Omväxt...igen.

Pax träning idag igen. Nu har vi ledigt imorgon iallafall!

Gick till glassbaren en sväng med Melina. Det var jätte längesen jag träffade henne så vi hade mycket att prata om. Den skitungen har växt om mig! Iofs bara med en cm, men iallafall! Det är den enda personen i världen jag kunnat lita på ska vara kortare än mig, men icke, hon går och växer om mig!?

Det är inte rättvist...

 

Den första bilden tycker jag var fin, och den andra bilden skulle Melina döda mig för om hon visste att jag la upp den! =P

Svar:

Haha, jag har ingen aning om hur man kommenterar på din blogg Embla, så du får lite svar på tal offentligt!

Embla:
JAG SAKNAR DIG!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33

krama marcus och erica från mig när du träffar dom nästa gång va!<3

- Jag saknar dig med gumman, stört mycket! Kom tillbaka snart!! <3<3<3
Och det ska jag göra! :)<3



Älskar dig hjärtat<3

Klubbberoende!



 

 




Ontontont!

Okej, igår orkade jag verkligen inte blogga. Jag motstod min vilja och tvingade mig själv i säng eftersom att jag visste att jag inte skulle orka upp annars, vilket jag inte gjorde iallafall, men ändå!

Igår hände inte så mycket ändå, vi hade pax träning och sen var jag nere och åt glass på hamnen med Marcus och Erica. det var en mysig kväll. Idag hade vi också pax träning så jag tvingade mig själv att gå upp för att jag skulle komma i tid. Sen halvsov jag mig genom träningen med en värkande nacke och rygg...

Fy. Jag har problem med nacken annars, men det var längesen jag hade såhär ont i ryggen! Tror det var från träningen igår. Några av oss paxare fick nämligen bära en tung och divig jungfru på våra ryggar. Grrr, jag ska inte gå in på detaljer.


Ja, det där är jag alldeles för trött och har alldeles för ont för att kunna göra så... =P


Lekstund.

När kvällen börjat dra ihop sig lite gick jag ut med Olivia, Josefine och Kornelia. Vi hade jätte mysigt! Åt massa godis, gick runt och tog massor med bilder. Vi träffade även på David, Nina, Gustaf och Ville.
Nu tänker jag förresten tillägga ett "ont" på listan. När jag kom hem till Kornelia råkade jag trampa på hennes spikmatta...det gjorde väldigt ont i fötterna!

När alla drog sig hemmåt träffade jag Marcus utanför Domkyrkan, han höll precis på att stänga, men han ville höra min pianolåt (som jag la ut på bloggen) så han öppnade upp och jag fick spela den för honom på flygeln, hihi. Sen satt vi där en stund och spelade lite piano, MEN!

När vi skulle börja gå hörde vi något som lät. Det lät som att det var någon som sjöng. Så vi satt kvar där och lyssnade, och melodin "sjöngs" om och om igen. Tänk om det är ett spöke som aldrig hittade ljuset och blivit kvar i Domkyrkan och nu går och sjunger sin sång.

Haha, förlåt, men jag tror väldigt mycket på spöken!

 




Pax träning.

Kom precis hem från pax träningen hemma hos Josefine. Är helt slut. Inte för att vi körde så jobbiga saker, men för att jag är superhungrig och typ har ont överallt. Ont i benet för att det knäppte till på något konstigt sätt. Ont i knät, tror jag överansträngt det lite idag. Sen har jag ont i axlarna efter att ha burit min gitarr som väger ton enda hem.

Ja, juste, jag har allmänt ont överallt av min och Kornelias brottningsmatch! Jag tog nämligen hennes sista kex.

Träningen gick väl i allmänhet ganska bra, förutom att vi faktiskt inte kommer någon vart. Vi (okej, jag och Kornelia) är ganska flamsiga...förlåt guys...

 


Jag har saknat dig stört mycket gumman...<3

New song!



Haha, pappa förstörde ju typ hela inspelningen, men ja! Njut av ögonblicket!

Dagarna tu.

Hoppsan! Nu har det inte blivit speciellt uppdaterat på några dagar!

Aja, igår var jag och fikade med David på Hedbergs, vi träffade även Amanda och Sara som suttit uppe hela tiden. Sen gick jag och hälsade på Marcus i domkyrkan en liten stund och efter det bar det av hemåt.


Älskade Hedbergs.
 
Fast hemma fick jag inte vara så länge, för sen kom Amanda och lite senare gick vi ner till piren och träffade Nina, Gustaf, Ville och David. Dom gick efter en stund och jag och Amanda satt kvar och pratade lite allmänt om livet.
 

Jag och Amanda märkte att vi var rätt lika klädda!


 Sen idag åkte jag ut med Amanda till ett kalkbrott i Follingbo. Det var jättevarmt i vattnet, men jag badade inte för jag ville inte riskera att frysa...vi åkte hem till mig och åt lunch och sen bar det av till Almedalen där vi träffade Nina och Sara. Och nu sitter jag här! Tänkte läsa slutet på min bok, och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Det är skönt med en kväll hemma.

 


Nyskriven låt...eller en början iallafall.

Standing all alone here though I'm surrounded by people I love.
Trapped in my own prison while the world walks slowly by.
I can't hide from reallity, I can't hide from my broken heart.
I can't hold up all my life with only my human arms.

Only fools would obey all this pain, living through this life.
With no hope and no life time spirit, no will to find a way out.


Behind a million screams.

Jag orkar inte...allt är för mycket på en gång. Jag försöker att hålla ihop, jag försöker att inte glömma bort att andas. Men smärtan är för äkta, den är för stark. Jag står och ser på när mitt eget liv förintas, för feg för att ta upp striden, för snäll för att ens tänka på mig själv.

Men jag ska fortsätta kämpa...ge mig bara lite tid att hitta mig själv igen...

Händelserik dag!

Idag var jag och fikade med David, på Hedbergs såklart, vart annars liksom? Där satt vi i nästan tre timmar och sedan drog jag vidare till Biskopsgatan där jag träffade Malin och Josefine. Vi hade inte så mycket att göra, det blåste ganska mycket i Visby idag, så vi gick en runda på stan, jag fyndade! Jag är verkligen superglad!

Efter det gick vi och satte oss uppe i en ruin, men när den stände gick vi vidare till Kaffe & Choklad caféet och drack var sin kopp med varm choklad. Sen gick Malin och jag följde med Josefine hem en liten stund. Vi tjuvtittade på tornéspelen och sen åkte jag till Marcus en stund.

Som sagt, en väldigt händelserik dag!

 

 



 


Kneippbyn!

Idag vid tolvtiden åkte jag ner till Öster för att träffa Josefine, Olivia och Malin. Vi skulle nämligen ta Kneippbynbussen ut till Kneippbyn (logiskt va?). När bussen kom fick vi en liten överaskning, det var Saras pappa som körde! Han försökte ge oss rabatt, men det förstod ju inte vi...
Hur som helst, när vi kommit ut till Kneippbyn lallade vi omkring lite inne på sommarland. Sen efter några timmar tog vi superplatserna till teatern där Ulrika redan satt. Sen började pippiteatern med Olivia som Annika!

Efter teatern vandrade vi vidare till vattenland, vi åkte ALLT! Eller ja, allt som vi inte var för gamla för att åka. När vi tröttnat på att springa omkring där åkte vi ut till ett kalkbrott i Bro. Det var superfint, och där åt vi lite middag och sedan bar det av hemmåt.

 

 

  

  

  

 

 

Fuck off...

Jag vet inte vad jag gör uppe. Jag orkar inte ens blogga. Jag vill gå och lägga mig och dra täcket över huvudet och bara vägra att vakna förrän allt är bra igen.

Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on

Utöver det där vanliga skitsnacket liksom. Näe, jag säger som Thåström "FANFANFAN".

Olivia.

Idag har jag varit i Almedalen med Olivia, eller till en början i Almedalen iallafall. Vi spelade gitarr och hade det mysigt. En skum gubbe kom fram och frågade vad klockan var trots att han höll sin egen mobil i handen och sedan "kritiserade" han Olivias gitarrspel, han borde skämmas!

Sen gick vi till Kaffe & Choklad caféet och köpte take away och satte oss på en liten parkbänk där Olivia tog MASSOR med kort.

 

  

 

   

Socker.

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas.

I en värld av idioter, står jag först i kö...

Playlist for Spotify.

På senaste tiden har dom här låtarna spelats varma i mina högtalare. Låtar som inte är så mycket tryck i, så att man kan få tid att tänka. Låtar som har en betydelse, iallafall vissa av dom.


Domkyrkotornet.

Ja, som sagt så var jag uppe i en liten vandring i Domkyrkotornet med Marcus straxt efter nio. Det var så grymt häftigt! Vi gick enda upp i tornet, och trapporna var väldigt läskiga att gå i, ja det tyckte iallafall jag. Så vi kämpade oss upp för dom branta trätrapporna och det var det värt. Utsikten var helt underbar...tack så jättejätte mycket Marcus!!




 

Och nu till den bästa bilden...


 



Är det inte vackert?




Grattis Amanda!

♥♥♥ Ett stort grattis till Amanda som fyller 15 år idag! ♥♥♥

Idag hade Amanda sin planerade födelsedags picknik och en timme innan den började tog jag moppen in till stan och köpte hennes present. Blev tio minuter sen, men fint folk kommer väl sent? Eller hur?!

Det var hur som helst trevligt, vi satt där en liten stund tills dom allra flesta var tvungna att åka hem.
Fram till nu har jag läst min underbara bok och bara tagit det lugnt. Ikväll väntar en tur upp i Domkyrkotornet!

Jag kommer bli höjdrädd och ramla ner! :S

 

 


Happy Birthday! <3

Harry Potter!

Idag vid halv tre var jag och såg på Harry Potter premiären!!!

Verkligen stört bra film, och om ni gillar dom andra filmerna garanterar jag att ni kommer att älska den här! Hihi...
Jag var iallafall där med Embla, Olivia och Erica och mina kamrater (tänkte inte på ifall att jag gjorde det ^^) kommenterade filmen så pass högt att dom som satt närmast oss säkerligen blev irriterade på oss. Men, men...vad gör det?!

Det hördes många snyftningar och hulkanden i biografen, bland annat mina. Gud, jag som nästan aldrig gråter till filmer!


<3

Tack.

Övernattning.

Ojojoj va trött jag är...gårdagen tillbringade jag nämligen med Embla, Olivia, Erica och Marcus. Till en början var vi nere vid piren, precis innan den börjar men sen bestämde vi oss för att börja dra oss "hemåt" till syskonen Lundberg (ja, alltså Marcus och Erica) där vi skulle sova.

Eller, så mycket sömn blev det ju inte. Vi såg på Babar och var allmänt konstiga hela natten med undantag från Olivia och Embla som var helt galna. På ett bra sätt förstås! Fast det tyckte dock inte Erica som försökte sova...

Tillslut tickade klockan på mot 07.00 och då var alla tillräckligt övertrötta för att faktiskt kunna slappna av lite och få ungefär två timmars sömn. Perfekt, eller vad säger ni?!



  

A great day!

Idag har det varit en lååång dag...jag berättar lite kortfattat och lägger ut massa bilder med jämna mellanrum.

Vid tolv gick jag ner och mötte Marcus vid domkyrkan, då gick vi och halvsov i Almedalen en stund. Vid två ungefär blev vi hungriga, så vi köpte lite mat på McDonalds och gick tillbaka till Almedalen. Sedan kom Olivia med sin gitarr, men då var Marcus tvungen att gå för han skulle kolla på lägenhet. 

  


Sen kom Embla och Rickard förbi och slöt sig till vårat minigäng, efter en liten stund kom Marcus tillbaka och han älskade sin lilla lägenhet. Det var ju bra!
Vi satt där en liten stund till och sen gick vi och köpte glass vid glassbaren hos Mimmi, och sen gick vi ut på en liten stenbro och spelade gitarr och hade det jättemysigt!

   


Sen drog Marcus, IGEN! Och då blev alla hungriga så vi drog upp till McDonalds, INGEN för min del. Sen kom vi på den underbara idén att ha en liten grillkväll på strandpromenaden, så det gjorde vi. Då kom även Freja, vi satt och grillade marsmellows och lyssnade på musik.

  

   


Tillslut var Embla och Freja tvungna att gå, så jag, Mimmi och Rickard gick ut på piren, inte ända ut dock, det var för långt. Vi myste lite med gitarrspel även då och sen gick vi tillbaka in. Nästan inne ramlade ju jag då, klantig som jag är. Men det gick bra! Skrapade upp benet bara.

  



Sen tog kvällen slut! *THE END*

Sen lunch med Amanda och Sara.

Det började bli lite tråkigt att sitta inne, så jag ringde Amanda för att fråga om hon ville äta en sen lunch med mig hungrig som jag var. Som en bonus följde Sara med också, det var trevligt! Vi köpte lite mat på Torgkassen och gick sedan och satte oss vid strandpromenaden.

Lite senare kom även Emma, men då hade vi hunnit förflytta oss till hamnen. Klockan tickade iväg och plötsligt var klockan nästan åtta! Det började bli lite kallt och jag kände att det var dags att åka hem. Så jag for iväg på min moppe!

Jag tror aldrig att jag kommer tröttna på att fara fram på det viset, det är helt underbart!

  

  

 

Moppe!

Idag fick jag mitt efterlängtade moppekort! Så jag tog min första tur ner till stan, och ni anar inte hur nervös jag var! Lilla jag skulle ge mig ut i trafiken, ensam. Men det gick faktiskt bra och jag tog mig både dit och hem oskadd.
Nere på stan gjorde jag ett spontanköp, jag köpte ett par hörlurar från WESC!

Har velat ha det jätte länge, och nu var det till och med REA, så jag drog fram kortet mitt och köpte dom, nu är jag lycklig!



 


Strandpromenaden med Mimmi.

Mimmi räddade mig från en trist hemma kväll, vi käkade glass på glassbaren och sen gick vi och satte oss vid strandpromenaden. Mysig kväll tycker jag. Som vanligt när jag är med henne snackar vi om typ allt. Det blev ganska kallt där nere efter en stund så vi gick hem till Mimmi och lyssnade på musik.

Hoppas alla Urmas Plant-fans har kul i Lickershamn!!



  


Almedalen.

Sov längre än planerat idag, och det blåste så mycket utanför att jag trodde mitt fönster som stod på glänt skulle blåsa sönder. Men som ni säkert förstod så gjorde det inte det. Fixade en outfit som jag faktiskt blev riktigt nöjd med! Så för ovanlighetens skull tänker jag lägga ut en såkallad dagens outfit!



Ja, jag ser ju inte sådär superglad ut på bilden, så det behöver man ju inte lägga märket till. I brist på annat att göra drog jag ner till Almedalen och satte mig tillrätta för att läsa min bok, igen. Då kom Marcus helt plöttsligt, det blev en trevlig eftermiddag, eller vad tycker du Marcus?

Svenska kyrkan tältet.

Jag och Embla tillbringade då kvällen nere hos Marcus i Svenska kyrkan tältet. Det var mysigt, men några killar snodde gitarren från oss, så vi hann inte spela så mycket, det gjorde mig lite smått irriterad.
När vi väl fick tillbaka gitarren drog Marcus med oss upp till Domkyrkan för att hämta program. Det var mörkt och läskigt i kyrkan, undrar hur många spöken det finns där?

 




Harry Potter maraton.

Jag hinner ju inte blogga om rätt dag längre, jag är för seg.

Nåja, gårdagen var faktiskt riktigt trevlig om jag får säga det själv. Jag, Embla och Olivia såg på Harry Potter-filmerna hemma hos Marcus. Jag blev så stressad när jag skulle åka hemifrån, så jag glömde kameran sorgligt nog, men jag tror att ni överlever ändå!

Efter kanske tre filmer blev alla hungriga, så vi beställde pizza som blev hemkörd till dörren och när klockan hunnit bli 03.00 någon gång hade vi kollat igenom alla filmer och det var dagt att pallra sig hemmåt. Eller nästan iallafall. Det hade hunnit bli ganska mörkt ute, så jag sov hos Embla.
Hela natten gick åt till att beundra hennes nya dator och vi somnade inte förrän det hade hunnit bli ljust ute. Men ojj vilken rolig kväll det blev!

    


Jag är för tillfället hemma hos ma

0-5f3e203722d1271c91ed457a4abe22ec.png

Kolla varifrån!

Jag är för tillfället hemma hos marcus med embla och olivia. Vi har harry potter maraton! Se på bilden, jag håller en äkta tusenlapp i mina händer!


Embla!

Var på stan med söta Embla idag. Planerna var att vi skulle hämta ut biobiljetter till Harry Potter filmen som har premiär den 15 juli, men så öppnade ju inte det förrän klockan 17.15 så vi gick och köpte godis och slog oss ner i Almedalen. Efter ett tag kom Emblas syster Freja med två kompisar ner, och faktiskt även Marcus en kort stund.

 

 

Lite senare gick jag och Embla på stan, och planerade att ha filmkväll ikväll då vi märkte att vi har typ samma filmsmak, om man nu kan säga så. Så vi får se hur det blir med det!



Nu ska jag äta pizza!

Lockande titel?

455a7260a99ba1261b683a121af34e63.png

Kolla varifrån!

Lockande titel?


Gårdagen.

Jag hann ju aldrig blogga igår, eller rättare sagt jag tänkte aldrig på att blogga om vad jag gjorde igår. Jag tog faktiskt lite ensamtid nere i Almedalen med en bok och en coca cola. Och kameran fick såklart också följa med!
Det var faktiskt mysigt. Jag hade varit innomhus hela dagen, så det var skönt att komma ut. 

 



 

Öland!



 



 

  



 

  

 
 

 



 

  
 



Öland -09 ♥


Gårdagens bilder.

 


Faster och kusin-vitamin.


Vi fick även besök av igelkotten Glenn.

 

Nu kom det upp massa foton på bloggen, och den här gången har jag inte snyltat dom från någon annan! Ja, som ni ser fick vi under efterrätten besök av matvraket Glenn. Han åt nästan upp en hel tårtbit för sig själv! Och han tackade oss genom att attackera Lindas fötter.

Vidare bordsskick hade han inte heller.

Hmm, har inga planer för idag. Ska försöka få tag på någon frivillig som vill göra något!

Konfirmation.

Nu är konfirmationen avklarad! Som sagt gick det faktiskt bra, men jag gjorde ett par misstag, men vad kan man förvänta sig? Det är ju jag liksom! Det blev världens kramkalas efter vi hade blivit konfirmerade, och  sen åkte jag hem. Här blev det middag med tjocka släkten som bestod av paj och tårta!

Pappa höll tillochmed ett tal till mig, det var en speciell känsla faktiskt. Till efterrätten öppnade jag mina presenter, och jag fick ett armband, 900:- och en kamera! Äntligen liksom! Nu bloggen, nu ska här vankas bilder!
 

för tillfället sitter vi och äter,

2295a68d64e153cbe7aeae16ef11c18f.png

Kolla varifrån!

för tillfället sitter vi och äter, konfirmationen blev faktiskt lyckad och jag snubblade bara en gång på kåpan! Snart blir det tårta!


Genrep i Domkyrkan.

Idag hade vi alltså genrep i Domkyrkan för den slutliga konfirmationen. Det gick bra, och det kommer säkert att bli jätte fint imorgon, men jag har en stark känsla av att jag kommer göra bort mig...och magen pirrar redan!

Efter att vi tränat klart gick hela gruppen ner till paveljongsplan och åt lunch, det var sorgligt att tänka på att snart är den här fina tiden vi haft tillsammans slut. Det var verkligen varit något av det bästa jag gjort, och jag trodde aldrig att jag skulle komma så nära någon på så kort tid.

Ååhh, va jag kommer att sakna er!!!!

 
 
Tack för den här tiden konfisar, det har varit bäst<3

Nu testar jag att mobilblogga för

667f3b9dcc3460440d04fcc518c0b298.png

Kolla varifrån!

Nu testar jag att mobilblogga för första gången då, har äntligen fixat mms-inställningarna på mobilen! Hurra!


Urmas Plant och annat skoj.

Konfadagarna bara rullar iväg, och imorgon är det redan sista dagen innan konfirmationen! Det känns lite jobbigt, jag kommer sakna alla kompisar jätte mycket. Man har blivit så hemmastadd vid det här laget. Heter det hemmastadd förresten?

Jaja, iallafall. Idag efter vi hade varit i Terra Nova åkte jag, Embla och Josefine och hämtade badkläder och åkte ner till kallis för att bada.
Okej, så mycket bad kanske det inte blev, men det var kul iallfall! Lite senare kom Marcus också ner, det var trevligt! Men någon snubbe tog in våra stolar, så då gick vi bort till almedalen istället.
Sedan blev vi hungriga och gick och åt på Isola Bella, tack så mycket Marcus!

Efter maten gick vi till hamnen för att lyssna på Urmas Plant, grymt bra band! Där träffade vi även Olivia, Johanna, Mimmi som var med Freja och Sara som jag inte känner så bra. Kvällen avslutades fint med lite gitarrspel i Svenska Kyrkans tält bredvid Hamnplan.

Imorgon är det dags för genrep till konfirmationen, eller rättare sagt idag. Klockan är 01:44...godnatt!



 

 

 

RSS 2.0