Morsdag!

Jag vet Nina, man måste göra så för att såret ska bli rent, men det hindrar det inte från att göra ont! xD

Ja, ursäkta mig, men jag var tvungen att svara på en av komentarerna på mitt förra inlägg. Men hörrö ni alla glada läsare! Det är ju morsdag idag! Och ett riktigt strålande väder på det, kan det bli bättre?
Vad har ni gjort idag?

Jag var hemma hos mormor och fikade runt tre, vi åt jordgubbstårta som hon hade bakat. Det var supermysigt, och min högra arm har blivit väldigt bränd medans den andra fortfarande är hyffsat vit. Men men, det är inte hela världen! Dock ser det väldigt fånigt ut...

Klantiga fan, Diana...

Det blir verkligen sena kvällar nu...usch, jag är så trött, men kan inte slita mig från datorn.

Jag ramlade på cykeln idag förresten. Eller okej, jag cyklade in i en lyktstolpe, klantig som jag är...skrapade flitigt upp armbågen och knät. Regält. Och så fick jag några sår i handen också. Men det hemskaste av allt, min gråa favorit tröja gick sönder! Hur ska jag nu kunna fortsätta leva?!

Okej, det är bara ett litet hål, jag överreagerar. Jag vet.

Hur som helst, en viss person typ dränkte såren i alsolsprit, och fysatan va det sved! Jag är inte den typen av människa som klagar, men det gjorde faktiskt ont...

Dead by April.


Detta är kärlek.

Armband.

Jag har förresten fått ett nytt armband till min lilla samling! Davids lillasyster Kajsa gjorde det till mig, det står tillochmed Diana på! Eller okej, det står D♥ANA, men det fanns tydligen inget i.

Jag är helt i extas! Tack så jätte jättemycket Kajsa!


Ni ser nog vilket det är skulle jag tro.


Simsberoende.

Ojojoj, tiden bara flög iväg ju! Eller ja, det brukar den göra när man sover, men att sova till ett är väl ändå lite väl? Ja, ni såg rätt, okej då, jag brukar sova länge. Men till ett?! Näe Diana, nu får du fan ta och skärpa dig.

För övrigt har jag blivit helt simsberoende, det är därför jag inte bloggar så mycket. Jag är inte död, jag lovar.


Sims!


En lite halvt nyvaken Diana...

Kallis.

Jag var nere vid kallis med Johanna, Oskar och Thim för några timmar sedan. Vi badade med kläderna på, och FYSATAN va kallt det var! Fast mitt hår blev jättefint av saltvattnet märkte jag! Kolla!



Jaja, nu ska jag dra ner till st: Nicolaus och jobba lite!


F.R.I.E.N.D.S.

Jag är totalt beroende av F.R.I.E.N.D.S, just nu ser jag på sista säsongen för fjärde gången. Det är beroendeframkallande. Du sitter hemma, har ingenting att göra, är lite småhungrig, har gjort allt kul som finns att göra på datorn.

Då går du till köket, fixar en kopp te och kanske en macka, eller lite skorpor eller vad som helst. Sätter dig bekvämt och trycker på ett avsnitt. Hur underbart som helst!

Jag tycker inte om att se på filmer, dom är oftast så långa och man sitter bara och skruvar på sig. Men F.R.I.E.N.D.S avsnitten är precis lagom långa, och har du fortfarande ingenting att göra klickar du upp ett till! Hur smart är inte det liksom!?


Kärlek<3

Godmorgon.

Idag är vi lediga från skolan. Igen. Det är helt sjukt hur mycket vi är lediga nu! Och det är ganska svårt att tänka sig att vi slutar skolan om bara 15 dagar. Helger inräknat.

Nu ska jag iväg till affären med mamma, bloggar lite senare!


Spindelfobi...

Det har inte blivit så mycket skrivande idag. Men det är knappt så att jag varit hemma!

Iallafall, det var meningen att jag och Josefine skulle bada idag, men det var svallvågor vid kallis, och det var verkligen SVINKALLT! Klockan är nu 00.53, men kommer säkert slå om vilken minut som helst.
Jag ska snart sova, jag är verkligen dödstrött...

Det ramlade ner en spindel från taket rakt ner i min säng för kanske två timmar sedan. För er som inte vet är jag livrädd för spindlar, jag vet inte varför, men det finns inget som skrämmer mig mer än spindlar.
Då David var den enda som var med mig i huset fick jag försöka leta reda på den själv. Med tårarna rinnandes ner för kinderna (töntig som jag är) slet jag ur alla lakan ur sängen, men jag kunde inte hitta den.

Så jag har ingen aning om vart den tog vägen, vilket gör att det känns som att det kryper över hela kroppen. Nåja, nu ska jag sova. Godnatt.


Serie nummer 2.


Uttråkad...

Idiotiska dumma elevensval pass...jag har ingenting att göra, så jag sitter bara och surfar. Det börjar bli lite tråkigt nu. Jag funderar på om jag ska dra hem halv tre istället. Jag menar, vad är det för mening att sitta kvar i skolan när man inte har någonting att jobba med?

Jaja, jag ber om ursäkt för mitt lilla sommarinlägg igår, haha. Många kommenterade det i skolan, men jag hade lust att göra något lite udda!

Ja, jag ska fan gå snart...här finns det ju ingen mening att sitta och häcka...

Spanska.

Sitter nu i datasalen med Malin berdvid mig. Spanska som gäller för tillfället.

Ojj, nu kom Johan. Skriver mer senare!

Här kommer då det känsloladdade inlägget.

Under hela min uppväxt har jag alltid känt mig värdelös. Jag har aldrig känt mig bra nog, jag var en nolla. Bara en i mängden. Ingenting av det jag gjorde var tillräckligt bra, ingenting jag sa hade någon betydelse.

Men under ett halvår förändrades allt det där. Jag började högstadiet med att försöka vara någon jag inte var. Jag gjorde mig till för att få folk att tycka om mig. Men resultatet blev bara att mina kompisar började hata mig. Det visste jag förstås inte då, men det har krupit fram allt eftersom att månaderna gick.
Jag förändrades totalt. Tack vare några vänner som kallas Johanna, Amanda, David och Sebastian. Jag kan inte göra annat än att tacka.

Tack vare er har jag bättre självförtroende än vad jag någonsin vågat drömma om. Jag gick från fullständig nolla till att vara den jag är idag. Och jag älskar det.

Feelings?

Hmm, jag har lust att skriva ett känsloladdat inlägg. Känner mig helt tung av olika känslor för tillfället, men jag vet inte vad jag ska skriva om. Vissa har jag skrivit om förut, vilket gör det hela tråkigt och andra är alldeles för personliga...

Jag får tänka på det där en stund...

Sommar mål.

Mitt nyårslöfte i år var att jag skulle kunna gå omkring i bikini i sommar utan att skämmas över min mage som jag gör varje år. Och jag kan äntligen ta till mig mod nog att säga att jag börjar närma mig mitt mål!

Visst, jag kanske inte är vad man nu kallar "modell-smal", men jag har börjat inse att man inte behöver vara det. Jag är inte pinnsmal, men jag trivs med mig själv nu. Jag har tillräckligt mycket självförtroende till att kunna säga:
- Jag är nöjd med mig själv och hur jag ser ut!

Det ni!


Föreläsning.

Skolan var väldigt speciell idag. Vi hade en föresläsning om förintelsen/missbruk där Emrisch Rooth pratade om vad han varit med om i ett koncentrationsläger. Det var hemskt att höra, men han sa en sak som verkligen fick mig att reagera. Jag vet att Johanna kommer att skriva det på sin blogg också, det var faktiskt hennes idé att skriva upp det här.


"Tänk vilken underbar värld vi skulle leva i om folk bara kunde inse att det bara finns en 'ras' - människan. Det finns bara ett land - jorden och det finns bara en religion - kärleken".

Han har ju så rätt. Sen pratade en Patrik-någonting och Benny Haag om olika missbruk som dom själva varit insatta i. Bland annat om alkohol och om knark.


 Ja, det blev en lång text. Nu ska jag iallafall dra iväg till PAX om en stund. Hittar inte mina mjukisbyxor så jag får dra dit i tights!

Hemma igen!

Nu är Diana tillbaka från storstaden! Helgen har varit superkul, och jag är så trött att jag håller på att dö. Tre av de fyra dagarna träffade jag min favoritrocker, och på lördagen var jag ute och shoppade. Jag köpte ett par jeans, en t-shirt och en klänning. Klänningen gick inte ens att stänga på skyltdockan, så bra självförtroende får en flicka när hon faktiskt får på sig klänningen!

Att andas är ju liksom en annan grej...



Nåja, hemma från Stockholm med ännu mera minnen att förvara!

Lika som bär?

 

Lika som bär? Haha.

Nu sticker jag till Mimmi, kommer hem sent och går nog och lägger mig det första jag gör. Och imorgon hinner jag inte blogga. Men vi hörs på måndag bloggen!<3

Packnings problem.

Nu har jag packat klart min lilla väska, blev jätte stressad när det var några saker jag inte KUNDE packa ner för att jag antingen skulle använda det ikväll eller imorgonbitti, så jag packade ner det ändå.

Som tur var är jag så pass finurlig att jag gjort mig själv iordning så pass mycket att jag inte behöver grejerna! Jag borstade och flätade håret innan jag la ner borsten, på så sätt behöver jag inte borsta håret imorgon/ikväll och jag får fina vågor i håret. Sen tog jag bort allt mitt smink så att jag inte behöver ta bort det ikväll. Visst är jag smart!?

Om två timmar ska jag hem till Mimmi, vi ska se på King Kong! Jag har varit så sugen på att se den igen så länge, men det är tråkigt att titta på film ensam, och den är tre timmar lång så ingen orkar se på den med mig. Men lilla Mimmi (som är längre än jag) ville! Räddare i nöden liksom.

Ojj, va mycket text det blev nu, lägger ut någon bild så att inlägget inte blir allt för tråkigt.


Se på sötnosen klar för natten xD

 
Här är förresten två bilder Johanna tog på mig för ett tag sedan!


Time to sleep!

Nu ska faktiskt jag sova, är helt slut efter dagen. Märkte förresten att jag blivit helt röd i ansiktet, eller ja, på kinderna av solningen idag. Jag är typ kokhet också, enligt David iallafall.

Nåja, nu är det bara att härda ut den här sista dagen imorgon, och sen bär det av till Stockholm!

Godnatt!

Blää för origentering!

Urk! Vi hade origentering med skolan idag, I SVAIDE! Vi cyklade ut dit, vilket från mig är typ...kanske en halvmil? Sen sprang vi, jag och Kornelia tappade bort oss totalt mot slutet, men vi fixade tidsgränsen och var tillbaka innan en och en halv timme hade gått. Sen cyklade vi tillbaka till stan, snabbt in i duschen och drog och käkade pizza med David, Sara, Gustaf, Ville, Ludde, Amanda, John, Nina och Emma.

Där gick träningen åt spillo. Annars har jag legat uppe på palisaderna och solat med David, Emma, Nina, Sara och Amanda. Det var mysigt.

Nu ska jag ladda upp inför kvällen, ensam hemma, tjoho!

Ändrade planer...

...eller så var det bara missförstånd. Iallafall, vi åker på torsdag morgon till Stockholm istället, hörde du det David!? Samma båt, yääy!

Haha, inte för att jag tror att det spelar någon större roll för er, men sak samma! Har förresten skrivit klart min packlista, men det känns som att jag har glömt något? Kan ni hjälpa mig? Skriv nere i kommentarsfältet om ni kommer på något jag glömt!

Packlista.
Underkläder
3 par strumpor
1 par sockor
4st tröjor
1 par strumpbyxor
1st jeans/shorts -
beroende på vad jag har på mig när jag åker
1st pyjamas
1st extra tjocktröja
Tandborste
Tandkräm
Hårborste
Hårgelé
Toffsar + blå hårspänne + diadem + bandana
Sminkborttagning
Mascara
Eyeliner + pensel
Kajal
Svart ögonskugga
Täckstift
Nagellack

Mobil
Plånbok
Mobil laddare
iPod
iPod laddare
Block
Penna
Solglasögon
Bok
Kudde

Mysmåndag.

Här i Visby har det regnat hela dagen, och direkt när jag kom hem från skolan gjorde jag iordning en kopp te till mig själv. Eftersom att mina mjukisbyxor ligger i tvätten och jag inte har några andra passade ju magdans byxorna jag har här hemma perfekt. Så här sitter jag i mysdress och håller tummarna för att solen ska titta fram snart.


Ja, min mysiga klädsel. medans jag pratar i telefon med David.


Teee! Yummie!

Stockholm bby!

Nu är biljetterna bokade, gud så kul helgen kommer att bli! Jag längtar verkligen!

Förresten la jag nyss märket till att det står fyra tekoppar i mitt rum, haha, jag får ta ut dom efter att jag skrivit klart. En femte är nämligen påväg in.

Hmm, jag måste börja packa om två dagar, shit. Jag får skriva packlista!

KickOff.

Paxandet på kapitelhusgården gick faktiskt hyffsat bra igår. Eller ja, vårat första uppträdande räknas inte med bland det, men kul var det iallafall! För det första blev det lite glapp när vi skulle tända alla eldgrejer, så vi fick dra ut på tiden med att sjunga några extra sånger. Sen när jag och Kornelia skulle göra våran elddans ramlade bomullen av från min pinne. Det såg säkert jättekul ut när vi började hoppa på den, och halva våran dans blev förstörd.
Men men, sånt händer liksom.

Kvällens uppträdande gick mycket bättre iallafall. Det blev en liten paus emellan, så vi gick hem till Josefine. Planerna var att vi skulle spela kubb, men det slutade såhär istället!


Bilden är lånad av Josefine.


Bilden är lånad av Josefine.

Bullet For My Valentine.



Jag har blivit beroende av detta band. Jag älskar blandningen av deras låtar! Så underbara! Detta är en av deras lugnare låtar, och detta...

...är en lite tuffare!

Överlycklig!

Lilla jag far iväg till Stockholm nästa helg! Det är faktiskt sant! Eller, den här gången åker jag inte ensam. Mamma följer med upp. Vi ska bo i min fasters lägenhet mitt inne i centrum eftersom att hon med familj ska åka bort över kristihimmel. Det var ju faktiskt planerat att jag skulle få åka upp den helgen iallafall. Men jag hittade ingenstans att bo, så allt ställdes in.

Det gjorde mig superledsen eftersom att det finns en viss person där uppe som jag skulle träffa, ja som jag alltid träffar när jag är där. Då tyckte mamma så synd om mig eftersom att hon vet hur mycket bara en dag med honom betyder för mig, så hon föreslog att vi skulle åka tillsammans!

Sen var det ju en massa annat strul, självfallet, men nu kommer vi faktiskt iväg! Jag har världens bästa mamma!

Dagsverksinsamling.

Idag fick våran skola ledigt för att jobba ihop 100kr var till en skola i Afrika. Jag var ute med mamma i göttlingbo och klippte gräset. Det var faktiskt jobbigt, gräsmatten är stor! Efter det åkte vi till Loistahed och kollade på vilda russ. Det var supergulligt, fyra av russen hade just fölat.

Nu ska jag kila iväg till PAX! Har precis ätit en misslyckad omelett, hoppas att jag inte får håll. Jag måste lära mig göra klocka omeletter...


Super trött...

Haha, allvarligt talat är jag alldeles för trött för att dikta ihop ett inlägg. Kvällen spenderades med David, Sara, Amanda, Ville, Gustaf, Ludde, Josefine, Nina, Emma, Saga, Malin, Kornelia och John. Har jag glömt någon nu? Vi var nämligen ganska många.

Vi såg på The Grudge 2 och fy tusan...jag är glad att jag inte var med när alla andra såg ettan. Jag hade flippat ur. Även fast att filmen inte var läskig i allmänhet så var alla små händelser så sjukt psykande. Jag tänker faktiskt erkänna att jag går omkring och tittar mig omkring efter ansiken i varje hörn.

Jag vill inte sova ensam i natt!


A place for me?

Har du någon gång känt att du inte passar in. Att du upprepade gånger tänkt "jag hör inte hemma här". I så fall är vi två. Jag vet att jag är annorlunda, och jag trivs med det. Jag skäms inte över mig själv för att jag är som jag är. Jag är faktiskt stolt över det. Men samtidigt hittar jag ingen plats.

Jag springer omkring men jag kommer inte någonstans utan att känna att jag sticker ut alldeles för mycket, vilket får min självkänsla att sjunka allt mer mot bottnen. Tankarna malandes i skallen "jag passar inte in. Jag passar inte in".


No insperation.

Jag har fortfarande ingen insperation. Godnatt bloggen.

Johanna hälsar.

Med "Johannas Harem".

Nu sitter jag och "lanar" med Thim, Johanna, Sebbe, Oskar och Jonas. Jag har spelat cs, men jag förlorade hela tiden, så nu sitter jag här istället.

Vi fick precis tillbaka internet, tjoho! Jaha, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Såå, jag kan ju återkomma när jag har lite insperation.


Festen.

Klassfesten var faktiskt jättekul! Vi började med att äta tacos, sen gick alla ut och lekte med Jonas saker. Jag och Johanna tog en långfärd på sparkcykel, vilket orsakade att vi slog oss ganska mycket. Att åka två pers på en liten sparkcykel är inte jätte lätt. När vi blev trötta på det hade vi vattenkrig! Sara hällde kanske en halv pet-flaska över mig. Jag blev dugnsur!
Ja, Sebbe blev blötast, men han var frivillig. Tillslut blev vi tillsagda, så vi gick in igen. Då hade jag och Ville popcornkrig! Jag har massa popkornslulor i mitt hår xD

Sen gick dom flesta, och jag spelade cs mot Johanna. Det var första gången någonsin jag spelade det spelet, det var faktiskt hyffsat kul. Nu ska jag snart sova. Ska upp till kyrkan imorgon med Nina. Konfirmation ni vet.

Godnatt!

Klassfest.

Som vi kanske förstår med tanke på rubriken så ska jag på klasstest ikväll. I Jonas växthus! Det kan ju bli kul. För övrigt har jag inte så mycket att skriva om. Drömde en konstig dröm i natt, och jag kan ju säga att tillochmed mitt undermedvetna vill åka till huvudstaden! Och gå på Grönalund tydligen. Det är typ 5te gången jag drömmer om att jag är på Grönalund inom loppet av 2 veckor.


Ändrade planer.

Fredagskvällen slutade inte riktigt som jag tänkte mig. Helt plötsligt hade jag övergivit min pizza och var påväg hem till Amanda med David, Nina, Sara och Malin. Vi satt och snackade en stund, och runt 22 kom någon på den underbara idéen att vi skulle klä ut oss och skrämma alla turister som rörde sig ute på Visbys gator. Jag var fjortis! Det skrämmer mig lite att jag faktiskt varit sån en gång i tiden. :S


Usch, hur kan folk gå omkring så?

Nu ska jag försöka duscha ur all äcklig hårspray ur håret...önska mig lycka till...

Fredagskväll.

Ikväll ska jag ha fredagsmys med mig själv! Kul va? Ensam hemma till tio, och jag ska äta pizza och dricka cola till. Mamma hade tillochmed köpt massa godis till mig! Hallelujah!

Så jag ska ha en tråkig fast väldigt mysig fredagskväll här hemma.

Sen vill jag passa på att önska Kornelia, Emma och Josefine en trevlig PAX-resa till Finland! Jag önskar att jag kunde vara med...men nu ska mina fina gycklartjejer visa vad Gotland går för och visa upp/lära ut våra skillz! :D

Ännu mera eld.

Blogg.se slutade fungera igår när jag skulle ladda upp eld bilderna, så jag får göra det nu istället! Det blir tyvärr bara bilder på mig, lite tråkigt kanske, men sak samma!


Jag leker lite med Isabelles eldklo.


Gör mig redo för att sluka.


Slukar! (fast för er som såg videon vet ni att det inte gick så bra ^^)


En slukarbild som Josefine tog, men jag ser lite muppig ut... xD

Behind the scens of Clematis.

 
Mitt misslyckade försök till att sluka eld, men till mitt försvar brann pinnen!
Det gick lite bättre för Kornelia, men åter igen är det jag som klantar mig och inte kan stänga av kameran...
Slutligen våran fakirdans, eller...elddans kanske man säger.

Senaste nytt från lilla datasalen.

Folk gillade tydligen mitt serieskapande! Då kanske det kommer upp en liten serie då och då.

Jag skrev precis klart min uppsats om leddjur. Det var inte så mycket kvar på den som jag hade trott. Så det var inte så mycket mer att skriva. Men nu är den iallafall klar och jag har en mindre sak att plugga till ikväll. Perfekt!

Något som inte är perfekt är dock att mellanslagstangenten på mitt skrivbord dampar. Skolans datorer asså...suck. Annars skriker killarna på i bakgrunden och jag är förvånad över att vi inte fått någon utskällning. Vi borde ju höras över hela korridoren.

Lektionen slutar om 3 minuter, gud va skönt.

Serieskapande?

Hmm, det var ju kul att göra serien, och jag fick komplemanger för det! Jag kanske ska göra det till en ny kategori? Hmm...

Vad tycker ni gott folk? Ska jag göra fler serier som ett tema? Fast kanske lite bättre än den där xD

Sämst xD

Haha, jag tror detta förklarar hur tråkigt jag har just nu!


Betyg.

Skoldagen idag var helt perfekt, vi hade tre lektioner och sedan slutade vi. Vi hade nämnligen beting på svenskan och so:n, en riktig toppendag, eller vad tycker ni?

Sen förstör ju vädret allting. Det är grått och regnigt ute, Gotland som hade strålande sommarsol för ett par dagar sen. På tal om sommar, det är helt sjukt. Vi kanske har på sin höjd 19 skoldagar kvar till sommarlovet! Vårterminen går verkligen snabbt! Och imorgon får vi tillbaka hemkunskapsprovet, gud va nervös jag är! Jag hoppas verkligen, verkligen på MVG! Men det är bäst att jag förväntar mig VG så blir jag inte allt för besviken om M:et saknas på pappret.

Det brukar bli så, provet går bra. Jag är så pass bra att jag får VG eller starkt VG, men jag är aldrig tillräckligt bra för att få högsta betyg, och det irriterar mig något enormt.

Design.



Det var dags för en ny design nu tycker jag. Det var ett tag sedan. Jag är faktiskt jättesugen på att ha ett par militärshorts...

Skola.

Sitter och jobbar på mitt svenska arbete som ska vara färdigt den 15 maj. Suck, jag slutar inte förrän en timme och typ 10min. Har jag bara suttit här i en halvtimme? 

Har inte så mycket att skriva om annars, jag försov mig i morse. Vaknade halv 8 och var tvungen att stressa som tusan. I all hast glömde jag min tjocktröja, så Kornelia var gullig och lånade ut en av sina till mig. Hon har ju med hela sin garderob i väskan på tisdagar då vi har idrott som första lektion. Det är lite kul att se henne ta fram tröja efter tröja och höra hennes små rop "asså, kan jag ha den här? Eller är det för mycket? Jag kanske bara ska ta linnet och strunta i shortsen?" haha!

Soon time for bed.

Det blev inte mysigt...jag ville baka, men vi hade ingenting hemma. Så det gick åt pipan.

Nåja, skit samma. Ska väl snart sova antar jag, det är inte så populär hos John Blund om man bara sovit 6 timmar på två dygn. Så ja, jag ska avsluta mitt samtal med David, som för övrigt har haft en dålig dag, och sen ska jag sova.

Vill bara inflika att jag älskar Josefines gladiatorsandaler!

Mys mys.

Nu tänker jag ha det ultra-mysigt! Jag tänker sätta på mig min pyjamas och göra te till mig själv (MED MJÖLK!) och kanske till och med äta något gott? Ååhh, mysmåndag!

Och så ska jag kolla på vänner också, såklart!

Laktosintolerant?!

Oh no! Varje gång jag dricker mjölk av något slag får jag jätteont i magen, vilket mycket väl kan vara laktosintolerans, jag vill inte!! Jag som skrytit så med jag är frisk och kry, inga allergier eller någonting sånt. Frisk som en nötkärna, och så bara ploppar det här upp!

Idag gjorde jag nämligen ett experiment. Jag åt min lunch, utan att dricka någonting ur glaset med mjölk som också fanns på brickan, jag mådde fint. Väntade lite och drack sedan upp mjölken. Då början magen vrida sig igen...det, mina damer och herrar, tycker inte jag är helt okej.

Jag får avvakta, och se om det fortsätter som det gör. Sen får jag väl kolla upp det...håll tummarna för att det går över!

200 inlägg!

Vi firar mitt 200 inlägg på bloggen! Tjoho!


Ehh, jag är knäpp ^^


Jag tillbringar en skål till bloggen som fortfarande är vid liv!

Cred!

Nu har min finfina syster åkt tillbaka till Stockholm, och jag sitter och väntar på att David ska smsa mig tillbaka. Annars sitter jag och lyssnar på Paramore, kollar bloggar och tänkte snart göra lunch till mig själv. Oj, va jag blev hungrig nu när jag sa det!

Ååhh, kolla! SMS!

Jaja, jag ska iallafall ge massor med cred till David och Kornelia som faktiskt såg vad det stod på min hand. Ni har skarpa ögon ni! 

Här kommer förresten en bild som Mimmi tog på mig när vi var ute i torsdags.


Jag tycker att den blev skit snygg! <3 

Visby, en sovande stad.

Ett sovande Visby. Att se solen gå upp över en slumrande stad. Okej, lite för poetiskt! Men jag drog från Amanda vid kanske kvart i fem för min syster skulle åka lite tidigare än planerat. Men jag stannade till en stund vid mitt favoritställe på ringmuren. Jag klättrade upp i en av gluggarna och såg när solen gick upp över Visby. Hörde hur fåglarna kvittrade, vilket var helt otroligt mycket. Det är nog den bästa sidan av staden jag sett.

Dygning hos Amanda.

Det var skitkul på Effes, A Friend of Harry's och massa andra rockband spelade, men jag lyssnade bara på fyra av dom. Nu sitter jag hemma hos Amanda, med ringande öron efter live "konserten". Här finns också David, Kornelia, Gustaf och Ville. Jag tror att det är första gången vi är lika många killar som tjejer här!

David har polisnoja, eller det tycker inte han...men, men. Han vill dock att jag ska hälsa att han är bäst. Jag tror att det har hänt någonting nere på Lillebror, det är massa poliser och ambulanser där. Nu ska vi värma pizza!

Effes ikväll.

Ikväll ska jag ner till Effes med pappa och storasyster. Det kan bli kul. Det är afrikansk kväll där nere.


Min syster.

Jag citerar ut Twilight på min hand, hehe.


Ni som ser vad det står ska få myyycket cred på bloggen xD

Grillkväll.

Kvällen blev faktiskt kul! Blev lite tröstad när Fanny och pappa kom hem från Nunnan, och sen grillade vi. Det var lite för kyligt för att sitta utomhus så vi tog med middagen in och gjorde det mysigt med tända ljus och Elvis spelandes i bakgrunden.

Nu är jag super trött, men klockan är ju bara tio, då kan man ju inte gå och lägga sig en fredagkväll! Nej herregud, jag får besegra min trötthet, den går nog snart över.

Gårdagen.

Kvällen blev faktiskt ganska kul iallafall. Efter att vi hade hämtat Fanny drog vi gärnet ut till Ihre för att hinna vara med när dom tände brasan. Men farten 120km/h hann vi fram till Ihrebaden fem minuter innan tändning. En resa som vanligtvis tar typ 35min tog kanske 20min. Brasan var iallafall fin, men vi åkte tillbaka till stan efter kanske en halvtimma då det inte fanns någonting att göra.

Då åkte vi ner och åt plankstek på Wisby Resturang, och efter det gick vi till Nunnan som ligger precis bredvid. Några snubbar spelade några akustiska låtar, festliga som sorgliga. Men bra var dom iallafall.

Ja, idag har jag väl inte gjort så mycket, jobbat lite på solbrännan till skolavslutningen, och vet ni vad? Det tog faktiskt! Himla stark sol i våran trädgård.

RSS 2.0