Tallnäs.

Tallnäs har varit super mysigt. Tänkte berätta lite dag för dag!

Onsdag:
Vi kom till terminalen vid 6:00, alla var väldigt trötta och många lite blyga eftersom att det var så många man inte träffat. Iallafall bar det så småning om av mot Småland, och efter en 5 timmars resa var vi tillslut framme vid vårat mål. Där fick vi våra rum och dagen rullade på i långsam takt.

Torsdag:
Marcus väckte mig och Amanda, vi var rumskompisar, vid halv 9. Men eftersom att 90 Jönköpingsbarn skulle äta frukost samtidigt som vi fick vi inte plats, så vi Visbybarn fick sprida ut oss i byggnaden. Senare fick vi måla krukor med saker som betydde något för oss. På mässan på kvällen fick vi reda på att Pia med en hammare slagit sönder våra fina mästervärk, och det blev många tårar som fälldes när vi fick limma ihop dom igen.

Det skulle representera när någonting går sönder i en liv, hur hjärtat får ärr och hål som aldrig försvinner.

Fredag:
Ojj, det var en händelserik dag! Vi åt frukost en timma tidigare för att vi skulle åka på en "hemlig utflykt" till Boda Borg. Där slog alla sig sönder och samman, men kul var det! Runt fem var alla utmattade och det bar av till Tallnäs igen. Vi såg på en film som var väldigt hemsk, men som nästan alla filmer fixade det sig i slutet. Efter det var det spökvandring. Pia skrämde upp oss med en spökhistoria som faktiskt var läskigare än själva vandringen. Jag gick med Simon, Kornelia, Josefine, Rickard och Amanda. Det var inte alls läskigt, så vi gick besvikna tillbaka till kapellet där vi hade mässa.

Lördag:
Sista kvällen, vi fick fritid i stort sett hela dagen, och alla var trötta så det blev en filmdag! På kvällen hoppade alla till dunkande musik och när killarna slet av sig tröjorna skrek alla väldigt högt! Senare skulle vi bada nattbad, men innan alla hann hoppa i ramlade en tjej på bryggan och slog i huvudet och ryggen hårt. Alla var lite skärrade efter det och ville inte bada längre, så det blev ännu mer film. En ambulans fick komma och hämta flickan, så pass allvarligt var det.

Söndag:
Vi städade och packade eftersom att det var våran sista dag på Tallnäs och bussen kom och hämtade oss vid fem. Då åkte vi den långa resan hem och båten anlände i Visbyhamn 00.00 då alla kramade om varandra och begav sig hemmåt.

   

 
Malin!

 

 
Vill man sova på Boda Borg får man vara smart!

    
   


Jag älskar er ♥

 

  

Kommentarer
Postat av: Embla

TALLNÄS 09 ÄR KÄRLEK<3

2009-08-17 @ 16:22:00
Postat av: Kornelia

Underbart, och jag bara älskar vår Titanic-pose på slutet :)<3

2009-08-17 @ 16:32:31
URL: http://korneliadunkels.blogg.se/
Postat av: malin

nej men oj vilken fin bild på mig ;P

2009-08-18 @ 09:38:37
URL: http://teddyochfreddy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0