In some way, I got scared for you.



Jag kanske är patetisk. Jag kanske är dum som inte kan glömma. Men jag saknar den du va, och jag saknar hur du log mot mig. Det lendet lär jag aldrig se igen. Det är bara att insé.

Godkväll, och snart godnatt för min del!



Jag fick lite dåligt samvete för att jag bara lägger ut massa gamla bilder på bloggen.
Därför var jag tvungen att springa upp och ta en bild på det som jag, för tillfället, tyckte bäst om i mitt rum.
Dagen har väl varit ganska bra. Vi hade beeptest och vi tog ett porträttfoto. Jag har olyckligtvis slagit i min hälsena som gör mycket ont, men jag kunde inte sitta på bänken för andra gången. Så jag sprang ändå, inte nöjd över resultatet dock.

"Dyra drömmar"






Jag hittade mina dyra drömmar idag :(
Jag är helt förälskad i tröjan, fast i grå med rött tryck. Dock satt den inte bra på modellen, menden kanske sittar bra på mig? Fast jag hoppas nästan att den inte gör det, med tanke på att den kostar 799:- vilket är betydligt mer än vad jag har råd med!
Skorna är helt underbara, jag älskar dom jättemycket! GIVE ME!!! PLEASE!

Misunderstood...



If I was just a little bit stronger...

F.R.I.E.N.D.S



Kärlek.

Horsie!



Det har varit en riktig hästdag idag.
Ja, på bilden ser vi då en tre år gammal bild på min och min mammas häst. Han är fin. Han heter Lasse.
Klockan 12 idag åkte jag och min mor ut till stallet och tog en liten skogstur. Det var skönt att få fara fram mellan träden lite. Jag kommer ha träningsvärk imorgon. Aj.

Men eftersom att mamma skulle jobba ikväll...
...och eftersom att vi hade kvällsfodringen och insläppet ikväll fick jag åka ut ENSAM och göra allting. Det var lite småläskigt. Men som tur var var Sara där, så jag fick lite sällskap iallafall.
Nu ska jag ha myskväll med mig själv (visst låter det...roligt?). Så ha det så bra allihopa!

Brist på NYA bilder :S



Jag känner att jag aldrig har några nya bilder att lägga ut!
Jag har haft en trevlig dag! :)
Fast, iofs har jag fått en fläskläpp och så har jag ont i hela kroppen. Det kanske är mindre bra. Jag vet inte så noga. Igår bäddade jag i nya lakan i min säng så täcket är jättefluffigt nu! Jag vill lägga mig och läsa Harry Potter, men jag måste få tag i 6 boken först -.-

Belive in me, sometimes the week becomes the strong.

Åh, se. Molnen gråter också...

Lite snabbfakta :P



Informationsmöte i kyrkan snart!
Vi ska prata om när vi ska åka till Stockholm och gå på Gröna Lund! Hihi, det kommer att bli toppen!
Nationella provet i matte gick, som jag sa tidigare, jättedåligt. Men jag fick en ny fin tröja av mamma så jag är glad iallafall. Mitt hår är jättelockigt och det är helt absurt hur mycket finare man känner sig när man sätter på sig ett par strumpbyxor och lite eyeliner :P

Datasalen.

Bajs. C provet i matte gick åt helvete. Död åt nationellaprov i matematik.

Quiet times.




Jag vill att det ska vara som förut. Du gjorde mig lycklig...

...

Se mig.

Varm om kinderna och trött i ögonen, det är jag!



Jag är trött...
...och jag har träningsvärk i hela kroppen. Det är lite småjobbigt. Dagen har iallafall varit superfin med massor med sol, lite tråkigt att sitta instängd i skolan då. När vi hade slutat gick jag och fikade med Malin, Sara och David. Det var trevligt, vi skrattade massor och pratade gamla minnen.

Imorgon är äntligen hälsoveckan slut!
Over, finito! Haha, inte för att jag har tränat mer än vanligt eller ätit nyttigare än vanligt men iallafall! Nu behöver jag inte få dåligt samvete för det längre!

Listen


Practicing.



Hey crazy...eh.
Goodmorning everybody! I'm off to school any minuite now. I think my friend David and me are going to do a english speeking test today, so I start practising(?) now as you might notice. Haha, I hope that everything isn't spelled wrong. That stuff is sometimes embarrasing.

I'm totally upsessed with the song "Dear Mr. President" by Pink.
It's really pretty, but kind of sad too. Well, I'm going to drink the rest of my tea and then go brush my teeth. So long!

We do the short version.



Såhär fint var det ute när jag cyklade hem.
Har varit i Visborg idag med alla konfirmander. Det var trevligt, jag har saknat Visborgs mässorna. Charlotte berättade sin supersöta historia i predikan idag. Det gjorde mig lycklig för en stund. Det var fint.

Hej och hejdå!

Hinner varken lägga upp en bild eller lägga ut det där videoinlägget jag sa att jag skulle göra.
Ska nämligen börja gå bort mot Malin nu. Men jag ville hinna önska er alla en riktigt bra kväll! Hoppas ni får det lika kul som jag kommer ha det! :)<3

Nattbloggning.



Två lite utflippade flickor i mitt rum :)<3
Uppträdandet gick bra. Toppen faktiskt minus lite missar, men det var inget publiken märkte. Dom var inte jättenyktra, haha.
I belöning fick vi lite cash och godis så kvällen avslutades med fredagsmys hemma hos mig. Lägger upp ett videoinlägg imorgon (om jag hinner, jag har så satans mycket att göra!).

Nu väntar sängen på att jag ska krypa ner och somna.
Jag är så himla trött. Och imorgon vankas våran loppis i Solbergaskolans matsal. Kom dit vetja!!
Men godnatt nu alla söta små läsare. Nu ska Diana krypa till kojjs.

Ny header.



Sådär ja, då var det fixat :)
Tog faktiskt till och med fotot själv! Enkel och fin, det är så det ska vara.
Har det inte ändrats något tryck F5

Nyskapande...eller nåt.

Och vet ni en till sak? Hehe... :P
Jag är ganska trött på min header nu. Den är så vintrig...kanske ska gå ut och fota lite till en ny header? Vad sägs om det?
Jag har ju inget photoshop dock...men jag kanske kan hämta hem en sån där månadslång photoshop? Hm...annars är jag dålig och gör den i paint! xD

Hur som helst, nu header på ingång!

Gymnasieval

Vet ni vad?!
Jag kom in på scengymnasiet!
Bara preliminärt, men det struntar jag i...JAG KOM IN! :D<3

Effes!


Bild från sommaravslutningen -09



Nu var det längesen jag bloggade, igen.
Det går ganska segt med det nu förtiden. Jag har ju gjort massor med saker jag skulle ha berättat...bland annat gick det bra på Effes. Jag ska lägga upp en video på det i kväll tror jag!


I vilket fall som helst så bloggar jag ju nu :)
Så, ni som kanske har saknat mig blir säkert glada! Nu ska jag iväg och träna eld hos Kornelia vilken minut som helst. Vi har nämligen fått ett uppträdande på fredag och måste öva massor, även fast det blir kallt ute på kvällarna. Jag är supertrött och hela veckan är fullspäckad med nationella prov, loppisar, eld, fest och allt vad det nu är...

Se, det var ju inte så jobbigt att blogga Diana. Skärpning.

When I was sad I went to pick up my guitarr.



Här sitter jag lite småsjuk...

...superbra nu dagen innan jag ska spela på Effes. Men vänta! Det tror inte jag att jag har berättat på bloggen!
Jo, det är nämligen såhär att när jag i söndags spelade jag två av mina låtar på jammet kom en gubbe fram till mina föräldrar och frågade om jag ville spela i pausen på Effes. När mamma berättade det för mig blev jag verkligen nervös.
- Hur ska detta gå!? tänkte jag.

Men jag tror inte jag behöver oroa mig.

Det går säkert bra iallafall. Så sammanfattat: Jag ska spela 2-3 av mina egna låtar i pausen mellan ett band imorgon på Effes och jag kommer att kissa på mig av nervositet, men det struntar jag faktiskt i. Jag kommer vara glad efteråt. Det vet jag.

Lite tråkigt att man ska gå och bli sjuk dagen innan bara. Jaja, det är väl ödets ironi!


Nejmen, ingen bild!? Ovanligt...

Haha, jag tror bestämt att jag varit väldigt dålig på att uppdatera?

Jaja, det är inte mitt fel att mitt liv är fullspäckat av massa saker. Jag kan ju säga att jag har något fruktansvärt ont i kroppen. Mest i ryggen, har knappt kunnat sova i natt pga av att jag inte kunnat ligga på något annat sätt än på mage. Och vilken vettig person kan somna på mage?!

Hur som helst, det är en ganska vanlig mening att skriva på den hära under rubriken....

Idag har jag och mamma flyttat hästen till ett nytt stall. Det gick faktiskt ganska bra. Lasse är min ögonsten, vi hade räcka-ut-tungan-tavling idag! :P
Det hela började med att jag kittlade honom på mulen, då började han räcka ut sin tunga massor. Då bestämde jag mig för att hämnas och gjorde samma sak tillbaka. MEN, då ville han också hämnas!! Vilken jävla häst va? Så, ja...så höll vi på ett tag.

Enough now Diana, tima for you to sleep. You have a long day before you tomorrow! :)


Dygna i Domen.



Jag vill ha sommar!!!

Hur som helst. Det var kul i natt, jag var en av dom tappra som lyckades hålla mig vaken hela natten. Gick hem, halvt död och gick upp tre timmar senare. Jag tycker synd om alla som kommer att vara runt mig i kväll. Jag kommer att babbla som en galning. Jag bestämde mig även för att sluta vara så löjlig, så jag tog mig i kragen och gjorde vad jag kunde för att göra allt bättre. Det kändes bra.

Jag är väldigt hungrig just nu.

För jag har inte ätit klokt på typ...24 timmar. Bara någon liten macka, så jag ska fixa något att äta. Förresten så är jag helt sjukt irriterad på den okända pesron som sprungit iväg med min hårgelé!!! Jag är i stort behov av den! För nu får jag sätta upp mitt hår annars kommer det bli större en Kanada.


Empty chears, empty heart.



Jag tycker att världen har blivit konstig.

Omvriden. Det känns som att jag inte hör hemma någonstans längre. Som om allt har gått förlorat. Här sitter jag i min jävla snurrstol och önskar att jag också kunde bli tillfrågad. Önskar att jag hade bättre kontakt med dom jag förlorat. Önskar att jag fick tillbaka kontrollen i mitt liv.

Men vi vet ju allihop att man inte får vad men vill ha.

Varför skulle mina önskningar och drömmar besannas när barn går ute på gatorna och letar efter mat. Varför skulle mina problem vara svåra när tusentals människor dör varje timme för att det inte finns rent vatten. Varför ska jag, som är frisk och faktiskt har det bättre än många klaga?

För att jag känner mig så jävla ensam...


Communication!

♥♥♥♥♥♥♥♥ SMS FRÅN NEW YORK! ♥♥♥♥♥♥♥♥


Uppdatering!

Ingen bild idag tyvärr! Kanske senare!

Jag kom precis hem efter en lång promenad med lilla släkten. Min syster och hennes mamma och syster har nämnligen kommit till Gotland för lite påskmys. Det kommer bli jättetrevligt. Tillbaka till ämnet, vi var ute på promenad, kollade in Helge Ands ruin som syrran ska gifta sig i i sommar! det ger vi tummen upp för :)<3

Jag åt min första glass på glassbaren för i sommar!

Gott, men kallt eftersom att jag tvärvägrade jackan. Men det gav mig mycket med vårkänslor. I kväll ska vi ner på Nunnan tror jag. Livebandsmys, hihi. Vi får hoppas att jag får med pappa också! :D

Puss på er!


Afraid..



I'm losing control...I'm scared.

RSS 2.0