Hata...

Jag hatar verkligen att vara sjuk! Speciellt när man har sjukt ont i halsen och Muccoaginen inte hjälper så att man inte kan äta något. Och jag är superhungrig. Febern gick ju upp på natten också, och jag drömde världens obehagligaste dröm. Jag vet inte riktigt vad det var för dröm, bara att allting kändes tungt när jag ställde mig upp och jag kände mig fyrkantig på något konstigt sätt. Jag har ett svagt minne av inbrottstjuvar och att jag skulle få lära mig allt på nytt igen. Men det obehagligaste var nog att vad jag än gjorde så kändes kroppen som i drömmen. Sådär fyrkantig och tung. Jag gick ut och lade mig på soffan för att se om det bara var i mitt rum det var så, men icke.

Men men, sov iallafall mer än igår natt. Nu ska jag försöka trycka i mig lite äppelmos. Det är typ det enda min hals inte skadar mig för om jag äter. Undrar hur mycket jag har gått ner?


NEJNEJNEJNEJNEJ!

Fy-för-satan (för att låna Davids uttryck)!

Imorgon skulle jag och lite kompisar åkt ut till Sagas biograf i Roma (eller...f.d biograf) och ha filmkväll. Det skulle varit jättemysigt! Men vad händer tror ni? Jo, jag drar på mig feber, svidande ögon, hals- och huvud ont, frusenhet, ont i kroppen och blekhet! FITTA!

Men jag ska göra som min gode vän Hypokondrikern, David, säger och gå och lägga mig. Eller ja, dricka, och gå och lägga mig. Och jag ska nog slänga iväg ett sms till Erik också? Inte hört av honom på hela dagen. Okej, jag vet. Jag är patetisk!

Oh...det började snurra...jag kanske ska skynda mig!

Kall och frusen.

Vaknade vid hlv ett idag av att David ringde och sa att jag skulle sätta på radion på 89,2, Wisby FM. Han och Saga har nämligen ett radoiprogram och dom körde live. Så jag satte i mitt headseth i mobilen och låg och slöade i sängen medans jag lyssnade på mina vänners melankoliska röster. Vid halv tre stack jag ner till Hedbergs och fikade tillsammans med Nina, Kornelia, Saga, David och Amanda. Det var mysigt, men sedan började allting balla ur, så vi gick därifrån.

Hälften av gänget ville upp till Amanda, medans vi andra (inklusive Amanda) ville sticka ner till Fornsalen eller bibiloteket. Det blev en hård diskusion, men efter att Saga sa till David att "du kommer säkert misshandla din tjej när du blir stor" var det dags att kuta. Och vi kom ner till Bibiloteket iallafall.

Ni sitter jag dock genom frusen och har ont i huvudet och i halsen. Tror jag börjar att dra på mig halsfluss, på lovet och allt! Jävla dålig tajming...

I Taket Lyser Stjärnorna.

Idag var jag och Fredrika och såg på "I Taker Lyser Stjärnorna" i det nya biopalatset i Visby. Det behövs verkligen, innan hade vi bara en bio i Visby, och det var så irriterande att typ alla nya filmer inte visades där. Typ Twilight. Två månader efter premiären hade den fortfarande inte kommit till Gotland! Jag menar, Gotland må vara litet, men det betyder inte att vi inavelsfolk inte vill se på vampyrfilmer?

Hur som helst. Filmen var bra, väldigt bra faktiskt. Men under hela filmen var det fyra tjejer som satt och stirrade på mig. Jag har aldrig sett dom förut heller, så man kan undra vad dom fann vara så intressant hos mig? Usch, det störde mig verkligen...det börjar göra väldigt ont i min hals också, och jag var ingen aning varför. Det bara typ...svider och känns som att det sitter en stor klump fast i halsen. Inte kul.

Nu ska jag dricka mitt te och se på vänner, har snart sett ut alla sesonger - igen. Jag hatar när något som är bra tar slut!


Hemma igen...

Det var ju inte direkt en lång tripp till Stockholm, men det var bättre än ingenting. Igår vid tio träffade jag då min fina pojke vid centralen, som alltid när vi träffas blev det massa snack om roliga grejer som hänt som ingen orkat berätta över telefon. Vi åkte med bussen till hans pappa som för veckan var i sälen. Perfekt.
Vi såg början på en zombie-film, men Erik blev så trött att han inte orkade se mer. Så vi gick och la oss, klockan var då typ halv ett, och det var mycket kelande innan vi kollade klockan och upptäckte att den redan var 6! Då gav vi sovandet en chans, och även fast att jag inte somnade gjorde ju han det. Seriöst, jag känner ingen annan än min pappa som är en sån sömntuta!

Dock somnade jag efter ett tag, men vaknade två timmar senare av att någon kryper upp bakom mig och pussar mig på axeln.
- Godmorgon lilla griiis!
Tydligen hade jag knuffat iväg honom när jag sov (va dum jag är?!). Sen kunde ingen av oss somna om igen. Klockan tickade iväg allt för fort och sen var det dags för mig att åka mot centralen igen då...

David mötte mig vid Ropsten, jag har ett väldigt dåligt lokalsinne så ingen vågar släppa mig ensam i Stockholm. Och nu sitter jag här. Jätte deprimerad och ledsen. Det känns direkt att något fattas. Hur mycket får man tycka om en person egentligen? Är detta verkligen lagligt?

Nervös...

Ååhh, herregud va nervös jag är...om fem timmar kommer en väldigt fin, nyklippt pojke stå och vänta på mig vid centralen. Jag säger som min kära syster:
- Jag är så himla nervös! Det känns som att det kryper omkring ormar i hela magen!
Lägg märket till att det är ormar, och inte fjärilar. Hahah, David, bered dig på att få lugna ner mig. Jag typ hoppar omkring i stolen. Och juste! Jag har borstat tänderna tre gånger sen klockan 11 för att jag är så nervös. Det lugnar nerverna, plus att man får bättre andedräkt! Måste nog köpa halstabletter också? För säkerhets skull liksom.

Jag har förresten fått det bekräftat att jag har en inkompetent familj. Nu ska ni få höra, pappa kom fram med en rätt så stor skål med sill från i julas (inlagd sill håller jätte länge, så det var inget fel på den) och frågade oss om vi ville ha. Jag och mamma sa förståss nej, bara tanken av att äta en två månader gammal sill fick mig att bli illamående. En liten stund senare hör vi från badrummet:
- Men vafan? Det blev stopp i toaletten!
Jag: Vad har du nuuu gjort?
Pappa: Men, jag skulle ju spola ner sillen i toaletten?
Jag: DU SKULLE VAD?! Men pappa! Du kan inte spola ner så mycket sill i toaletten, det förstår du väl?!
Pappa: Jaha...

Hahah, jag älskar min lilla idiot till pappa =)<3


Stockholm, Baby!

That's right! Idag åker jag till Stockholm! Bestämdes idag att jag faktiskt fick åka upp och att jag ska stanna tills imorgon då the-secret-boy can't see me anymore. Hahah, någon som vet vad jag ska ha på mig? Jag springer runt i trosor och bh och mumlar för mig själv:
- Vad ska jag ha på mig? Dem här kanske? Näe, för slampig. Men vad ska jag sova i då? Kanke...

Ja, och så vidare. Men hjälp mig! Vad ska jag ha på mig? xD

Onyttig söndagskväll.

ÅÅhh, jag tror jag spry! Dom senaste tre timmarna har jag tryckt i mig en tredjedels kladdkaka, två strutar med hallongrädde, massa chips och mat! Jag och Kornelia fick jätte dåligt samvete och började göra massa magträning, Amanda gjorde 50 sit ups och sen var hon död. Vi lite starkare fortsatte lite till med 40 fällknivar, men det slutade med att jag förlorade.

Jag utnämner Kornelia till vinnaren i styrka!


Okej, jag får känslan av att du komer döda mig för bilden.

Iallafall, nu sitter jag och stör mig på att min cam är suddig. Vilket liv jag har!

Erkännande.

Gårdagen var faktiskt mer spännande än vad jag skyltade med...men det är bara för att jag inte orkade skriva världena längsta inlägg som typ ingen orkar att läsa...men jag ska försöka korta ner det lite!

Det var ju så att jag, Emma, Nina, Davíd och Saga var och fikade på Hedbergs igår, och när dom stängde vid fem så sprang vi ut till torget och David och Saga gjorde en musikal om stackars Emma. Emma flyr till torgkassen och efter en liten stund kommer två grymt fulla människor (tror nästan att dom var drogade) gåendes i riktning mot torgkassen. Saga och Nina går in för att "skydda" Emma (vilket faktiskt visade sig behövas) medans jag och David står kvar utanför och tjaffsar om ett tuggummi. Sen ser vi tjejerna komma ut från affären med den fulla tanten och gubben hack i häl och tanten skriker:
- VAD SKA VI GÖRA ÅT DET HÄR DÅ TJEJER?! JA, VAD SKA VI GÖRA ÅT DET HÄR!?
Nina och Saga börjar gå snabbare upp mot Nina och Emma springer in i torgkassen igen medans tanten snabbar på och följer efter Nina och Saga och fortsätter skrika att hon ska klippa till dom och så vidare.


Dom börjar springa för att komma ifrån tanten och hon springer efter. Jag och David står stilla och bara stirrar, vad fan hände? Tanten kommer snart ner igen och skriker:

- DOM JÄVLA UNGARNA SNODDE EN SEDELBUNT AV MIG! NÄSTA GÅNG JAG SER DOM SKA JAG FAN KLIPPA TILL DOM! JÄVLA UNGAR ASSÅ!
Gubben börjar gorma om att man inte ska få sno 1500 spänn mitt ute på blanka dagen, men såklart tror ingen på dom...jag menar, den dagen Nina snor pengar har verkligen allting gått fel. Tanten börjar ropa upp mot gränden till Nina "jag vet vart du booor!" och vänder sig sedan till mig och David och skriker:
- MEN JÄVLA UNG-JÄVLAR, VAD STÅR NI OCH GLOR PÅ?! VAAH?!
Hon börjar gå mot oss och David går in i torgkassen till Emma medans jag går mot en gubbe som ser snäll ut som ber mig ta mobilen och ringa till polisen. Olyckligtvis vet jag inte polisens nummer så han ber ett par tjejer att göra det istället.

Fullisarna vandrar iväg efter mycket skrik och vi går till Nina där Saga står och typ skakar. Det var ju henne dom skrikit till. Alla utom jag var skärrade, jag var bara förbannad. Jag var så nära att skrika tillbaka till tanten att "vadfan håller du på med jävla tant-jävel!?" men det hade ju inte gjort saken bättre precis...fy satan va arg jag var!

Nåja, nu ska jag till gymnastiken! Hoppas att ni orkar läsa inlägget, det var ju inte kort direkt!


Flumm!

Är det några som är bra på att flumma så är det iallafall jag, David och Saga tillsammans! Vi stod i nästan en timme utanför Norrgatt och var allmänt sjuka i huvudet, fast på det bra sättet såklart! Vi hade pusskalas, musikalade, sjöng och lyssnade på pruttande bilar! Hahah, jag känner mig fortfarande flummig, borde nog ta en dusch och sen hoppa i säng så att jag inte ballar ur totalt?

Pannkakor.

Snart så ska jag äta pannkakor. Ja, om ni är intreserade av det vill säga, men jag har inte så mycket annat att skriva om.
Ikväll ska jag iallafall hem till Emma och se på årets pina - melodifestivalen. Usch vad jag hatar det programet, det är ju nästan så att man skäms över Sverige! Jag menar, hörde ni Amy Diamonds låt förra veckan? Fyfan, säger jag bara!


Sportlov!

Nu är veckan äntligen slut och sportlovet tar sin början, eller ja...egentligen inte förren på måndag, men detaljer!

Efter skolan idag gick jag hem till Johanna, vi hade bestämt att vi skulle spela klart vårat "carier-spel" på Guitarr Hero. Och det gjorde vi också! Efter det bakade vi muffins, Johanna råkade ha i lite för mycket salt i smeten, men vi jämnade ut det med lite extra vaniljsocker så det blev bra iallafall! Sen hade klockan blivit halv sju så jag var tvungen att springa till bussen, men så visar det sig att den inte går på en timme, så jag gick hem.

Sen åkte jag hem till David som satt barnvakt åt Kajsa, det blev en riktigt aktiv kväll!



Länkar till: David Lindvall

Dumma Rubriker..

Jag hatar verkligen att skriva rubriker! Speciellt när man inte riktigt vet vad man ska komponera ihop för inlägg.Hur som helst. Nu glömde jag vad jag skulle skriva...jag hade ju massa ointressanta grejer att skriva! Återigen, dumma rubriker!

Idag var jag iallafall på hedbergs med nästan halva klassen, det blev trångt att försöka klämma ihop sig tolv personer runt ett bord i det lilla caféet. Men mysigt var det iallafall, och jag är så otroligt glad över att vi har sån bra sammanhållning i klassen. Vid fem var typ alla tvungna att gå, men jag, David, Kornelia och Amanda stannade kvar lite till och pratade om allt mellan himmel och jord. Senare kom Johanna och det var lika trevligt det. Klockan 18.50 fick jag nästan springa för att hinna med bussen, och det är inte lätt när man springer i en uppförsbacka täckt av snö med klackar!

Förresten, har ni kännt att det svider i ögonen på er? Som om ni typ, har simmat med öppna ögon i en basäng. Det gör det typ varje dag, efter förkylningen. Vet ni vad det kan bero på?

I've been better...

Vad gör man när det känns som att ett stort hål öppnar sig i bröstet? När det känns som att hjärtat är borta, och allt det lämnar kvar är en obeskrivlig smärta. Och hur mycket du än försöker tvinga tillbaka hur ont det faktiskt gör, bryts den barriären ner och tårarna bara rinner ner för kinderna.

Vad gör man när allting känns hopplöst? Hur tar man sig igenom dagen när du inte alls mår bra? När det känns som om ingen lyssnar, eller riktigt kan förstå. När världen fortsätter att snurra utan dig. Då smärtan tillslut vinner, och du får börja om från början igen...

Det är svårt, och det är förjävligt. Men när du står längt nere på botten så finns det bara en utväg. Uppåt.

VG-

Kommer ni ihåg matteprovet jag var så arg över? Ja, men ni vet det jag trodde att jag skulle få IG på? Det visade sig att jag fick VG-! Då oroade jag mig i onödan! Men jag är faktiskt lite förvånad. Jag fick VG- medans andra som gjort minst ett lika bra prov som jag fick G+? I för sig så har vi inte världens bästa matte lärare heller, men iallafall?

Var ute i stallet idag också, fy satan va kallt det var! Jag kan ju säga att jag har kommit på att kalla fingrar + ett kallt och gäggigt bett + iskallt vatten + kallt i stallet - vantar = TORTYR! Jag tror inte jag kunnat röra fingrarna klokt på en timme.


Överraskning!

Runt halv fem ringer David och säger "jag postade ett brev till dig idag, gå ut och kolla din brevlåda!". Jag måste erkänna att jag blev rätt så misstänksam, jag menar, hur skulle brevet ha hunnit fram? Men jag går ändå mot dörren och när jag öppnar den, gissa vilka som står uranför!?

Amanda, David och Sara!

Gulligt tycker jag! Hur som helst, klockan börjar ticka mot tolv och jag ska till skolan imorgon, så jag borde egentligen sova. Trött är jag också! Så jag fattar inte varför jag fortfarande sitter här?

Men ni måste bara höra den här låten, den är så sjukt fin! I love it!


Saknar!

Jag vill till Stockholm, jag vill till Stockholm, jag vill till Stockholm! Nu är jag less på att sakna honom, det har gått mer än en månad, och jag vill pussas!! GAAH!

Och jag ber om ursäkt för mitt utbrott, men jag är så trött på Gotland nu. Och sportlovet är synkat med Stockholm vilket betyder att jag skulle kunna träffa honom hur mycket jag vill då. Men icke, vi har tydligen inga pengar så jag får inte åka (jag har ingen stans att bo heller). Hahah, inte för att någon bryr sig direkt! xD


Design


Dålig bild, men på bilden är en vardagsutstyrsel, lite rock-
aktig. Svart luvtröja, grå t-shirt och jeans.

Grattis!

Juste! Glömde ju att säga att Robin fyller 15år idag! Även fast att jag inte känner honom så himla bra, trots att vi går i samma klass, måste man ju vara snäll och fira honom på bloggen iallafall!

Som sagt, Grattis Robin, 15år!

Måndag.

Måndagar brukar ju alltid vara otroligt sega, men eftersom att mamma förbjöd mig att gå till skolan idag (sjuk) så blev det en helt okej dag! Var och hämtade mitt leg, som för övrigt blev fult, och köpte min skinnjacka idag! Så jag är glad! Nu är det bara en vecka kvar till sportlovet! Men sorgligt nog kommer jag nog inte komma upp till Stockholm iallafall...varje gång jag för det på tal så säger bara mamma "men Diana, sluta tjata!". Ska hon säga, hon vet inte hur det känns att vara utan någon man tycker mycket om i mer än en månad, suck....

Men lov som lov! Det kommer att bli kul iallafall! Det är bara att bita ihop och gå dom här fyra sista skoldagarna!

Sjukling.

Mer förkyld nu än vad jag varit tidigare. Dock är jag inte förvånad...det är inte så smart att springa ute i en tunntröja och strumpbyxor i typ 20 minuter när det är minusgrader. Men jag vet redan att jag inte är hel smart heller så!

Jaja, när jag kom hem igår kväll hade pappa varit och lagt en ask med godishjärtan på min säng, tyckte jag var gulligt! Och idag åt vi roxfordspäckad oxfilé, försenad alla hjärtans dag middag, eftersom att jag inte var hemma igår. Ibland är han för gullig.

Fick inte gå på gymnastiken idag heller, mamma säger att det kan vara skadeligt för hjärtat om man sportar när man är sjuk, så ingen gymnastik för mig då.

Suck...

Okej, jag har fått ett par frågor om vem inlägget Ljudet av dit hjärta var till. Och jag vill bara klargöra att det inte är till någon speciell. Jag tycker bara att det stycket är jättefint.

Förlåt om jag fick era tankar att snurra lite extra.

Festen!

Går kvällen var jätte rolig, även fast att jag var förkyld och fick gå och snyta mig hela tiden. Alla var jätte fina och maten var verkligen super god! Josefine hade lagt upp en alla hjärtans dag-jakt som började med att Nina fick ett mms-ljudklipp som sa att vi skulle gå och kolla vilken ton "fyrelise" började på, det fanns en person i rummet vars namn började på den bokstaven och vi skulle gå och kolla i hennes sko. Så gick det en runda som ledde ut i Botaniska och tillbaka, och när vi kom tillbaka låg det hjärtan-klubbor till alla på hennes säng. Jätte gulligt!

Jag lånar några bilder från Josefine (hoppas att det är okej!) eftersom att jag inte kan ta några egna bilder!


Alla var jättefina! På bilden: Malin, Josefine, Kornelia, Emma, Diana, Nina


Vi gav bort Emma också, hon hoppade fram ur en katrong och Josefine fick
hjärtattack.


Skål!


Glad alla hjärtansdag!



Glad alla hjärtans dag alla ni bloggläsare!

Ljudet av ditt hjärta.

" Frågorna var dumma, för jag visste svaret: Jacob hade rätt. Han hade haft rätt hela tiden. Han var mer än bara en vän. Det var därför det var så svårt att säga farväl till honom - för att jag var kär i honom. Också. Jag älskade honom, mycket mer än jag borde, men ändå inte alls tillräckligt. Jag var kär i honom, men inte tillräckligt mycket för att förändra allting - bara tillräckligt för att såra oss båda ännu mer. Såra honom mer än jag någonsin gjort förut."

Sjuk...

Jag har dragit på mig en förkylning...vaknade idag med igen täppt näsa, svidande hals och feber. Men jag trodde inte att det var något och att det skulle gå över, men icke. När jag kom till skolan hörde jag mig själv prata, jag kände inte igen min egen röst! Lite hes skulle man kunna säga (ironi på lite).

Blev en helt okej fredag, och på NO,n ställde vi alla oss upp på stolarna och sjöng för Josefine som fyller 15 år idag. Resten av tvåtimmars lektionen tittade vi på film och diskuterade kring massa frågor om filmen.

Nu ska jag försöka ta igen mig så att jag mår bra till imorgon. Alla hjärtans dag då ju! Även fast att det är skola då (lördagsläsning -.-) och att jag inte har någon att fira dagen med har jag bestämt mig för att ha en rolig dag! Jag ska inte låta lärande eller icke-existerande-pojkvänner förstöra denna dag! Tjoho, GO DIANA! Haha. ^^


Grattis Josefine!!



Nu fyller lilla kissen 15 år! Kännt dig i fem år nu, och vi har gått igenom mycket tillsammans. Du är en så otroligt fin tjej, och jag är glad att du började i våran klass, gumman!

Grattis älskade Josefine! =)<3

Pyamas.


Första publika designen!

Eftersom att jag inte har någon kamera tar jag bilder med camen, så därför blir bilderna jätte dåliga. Men jag sparar till en bra kamera mobil!

"Design".

Hej på er allihop! Bloggen dampar igen...men nu har jag nästan slutat att tänka på mitt failade matteprov tills då vi får tillbaka proven och det står med fet röd penna "DU SUGER!" på mitt prov. Okej, kanske inte, men det står säkert "IG, OMPROV". Så jag sitter och håller tummarna på ett G år mig och alla underbara vänner som också är nervösa inför provresultatet! Håller ni tummarna med mig?

Nåja, till vad jag faktiskt tänkte berätta. Jag tänkte skapa en ny kategori kallad design. Jag tycker nämligen om att skissa upp kläder, och jag tänkte ta bilder på skisserna och lägga upp dom här på bloggen. Kul va? =)

HELVETE!

Sitter på sista lektionen för dagen nu och jag har precis gjort matte provet. Fy satan va dåligt det gick...aldrig gjort ett sämre prov tidigare. Matte provet är uppdelat i två delar, ena delen är vanlig simpel matte inom området vi håller på med, medans andra delen består av psykisk terror. VG och MVG frågor vill säga. För att bli godkännd måste man ha klarat stora delar av första delen och en lite av den andra.

Första delen gick väl bra, gjorde väl som max ett par slarvfel, men andra delen...jag kunde verkligen ingenting. Hjärnan sa ifrån och strejkade. Jag kunde första talet, och sedan sa det bara stopp. Jag chansade mig fram på andra och tredje talet och sen gav jag upp.

Så "Hej IG!"...

/&¤?)/&¤%)&#)/&£@$€{£@!!!

Fan också! Jag hade skrivit ett bra inlägg, men så raderar bloggen det! Dumma förbaskade blogg! Sen hittade jag inte kamera sladden heller! Jag som hade fotat bilder jag skulle lägga ut på bloggen, men den är spårlöst försvunnen!

Nåja, idag har jag rensat mitt rum. Slängt ner alla onödiga prylar i banankartonger och...ja, det var i stort sett bara det. Men nu känns det som att jag har fått tonvis med damm i näsan och det kliar i hela ansiktet! Stackars mig.
För övrigt har dagen varit lång. Onsdagar brukar inte vara det? Dom brukar gå hyffsat snabbt?

Jag börjar inse att jag inte har något liv. Jag menar, jag sitter och diskuterar med mig själv att onsdagar inte brukar vara så långa. Och för övrigt har jag inte alls mycket att skriva om.

Just nu sitter jag och lyssnar på Rise Against, och jag älskar dom! Nästan lika mycket som jag älskar låten Enclave - Sonic Syndicate. Okej, det är inte i närheten! Men det är bara för att jag har en väldigt stark koppling till den låten. Hade det inte varit för det tror jag nästan att Rise Against hade vunnit.

Hahah, vilket meningslöst inlägg... xD


Färdig!

Ja! Äntligen är jag färdig med det förbaskade engelska arbetet. Eller, inte helt klar, måste finslipa det och lägga in bilder, men annars så!

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om utom det? Hmm, jag har köpt svarta trosor? Näe, det var inte bra...Stockholm har sportlov samtidigt  som vi i år! Fett nice! ja, även fast att jag säkert inte kommer att få ut någonting av det eftersom att jag antagligen inte kommer att kunna träffa den person jag vill träffa. Men det är ju alltid en större chans. Och ojj va msn plingar nu! Hihi, jag är populär! ^^

Elevens val.

Jag sitter på elevens val och ska skriva om Virginia, men jag känner mig helt hjärndöd så skrivandet får vänta ett tag. Arbetet ska ioförsig vara klart imorgon, men jag får dö hemma istället. Vill inte att det sista jag ser i livet ska vara lilla datasalen. Usch, hemska tanke. Otrolig huvudvärk har jag också...

Idag ska jag och David våga oss till Hedbergs igen sedan den pinsamma hendelsen vi sprang ifrån i november. Grädden på golvet hemsöker fortfarande mina drömmar....

Juste! På tal om Virginia. Visste ni att det är förbjudet att ha sex med någon med lampan tänd och att man inte får ha sex i någon annan ställning än missionären? Det är sant!

Dumma toning...

Syns typ ingen skillnad, så jag får göra om det...men lägger ut bilderna ändå.


Före...

 
Efter...

Okej, lite skillnad kanse det blev, men iallafall! Inte vad jag hade hoppats på...

Toning.



Ikväll ska jag tona mitt hår igen! Till den rödaktiga färgen jag hade förut. Det fanns en jätte fin röd färg som jag ville ha, men det var färgning, och inte toning. Ja, asså. Jag är rädd för att färga mitt hår, hur fånigt det än låter. Så den här får duga sålänge! Lägger in före-efter bilder senare. Även fast att det troligen inte kommer att synas en så stor skillnad. 
 
Annars var dagen helt okej, jag har sjukt ont i hela kroppen efter gymnastiken igår, och det är inte kul att gå i trappor hela dagarna när benen är mörbultade. Men humöret är på topp även fast att jag typ dör fysiskt, men det kan jag leva med!

Gymnastik.

Ååhh herregud, jag är helt jävla slut! Träningen på gymnastiken idag bestod av styrka, hjulningar, volter och sånt stuff, stretch och ännu mer styrka. Jag är som spagetti...

Nåja, kvällen blir väl ganska långtråkig, ska äta semlor och se på Beck med mamma vid nio, men fram till dess är det väl datorn som gäller. Sen är det ju skola imorgon. Jag får bita ihop och tänka på att det är sportlov om två veckor, gud va skönt det ska bli! Bara få slappa i en hel vecka, och jag ska nog försöka ta mig upp till Stockholm också. Även fast att det säkert inte blir så.

Det blir en riktigt plugg-vecka också. På onsdag ska vårat engelska-arbete om USA´s stater vara inne, och jag är inte klar på långa vägar. På torsdag har vi engelska prov och så har vi matte prov någon gång den här veckan, vet dock inte när. Usch, jag kommer inte att ha något liv fram till sportlovet, hu...


Rise Against - Anywhere but here


 
Jag tror att jag fått en ny älsklingslåt.

I'm so tierd and turned around and scared.
And i'm lying in empty beds again.
I'll wait for you to come.
To your senses, barbed wire fences.
Won't keep me from breaking through.
I swear I will get to you.

Hallå?

Vad hände med alla kommentarer? =(

Kom igen folk!

Ska egentligen sova..

Men det vill inte jag, inte riktigt än. Ikväll var jag ute och åt med pappa, och vart man än går med honom händer alltid samma saker. När jag kommer in på resturangen vi ska äta på sitter det ett par i 40-50 års åldern i baren. Och dom hejjar och säger "Tjenna Limpan!" (som min pappa kallades i sina yngre dagar). Sedan vänder sig kvinnan om mot mig och sträcker ut handen, jag tar den och hälsar och hon tittar förvånat på mig och säger "Diana? Men gud så stor du har blivit! Känner du igen mig? Nej, det kan du ju inte göra, du var ju så liten när vi sågs senast. Men gud va söt du har blivit.." och så smeker hon min kind ett antal gånger! Asså, inte för att det inte är mysigt med sociala människor, men jag känner mig väldigt obekväm om någon jag inte känner smeker min kind och håller mig i handen i tio minuter. liksom, BACK OFF!

Och alltid, alltid ska pappa klaga på maten. Och när han ätit klart, det vill säga hälften av det som serverades sitter han och glor på alla som sitter i lokalen...suck.


What the...?!



Tänkte lägga ut lite underhållning på bloggen! Videon åvan är då "Elefant attackerar" som är gjord av Daniel Nilsson i min klass. Ja, ehmm....förlåt Danne, men den suger! xD

Lördag

Nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik efter den "långa natten",eller den gick väl ganska fort ändå...det var ju meningen att alla bara skulle stanna till klockan tolv, men det blev en liten "övernattning" för resterande människor vilket var jag, Emma, Kornelia, Ludvig och Gustaf. Vilhelm, John och Nina gick hem tråkigt nog.
Det blev ett riktigt filmmaraton, vi såg på filmerna:

Rec (första skräckfilmen jag blivit rädd av på ett bra tag), Hipp Hipp, Morgan Phålsson, Wanted och Bolt.

Såhär dagen efter är man trött av bara två timmarn sömn och har väldigt ont i nacken för att man fick tränga ihop sig fem pers i två små sängar. Men det var kul iallafall!


It's all fake.

It's easy to play happy.
It's easy to smile that fake smile,
To laugh like yesturday never happend.

The hard thing is to belive it your self.
To make that little girl inside of you smile again.

Yeah, it's easy to play.
But the reallity always make that pain come back.


Written by: Diana Martin 6/2-2009


Renovering (igen).

Jahapp, då var det lite förändringar igen i bloggen då. Blev lite inspirerad av Josefine, hon har gjort så fint på sin blogg! Så tack jossan! =)

För övrigt så har det väl inte hänt så mycket idag, och om en timme kommer lite människor hit (ingen nämnd, ingen glömd). Så jag måste väl antagligen stoppa i mig lite mat innan dess. Kvällen var inte så planerad, så det slutade med att vi planerade kvällen i "sista minuten" i skolkorridoren efter skolan. Vi satt var där i en timme! Juste! Vi hade gitarrprov på musiken också, och jag fick MVG, precis som jag hoppades på.

Iallafall! Mat-dax! Vi hörs senare!

Nej, nej, nej...

Jag vill inte!!

Helskön torsdag!

Okej, jag vet att det inte blir mer än ett blogg inlägg om dagen, och jag skulle faktiskt vilja skriva fler. Men nu är det såhär att jag har verkligen ingenting att skriva om! Jag orkar inte med "dagens" för allvarligt, vem bryr sig om mitt schema i skolan? Och när man inte gör någonting annat på dagarna blir det inte så mycket att skriva om. Så snälla, söra rara människor, hjälp mig med blogg idéer! <3

Nåja, tillbaka till vad rubriken faktiskt talar om. Skolan idag var HELSKÖN! Vi började dagen med hemkunskap, och även fast att vi hade teori och fick sitta och lyssna på Lisa i någon timma var det faktiskt helt okej. Sen hade vi tråkiga lektioner fram till lunch, vilket inte är lika soft, men ändå. På idrotten badade vi, och jag hoppade från femman! *stolt*
På no.n såg vi på film om hur en graviditet går till (sexualkunskap ni vet) och sista lektionen lekte vi! Okej, lekte är ett väldigt dumt ord som jag hatar att använda eftersom att det låter som att man är fem när man säger det. Men jaja...

Tråkigt...

Jag har tråkigt. T-R-Å-K-I-G-T. Tråååkigt!!!

Och när jag har tråkigt och är rastlös så äter jag HELA tiden. Vilket betyder att man går upp massa i vikt och det leder till att Diana blir ledsen. Jag känner mig typ 10 kilo tyngre just nu, usch och fy och blä!

Så vad kan jag snacka om för att underhålla mig själv? Hmm, jo!

Jag har två fasta datum att längta till, och till båda måste jag ha 300kr eller mer, jag kommer att bli pank! However, den 19 februari (om 15 dagar) kommer the sims 3 ut i butikerna! Tjoho! Jag har väntat på det sen i september. Det andra datumet är den 15 mars för då kommer den fjärde boken i Twilight serien ut! På engelska heter boken " Breaking Dawn" och jag längtar så mycket efter att få läsa den!


Bröllopsklänning


Bild från i höstas.

Okej, jag må vara sjuk, men när man ligger i sin säng på kvällarna och ska försöka sova även om man inte är ett dugg trött, börjar man att fundera. Så när jag ligger och tänker så börjar jag att tänka på mitt bröllop - vilket känns lite konstigt eftersom att jag bara är 15 år. Jag har redan bestämmt mig för att jag vill ha ett vinter bröllop, och det ska vara lätt pudersnö på marken och frost ute. Sen ska det ju såklart vara en vacker omgivning och fin belysning, men det är ju nästan självklart.
Sen såg jag mig själv vandra fram till altaret, men jag hade ju ingen klänning...och det var den roligaste biten, att fantisera ihop en klänning. Och brudbuketten såklart!

Okej, jag är sjuk i huvudet...

Diktar ihop ett alla hjärtans dag kort.

Life is hard, but in some way, you make it all so easy. You're my personal sun, lighting up my way through the shadows.

Jag vet inte vad jag skulle göra om du lämnade mig nu, antagligen

"Belive in me, I know you've whaited for to long. Belive in me, sometimes the weak become the strong. Blevine in me, life's not always what it seems. Belive in me, cause I was made for chasing dreams."

Jag älskar d

"Jag har sprungit i ett liv nu
Jag sprang för att stå still
I jakt på ett mirakel
när det fanns precis intill"

Jag älskar dig.

Trött...

Jag är som sagt väldigt trött, iofs är det inte alls ofta då jag inte är det, men idag är jag verkligen seg. Filmkvällen igår blev faktiskt rolig, vi såg på en film som hette "The Blair Witch Project". Faktiskt en riktigt bra skräckfilm.

Filmen handlar om: Tre ungdomar ger sig i oktober 1994 ut på en campingtur för att spela in en dokumentär om den lokala legenden "The Blair Witch" ("Blair-häxan"). Utrustade med videokameror och bandspelare ger de sig in i Black Hills Forest, där de sedan spårlöst försvinner. Ett år senare hittas ungdomarnas kamerautrustning i skogen och vi får nu följa deras dokumenterade resa.

Filmen är baserad på deras egna filmen, och hela grejen är sann. Vilket gjorde filmen lite läskigare. Rekomenderar filmen om ni gillar lite grann av en skräck-upplevelse, men ni ska nog hålla er borta från den om ni tror på sånna legender eller om man är känslig. Men Filmen var iallafall riktigt bra.


RSS 2.0