The Sound of Silence

 

Finfinfin <3


Fredagsmys.

Gårdagen var kul. Eller mysig kanske man ska säga?
Rikard följde mig en bit påväg hem igår, och vi stannade och lekte (okej, det var väl jag som lekte) i massa höstlöv som dalat ner till marken. Jag kommer nog aldrig bli mer mogen än en 6 åring när det gäller sånt där.

Jag tycker om hösten, den är vacker.
Sen gick jag iallafall hem, åt middag med min familj och sen åkte jag iväg igen. Jag, Albin och Willam såg på film hos Rikard, och jag är tydligen till hälften pygmé. Kom en halvtimme försent hem, men det var det väl värt!

 

Skit bra film, rekomenderas!


Being that person every one else want you to be.

Hihi!! Imorgon ska jag till skolan! :D
Jag är lite skum, jag vet. Men det är så tråkigt att sitta hemma hela dagarna i ända. Jag har säkert missat en massa, INTE OKEJ! Jag är lite halv besviken också förresten. I förra inlägget bad jag om er hjälp, och det var bara en person som kände att hon hade tid att skriva ner ett svar i kommentarsfältet. Jämför man det med statistiken är det många som bara klickat sig förbi det...och jag vet att typ 90% av mina läsare är mina vänner...


Hjälp mig...

Ska jag hålla tyst och låtsas som ingenting.
eller...
Ska jag lätta mitt hjärta och ta konsekvenserna jag får ut av det.

I don't wanna turn off the lights...

Känner att allt inte blir som det ska för tillfället.
Det blir bara fel, hur jag än gör. Vad jag än säger, även om jag håller tyst. Även om jag står helt stilla trampar jag snett. Jag vet inte vad jag ska göra. Vad jag ska säga...orden har tagit slut.
Att såra någon du minst av allt ville såra, eller att se någon tyna bort framför dina ögon. Att plågas av att höra en människas andetag just för att du vet att dom snart kan sluta höras.

Hold me, tell me everything's okey. Tell me there's a way to beat the monster. Save me, make it go away.


Dumma!

Jag är så arg! Jag är sjuk!
Jag hatar att vara sjuk! Det är inte okej! Mamma fyller 43 idag, så jag skulle gå upp för att väcka pappa men när jag reser mig upp svartnar allt i någon sekund och huvudet bara snurrar och jag höll på att ramla ner på golvet. Sen mådde jag ju skit för övrigt också. Så jag fick stanna hemma. Jag som ville höra karaoken...

 

Men jag har iallafall något att se fram emot...

Nu när jag var som argast kom jag ju på att min syster kommer till Gotland idag!

Syster <3


Sweet Tuesday.

Träffade min gamla barndomsvän för första gången på typ ett år idag.
Iofs inte i mer än tyo minuter, men iallafall! Cyklade tillbaka till skolan för att vänta på att Rikard skulle sluta och pluggade in mina repliker under tiden! Då tyckte jag att jag var duktig.
Vi gick iallafall ner till biblioteket, som faktiskt blivit vårat "ställe" :P där vi drog till oss rätt mycket nyfikna blickar, hehe.

Albin kom ner till oss en stund också innan han skulle på gitarr.
Vilket kanske inte blev så länge. när vi tröttnat på biblan gick vi, lite smart tycker jag. Gick till Amanda för att hämta mina kakor...suck. Tack Rikard för hjälpen!
Ikväll ska jag nog bara ta det lungt. Det var varit ett väldigt aktivt lov för min del...usch, jag känner mig slutkörd.


Shaking.

Hmm, dagen fick väl en liten annorlunda start.
Så pass annorlunda att jag senare var tvungen att kila upp till apoteket. Men det kan ju bli en erfarenhet i framtiden? Äsch, vad svamlar jag om...
Fikade iallafall med David på Hedbergs, och David fick sin födelsedagspresent. Han blev glad, vilket var vad jag hoppats på. Självklart. Åkte till Visborg en timme tidigare och då satt Embla, Marcus och Ingrid där, det var mysigt tycker jag.

Det gick faktiskt suveränt att träna in scenerna jag har tillsammans med William idag! Jag var nervös innan att jag inte skulle göra min roll bra, men jag är faktiskt nöjd. Dock så började jag skaka i hela kroppen efter att vi slutat spela. Men jag tror att en avgörande faktor till det kan vara att jag inte hade ätit något på hela dagen.

Oj, vilket långt inlägg det blev!


Lördagsmys<3

Hade den mysigaste kvällen på länge igår.
Först heldag med dramagruppen, Marcus köpte godis till oss. Det var snällt av honom! Tack Marcus! Senare åkte jag och Embla hem till mig dit även Rikard, Josefine och hennes kompis Ida skulle komma.
Vi hade verkligen mysigast. Vi satt inne på mitt rum hela kvällen med tända ljus och pratade om lite allt möjligt.
Vaknade upp med en dum huvudvärk.

Men det var det värt!



Jag väntar på mina bilder Josefine Ullberg ;)

Terra Nova Nästa.

Åh nej! Mina läsare håller på att försvinna! :O Inte bra!

Jag får helt enkelt vara mer aktiv. Nu ska jag iväg och hämta upp fina Embla som jag ska tillbringa kvällen med! Hon ska få äran (igen) att ha på sig min fars fina och väldigt förstora hjälm!

Oups, nu ringde alarmet, MOT TERRA NOVA!


Trevligt Höstlov.

Haha, jag har blivit så DÅLIG på att blogga! Dagarna bara försvinner i massa skoj och datorn står verkligen knappt påslagen längre. Det kanske inte är en dålig grej iofs...

Hur som helst har jag hittils haft ett riktigt bra höstlov! Jag skyller på att det är därför bloggen är inaktiv. Idag har jag varit nere på stan och köpt en present till min moder. I år ska vi försöka att inte glömma hennes födelsedag. Usch jag har för dåligt samvete för att skämta om det där än.

 


Jag vet, jag är oklar <3


Hej igen!

Oj, nu var det ett tag sen jag bloggade...har inte fått chansen att sitta vid en dator så nu när jag loggar in på http://bloglovin.com kommer jag ha massor att läsa!

Anyway! Jag har varit i Visborg de senaste dagarna, det känns som att jag bor i kyran nu förtiden. Embla sov hos mig i lördags natt efter invigningen av höstlovet, det var mysigt! Embla började dock se syner efter ett tag, men där innan var vi ute med Albin och Rikard!

Igår kollade jag och några andra på film, eller det var ingen som kunde koncentrera sig på filmen, så vi berättade spökhistorior för varandra istället. Det var lite läskigt. 

 


Min bokhylla - Emblas teckning.

 



Jag älskar min teckning, thank you Embla<3


Leave Out All The Rest.

Gårdagen var fin <3

Efter att jag släpat upp den tunga kartongen med alla dumma kakor till Amanda och hittat min väska gick jag med Rikard till biblioteket. Killen som jobbade var jätte vimsig. Vi stannade tills vi nästan blev utkörda och gick ut i ett hyffsat varmt duggregn. Sen gick vi till Rikard och såg Idol. Hur tänker man när man sätter på sig en genomskinlig tröja och ett par fula röda byxor? :S

Var supertrött när jag kom hem sen så jag somnade nästan direkt. Jag är fortfarande trött, men det är jag alltid så det kanske inte är så konstigt.

Jag vill gå till Hedbergs...någon som vill följa med mig?

07.37

Nu bär det av mot skolan efter en dålig natt. Har verkligen inte kunnat sova. Och idag har vi No prov, men jag är glad! För efter idag är det höstlov! H Ö S T L O V !

Jag ska träffa Amanda om 25 minuter, och jag har inte borstat tänderna än, så nu bär det av mot badrummet!


Dumma skola...



Oj oj oj va jag älskar 9 crimes - Damien Rice! Den är så jävla fin!

Nu är det ju såhär va, att jag la mig i sängen med musik på högsta volym...typ. Och jag SOMNADE! Det var lite oväntat. Jag är lite halvsur för tillfället, så det som går omkring i mina tankar är:

 

Jag hatar helvettes jävla spanska! 
och

Jag glömde den satans dumma No boken hemma! 

(observera att bilden bara är allmänt mysig och har ingenting med texten att göra)


Helvete...

Blandade känslor. Skuldkänslor om man skulle kunna säga så...mest är jag väl rädd att du ska försvinna. Som så många andra redan gjort. Jag saknar dig. Du betyder mer för mig än så många andra. Jag vill inte se dig såhär, vara den som orsakar dig det.

Förlåt mig min vän...

Onsdag.



Dagen har varit bra, lyckan sitter i!

Gick på stan en liten stund med Amanda efter skolan, hittade en finfin tröja jag ville ha! Sen mötte jag upp Rikard, Albin och Lovisa för att åka till läxläsningen. Det blev inte så mycket gjort, jag kommer få IG på kemi provet...det känns ju kanske inte så jättekul.
Men jag fick följe halva vägen hem, det var mysigt :)

Jag sjöng förresten kakaoke idag! Det gick bra, men tappade bort mig lite i texten. Well, that's life!


Underbart.



Jag känner mig som världens lyckligaste människa, äntligen. Allt blir bara rätt nu!


Träffade Malin vid biblioteket idag. Hon var sjuk, hoppas att hon blir bättre! Vi hade iallafall en mycket trevlig pratstund, kul att vara vänner <3
Sen kom Rikard och Malin skulle hem så vi gick och fikade. När vi kom till Hedbergs satt Albin, William, Hilda och Åsa där, så vi satte oss vid dom. Halva min klass kom också. Det kändes lite halvmysko att inte sitta vid dom.  

Lyckorus!<3

Gick just från...

Lyckorus - Ångest.


EKE!

Vet inte om jag sa det eller inte, men nu i helgen har jag och alla andra konfirmandledare varit på Ekegården med alla nya konfirmander. Det har varit supermysigt, verkligen. Man kom närmare vissa människor och lärde känna nya. Haha, men man kan ju inte gilla alla, eller hur? ;)

Men nu är jag iallafall hemma och ska snart iväg till Visborg! Kyrkankyrkankyrkan! ♥


Älska bilden! ♥


Josefine Gästbloggar

Hej det är Josefine här :)
(smyg reklam till min blogg eller vad)
Dagens reaktioner när någon träffade på Diana idag var -Ojjj!, -Shitt!, -Är det sant!?, -Va sööt!, eller bara coola blickar ;)
Det jag sa när jag träffade på lilla Diana var "shiiittt, är det sant?!?!?!" och [bamsekram] Det har tagit ett tag att få in i skallen att det är hon... Men det är så JÄVLA fint ♥

Men nu kanske ni undrar vad hon gjort...? haha
Tjejen har nämligen färgat håret rött! De ni, det är inte alla som vågar de;)






Hej då alla fina Diana läsare, nu sticker vi till bästa Eke över helgen ♥-♥-♥
 


Diana och David.



Jag har världens finaste tavla.

I need you more.



Ja, vad tycker ni? ;)

Själv tycker jag att det var gulligt av mig att lägga ut en sång på bloggen, haha! Jag är så ego!

Sen har jag en liten överaskning som jag ska göra också, jag är jätte nervös!!! Och Kornelia, Emma, Ville, David och Amanda! SCHHH! ;)


400!

 Grattis till mig! Detta blir mitt fyrahundrade inlägg! :D<3



Puss på alla er som följer min blogg! <3


New Shoes<3



 

Japp, japp! Nya skor har jag det! Visst är dom fina!!!<3


From the Top to the Beginning.

Somnade alldeles för sent pga plugg igår kväll, så jag var HELT död idag i skolan. Vi såg på någon film som hette Blå Lagunen, och eftersom att jag var lite halvt övertrött satt jag och kommenterade hela filmen.

Efter skolan träffade jag Rikard en liten stund innan jag åkte till kören i Visborg. Det var mysigt, kören var också mysig. Sara är mysig!
Nu ska jag försöka plugga lite mer, eller åtminstone plugga in vad jag skrivit!


Bra dag!

Okej, jag hörde just den läskigaste reklamen på Spotify...nu är jag rädd.

För övrigt har det varit en riktigt fin dag! Skippade kören för att jag var tvungen att plugga, så jag gick till Hedbergs och tog fram mina böcker och skulle just vara duktig när en Malin kommer ner för trappan, och det var mycket roligare att prata med henne än att sitta med näsan i en bok. Så det blev inte så mycket gjort för min del, hehe.

 

Senare kom Embla och Albin också ner för trappan, och vi kom fram till att Malin var ett bokstavsbarn. Vi dissade Albin och åkte till dramagruppen, det var mysigt :)

Jag mår bra idag!<3


Kulturnatten mm.

Haha, oj. Jag har inte varit inne på datorn på hela två dagar! Det är mycket för att vara mig. Igår var det iallafall Visbydagen, och vi uppträdde med PAX. Det gick väl bra tycker jag, men det var tråkigt att nästan inte ha något att göra.

Dagen innan, alltså i fredags, var jag med Albin och Rikard efter skolan. Vi hade allmänt tråkigt, fast ändå kul, hur nu det kan gå ihop? Sen gick vi och åt på max och så var vi ute och yrde i Visby. Jag ramlade och fick en missbildning på handen, fett läskigt!
Vi träffade på William, och sen gick vi hem till Rikard igen. Jaja, nu måste jag faktiskt cykla, ska träffa Amanda och Josefine om 20min!


Stockholm!

Jag ska praoa i Stockholm, underbara Stockholm i TVÅ underbara veckor!

Jag är helt otroligt glad! Det enda kruxet är ju att det krockar lite med repetionerna med julspelen...hoppas det går att lösa på något sätt. Håller tummarna för det! Annars får jag väl ev. sluta...och det vill jag verkligen inte.


PRAO.

Nu börjar ju det årliga PRAO-helvetet närma sig...eller, det kan väl vara kul så länge man har en kul praoplats, men annars...nja.

Jag ska ju eventuellt praoa i Stockholm vecka 48, men vet inte om det blir så. Min syster har ännu inte hört av sig om det, och det börjar bli ganska ont om tid. Vi ska ju praktisera i två veckor, och inte bara en. Så antingen måste jag ringa och fråga hur det går och om det skulle vara möjligt om jag kunde få stanna i två veckor. ELLER, så måste jag gå ut nu och leta andra praoplatser...jag vill inte.

Blää för PRAO.


RSS 2.0