göra så gott jag kan för att inte komma dit då man går förbi varandra och väljer att inte hälsa.

H





























The end.

Everyday, I asking the girl in the mirror...



Jag har ungrfär 1000 myggbett i knävecken, det kliar...
Idag kom jag hem från en mycket fin klassresa. Imorgon bär det av till skolan klockan 10 (sovmorgon) för att rita på ett lakan i två timmar för att sen gå hem. Nödvändigt.
Jag känner mig lite smådeppig. Saker och ting blir inte alltid som man har tänkt sig...



Everyday, I asking the girl in the mirror
- What are you doing here?

.

Skitunge

RSS 2.0