Live from Kornelias!

Goddag!
Jag snyltar lite på Kornelias internet medan Kornelia själv gör ett tvångssugmärke på Josefine :P
Jag är sur på mitt eget internet, det fungerar inte. Jag vill inte tappa några besökare på bloggen bara för det!!! Haha, det här är kul, Josefine skriker massor OCH hon fes precis för att hon sparkar så mycket.

Åh, jo. Se inte The hills of eyes!
Fyfan, den var sjuk. Det var en skräckis alltså. Vi har precis slutat vara rädda typ. Den var verkligen äcklig. Blä.
Igår var det Kent-konserten. Jag hade några snälla vänner där som ringde mig på några låtar. Jag fick veta att dom spelade Socker som är min favoritlåt med Kent och började nästan gråta.


Tjatja Bloggen!

Snabbis från Jos

Hallojsan alla fina!

Ska börja med att säga att det är Josefine som skriver, hehe Diana är nämligen upptagen med lite annat GRRrrr

Stackars lilla Diana har inget internet:/ Det är anledningen till hennes dåliga bloggning de senaste dagarna.
Ikväll har vi haft en underbar kväll, det började med sushi från innegården. Mumms, 11 bitars kan ni tänka er;)
Sen har kvällen bestått av prat, film, jackson och en massa dans:)
Fin kväll<3

Nu ska jag tillbaks till de andra, tjingeling och så får vi hålla tummarna för att Dianas internet snart är tillbaka. Bara för att hon varit borta härifrån ett tag nu så ska hon göra en videoblogg med en låt, så det så! SÅ, nu är det ett måste ;)<3


Har varit hemma hos denna goding ikväll<3


While my guitar gently weeps.



I look at the world and I notice it's turning
While my guitar gently weeps
With every mistake we must surely be learning
Still my guitar gently weeps

direkt från datasalen

Hejsan alla fina människor där ute:)

Sitter för tillfället i datasalen och skriver om det fina 80-telet... Har varit duktig och unnar mig ett inlägg, haha!
Dagen har varit ganska seg vi har inte gjort något speciellt.

Vi slutar typ NU! Ser fram emot kvällen då jag och några andra ska ut till själsö och ha lite mys. Hare fint så hörs vi, thingeling<3

Röstning!


Ducklips!! :D

Ja, det var gamla tider det. När mitt hår fortfarande inte var rött.
Och min blomma!!! Den är borta nu, jag saknar den. Jag hade den jämt i håret förut. Det var typ min identitet, blomman och kolsvarta ögon. Haha, mitt lilla Emo<3


Jag ska till kyrkan om ett tag.

Jag måste gå, så jag ska ladda min iPod. Jag hoppas att ni tyckte om mitt lilla videoinlägg igår förresten! Jag tänkte att jag kanske kan göra det som en grej. Ett videoinlägg en gång i veckan typ? Men då måste ni kommentera vad ni tycker om idén! I detta inlägg. Det fixar väl ni? :)


Videoinlägg!



Ni får höja volymen för att jag ska höras xD

Dumma mig! Hoppsan!



Hahahahahah, jag är sämst!

Vi spelar massa bowling och när den där rutan kommer upp på skärmen där det står att tiden är slut kommer jag på att jag inte tagit en enda bild. Jag som till och med skrev på bloggen att jag skulle skärpa mig! Diana är dålig. Haha.

Iallafall, jag förlorade ganska stort...som väntat då. Men jag var desto bättre på laserdome idag!

 

Så, vad händer ikväll för Diana?

Bara "vanlig" hemmakväll ser det ut som. Ja, asså jag är ju typ aldrig hemma nuförtiden så det blir lite hartassar där. Jag vill göra något roligt! Blöö, jag orkar inte göra det.

Hm, jag tror mig känna doften av mat från köket. Jag är svinhungrig.


Bowling.



Jag är ju bara för dålig på att ta bloggbilder!!!

Ska försöka skärpa mig (men så säger jag ju iofs hela tiden). Det gick iallafall inte speciellt bra i kyrkan igår, vi fick lite skrattattack på sista låten, men prästen tyckte att det var det finaste typ :P
Det var iallafall trevligt att så många kom! Det uppskattar jag!

 

Nu är det ju äntligen fredag också!
Och vad händer på min fredag kväll? Hm, Jag ska iväg och bowla med pengar jag egentligen inte har. KUL! Jag som är så otroligt bra på bowling...hehe. Så jag hoppas att jag kan ta tag i det där med bloggbilderna ikväll iallafall. När man ändå gör något värt att fota liksom?


Hallåååå?

Koooommentera Meeeeeraaaa TACK!!! :)<3

Let it be.



NERVÖÖÖS!

Sjunger i kyrkan med dom här två damerna ikväll. Vi kommer äga! :)


Kent<3

 

Kent är bra. Jag tycker om Kent.
Fast jag slutade lyssna på dom när nästan hela klassen började. Dom blev nästan uttjatade då. Haha, jag är stolt. Jag drog i gång Kent trenden! Eller ja, David blir säkert små irriterad nu eftersom att han lyssnat på dom hela sin uppväxt, men det var ju först när jag började lyssna som folk började ta efter, am I right? ;)

Varför berättade jag det?

 

Iallafall, rätt bra dag.

Skolan var som vanligt, förutom att jag hade håltimme på musiken. Efter skolan följde jag med Amanda till Sax & Kam för att hon skulle klippa sig och klockan 18 var det askondagsmässa i domkyrkan som följdes av en middag för konfirmandledarna. Haha, Rikard den klanten glömde bort det och missade hela mässan! <3

Middagen var iallafall superkul. Fint.

Det är mindre kul med vänner man inte kan lita på. Ofint.


Light.





Ja, igår var det Alla Hjärtans dag.

Som om inte ni visste det...pff. Jag spenderade rätt mycket tid till att plugga och annars typ göra ingenting. På kvällen kom Rikard förbi en stund. Jag som klagat över att jag tycker att alla hjärtans dag är så himla puttinuttig (speciellt gosedjuren som håller i hjärtan) fick igen med att jag faktiskt fick ett gosedjur som höll i ett hjärta. Det var söt/irriterande.

Idag då...

...jag gick i skolan, jättetrött därför tänker jag gå och lägga mig tidigt i kväll. Sen gick jag till Fenix med Embla och när jag kom hem satte jag mig och såg på Ringaren i Notre Dame. Jag tycker om den filmen. Jag åt kaksmet också! :D


Tomorrow is a long time.

I can't see my reflection in the water,
I can't speak the sounds that show no pain,
I can't hear the echo of my footsteps,
Or can't remember the sound of my own name.

Alla hjärtans dag.



Haha, tänka sig att jag själv inte tog ett enda kort från kvällen!

Men gå in på Josefines blogg så hittar ni massa bilder! Kanske ska säga grattis i efterskott till henne också eftersom att jag aldrig gjorde det på bloggen igår!!!
Iallafall, går kvällen var fantastisk! Alla var jättesnygga :)
Idag är jag trött, även fast att jag vaknade vid tolv. Drömde en sjuk dröm, fast den var samtidigt en sån dröm man inte vill vakna upp ifrån!

Ja, idag är det alltså Alla Hjärtans Dag.

Haha, som jag är ett så himla stort fan av! Det är ju inte så att jag inte tycker om budskapet med dagen. Det är alla jävla grejer!? Liksom, överallt finns det nallebjörnar som håller i hjärtan, plast rosor, extrapris på hjärtansaker osv. Det är nästan lite löjligt. Allt är så HIMLA PUTTINUTTIGT!

För alla som inte har någon att fira dagen med är den ganska jobbig, jag som faktiskt har det är väl lite glad. ÄVen fast att han måste plugga idag -.-

Nåja, en stund blir det säkert iallafall<3


Gosh...

Jag kan inte andas!!!
Den här himla klänningen sitter en aning åtsittande över bröstet...men fin är den, och jag tänker vara fin ikväll så det är bara att lida det. Emma kanske har lite bricanyl till mig? (A)
Haha, jaja. Trevlig kväll igår. Filmkväll men William, Albin och Rikard. Fast eh, Albin somnade...jag också, men bara en liten stund!!! Bara för att dom andra pojkarna var höga på bricanyl...(det kan ju verkligen inte stavas så :S)

Iallafall!

Jag tänkte bara kasta ihop ett inlägg så att jag inte kommer försent till Josefine, vilket jag säkert gör iallafall. Men ni vet vad man säger, fint folk kommer sent ;)

 


Söt <3


Miniatyr.

   

 

Haha, såhär går det när man väntar på Malin!
Ja, vi skrev ett nationellt prov idag på nästan tre timmar. Det var ganska utmattande, nu är jag jättetrött men jag måste försöka sätta i gång med högtalarrapporten...blää, jag orkar inte. Jag fryser lite, kanske ska sätta på mig en varmare tröja? Det låter som en bra idé.

 

Födelsedagspresent.

Nu har jag iallafall fått klart Josefines födelsedagspresent. Eller ja, nästan iallafall...hoppas att hon tycker om den! :S


<3



It was you who picked the pieces up
When I was a broken soul
And then glued me back together
Returned to me what others stole

4 månader tillsammans, och fler blir det <3

Haha, hej!



Sisådär två minuter efter förra inlägget...

Jag kände att det blev för lång text och att ingen skulle orka läsa om jag fortsatte skriva, så here I am again!

Jag och Amanda gick iallafall till Fenix runt fyra och där träffade vi på Marieke och Embla! Trevligt hade vi. Sen gick Marieke och så kom Olivia, Sara och Sofia för att kolla på livebanden. Det var ett "band" som var jätteläskigt. Det bestod av en blondin och en finnlandsvenska. Dom sjöng en lååång, svensk sång om olycklig kärlek. Jag har bara ett ord att tillägga...HJÄLP! :S


Prov med stort Q! Eller, va?



Nej, nu hatar jag verkligen blogg.se!

Jag har försökt att skriva ett klokt inlägg sen igår kväll, men jag kommer inte IN på hemsidan!? Helt mongo...jag blev arg. Men nu funkar det iallafall!
Vi har haft massamassamassa prov idag! Eller okej, vi hade tre prov. På svenskan fortsatte vi med hörförståelseprovet, det gick bra tycker jag. Vi fick äntligen vårat "oförberedda" prov om hinduismen och buddhismen på so:n. Jag tyckte det jag skrev blev väldigt flummigt, men är inte religion ganska flummigt också?

MVG på gitarr!

Haha, ja. Jag fick alltså MVG på gitarrprovet också. Hade jag fått något annat hade jag blivit jättearg. Som sista lektion var det idrott och gissa vem som höll lektionen? Asså, absolut inte jag? JAG!
Det gick faktiskt bättre än förväntat, alla verkade iallafall ha kul och jag fick nästan ingen kritik av Ola alls! Jag är glad.


Biblioteket

Skolan.

Jag är så arg. Jag försov mig imorse. IMORSE av alla morgonar! När vi har ett förbaskat nationellt prov att skriva. Jag som var så taggad...jag hade köpt godis och ALLT och så missar jag det!

Men jag gick till skolan iallafall. Även fast att jag egentligen inte ville. Haha, jag ar lite för knäckt.

 

Elevens val.

Snart ska jag gå på stan med Emma. Det ska bli kul tycker jag.  Emma är söt :)


Fenix.

 

Åh, vad jag hatar blogg.se jst nu!

=)%U(£@[$€£$$"#(/4@€!?!??!?!?!?!?!
Det funkar typ inte att lägga upp bilder. Hade tänkt att lägga upp några fler, men icke. Det tycker inte min blogg att jag ska göra tydligen. Nåja, jag och Amanda gick till Fenix för att hälsa på Malin idag. Vi åt hennes supergoda äppelkaka! Sen kom Embla som hade CV-panik. Så hon satte sig och skissade på ett CV medan jag, Amanda och Malin spelade "Spank the Monkey". Det var skitkul! Ett spel som garanterat kommer att spelas fler gånger! :D

Jag är sur för att när jag för en gång skull kommer ihåg att ta bloggbilder så fungerar inte blogg.se klokt -.-


Readhead.

Röd.

Empty!



Nu har jag rensat i min garderob!

Det känns nästan lite sorgligt att inte ha några kläder kvar. Dom ligger liksom nedpackade i två papperspåsar. Jag är så satans hungrig. Min mage kurrar typ i takt med musiken :P
Men jag ska äta om en liten stund, och sen börjar operation: Färga Om Håret.

Kyrkan kändes konstig. Det kändes liksom inte rätt att vara där. Jag vet inte hur jag ska förklara....


Snurrig.


Hihi, jag älskar den här bilden!

Fin kväll med William, Jonna och Rikard igår.
Först ville Jonna se Brokeback Mountain (har ingen aning om hur det stavas :S) men innan filmen ens hade börjat stängde vi av tvn och satte oss och rökte vattenpipa istället. Det var mysigt, men jag förstår inte varför jag alltid blir så jävla snurrig i huvudet!? :S

Ja, vad hände mer?
Jonna och Rikard stoppade upp saker i näsan, som alltid när dom är tillsammans.

Jag har städat mitt rum, och nu ska jag till Visborg. När jag kommer hem är det dags att rensa ut garderoben och sedan färga om håret så att den där fula utväxten som syns mer och mer försvinner. Jag ska se om jag får tillfälle att ta några bloggbilder i kyrkan!


Embla.



Se redan en förbättring med bilder! :D

Jappjapp, denna är ny. Gick och mötte upp Embla på kvällen sådär runt två i pyjamas. Det var fint, jag var verkligen ful :P
Vi somnade nästan direkt, jag var helt slut. Vaknade upp vid 11, åt frukost spelade lite gitarr, gick till Hedbergs och mötte upp en Amanda. Träffade Molly där och nu sitter jag hemma. En mycket händelserik dag må jag säga!


No picture.

Haha, jag har verkligen aldrig med min kamera någonstans längre.

Det måste jag ju börja ha, det här är inte riktigt okej. Ni har ju redan sett typ alla bilder!? Iallafall, seg skoldag. Men jag och Josefine spelade in våran ultramesiga låt på musikkunskapen. Det blev faktiskt bra.

Sen gick jag till biblioteket med Rikard. Runt klockan 18 mötte vi upp Embla på stan och efter lite mat på McDonalds blev det Fenix och Rock karrusellen!

 

Det var en fin dag. Även fast att jag har varit ganska tystlåten av mig hela dagen. Humöret har inte riktigt varit på topp.


Kyla är inte min grej...inte balans heller.

RIKARD, DET ÄR ELAKT ATT GÖRA SÅ ATT DIANOR MED DÅLIG BALANS RAMLAR!

Yes indeed. Speciellt i uppförsbackar som är hala. Grrr...du ska få igen Franzén, lita på det.

Iallafall, det har varit kallt idag!

Jag kom inte ut med min cykel i morse. Så jag fick gå till skolan, kom tio minuter sent. Ingen brydde sig. Lucky me!

Skrev klart min novell om 80-talet på svenskan och fick beröm utav Ninnie för vilken bra planering jag haft med mitt arbete. Hon skröt till och med om det med Marie. (Eh, vilken planering? :S) Eftersom att jag plumsade fram i snön blev mina strumpbyxor blöta så jag har frusit hela dagen. Det var inte kul.

Jag fryser faktiskt fortfarande. Hmm, myskläder låter ganska frestande.

 


På A7 idag!

 

Scen- och film gymnasiet.
Jag och Amanda var och besökte Scen och Film idag, det var kul. Men eh, jag kan ju inte säga att människorna inte var läskiga! För det var dom. Lite utflippade. Ja, lite sådär som jag själv! Det var fint.

Dom verkade iallafall ha jätteroligt. På film var alla mycket tystare och innåtriktade, iofs träffade vi bara fyra av dom, och av dom var det bara en kille som offrade sig att prata med oss. Asså, verkligen OFFRADE sig att göra det.

Tja, jag ska inte klaga, han hade ett fint leende och ett fint skratt iallafall. Han skulle kunna vara snygg, om man designade om honom liiite.

 

Sängen snart.

Däckade hemma hos Amanda innan dramat, så jag känner mig ganska seg. Mamma har fått maginfluensa, hoppas inte jag får det...det skulle vara hemskt...


The pain of hurting someone this bad...

förlåt mig........


Just a little bit stronger.




Det känns helt underbart att jag kan göra precis vad jag vill ikväll, för jag har inget plugg som hindrar mig!

Som sagt...
...jag lämnade in mitt Hinduismen arbete idag! Jag är så stolt! Imorgon ska jag och Amanda gå och besöka scen- och filmgymnasiet, det känns lite nervöst, vi har ingen aning om vart vi ska ens. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen, kände bara för att blogga.

Hmm, Paulo Roberto är konstig.

Det gick precis en reklam med honom på Spotify. "Nu ska fettet BRINNAAAAAAA!!!!!", what's up with that liksom?! :S

Nu tror jag att jag ska koka mig en kopp te och kolla lite på Desperate Housewives. Fint.


RSS 2.0