Losing you - Dead by April



Nu vet jag ju iofs att det inte är så många som gillar min musikstil, ja inte som jag känner. Men denna låt går sig varm i högtalarna just nu, var ju på jakt efter den efter att ha hört den till Robinsson reklamen.


I just can't belive
I'm losing you
I am back to going on
I can see you walk away (co cold, so alive)

All I have is you
and it's all that i'm breathing for
All I need is you
Now I can't make it through
I am losing you forever
I am lost in pain without you
I am leaving ground forever


All I have is you.

Vårsjuka.

Snuvig, typ sprängande huvudvärk och lite smått med feber, äkta vårsjuka! Därför stannade jag hemma idag. Jag skulle tydligen ha badat idag, skit också, jag var helt bombis att det var imorgon? Ååhh, då måste jag ha ett TILL pinsamt samtal med Bengt (vår idrottslärare) om varför jag inte var och badade...perfekt.

Sen har vi matteprov på torsdag, jag som knappt kan G-kriterierna. Ska ta hem böckerna imorgon och råplugga till ett VG! MVG tänker jag inte ens försöka mig på, när Micke gick igenom det i fredags satt båda jag och David som frågetecken. Jag gav upp redan när jag försökte anteckna vad han sa, jag förstod inte ens vad jag skrev ned! Det var inte värt att försöka ens..

Jaja, skola imorgon iallafall, bara tre dagar kvar till påsklov. Det går att härda ut, sjuk eller inte.


DET ÄR FÖRTFARANDE LJUST!

Japp mina vänner! Klockan är snart halv åtta och det är fortfarande ljust ute! Gud så glad jag blir!

Jag har förresten äntligen fixat kort till min berlock, check this out!

 
Det är alltså mina systrar på bilderna, klicka för större bild.

Pax idag var helt okej, vi lärde oss två nya danser, en ängladans och en djävulsdans, tror jag. Sen stod jag och Kornelia och flummade, vi saknade alla Josefine som ligger hemma och är sjuk!

Design


Jag får ursäkta att bilden blev liten, men det blev något
knasigt. Igår blev jag så sugen på att göra vårkläder,
och jag målade till och med med lite akvarellfärg

"Sent" en söndagkväll.

Kanske inte, för klockan är bara 23:15, men med tanke på att det är skola imorgon borde jag ändå sova. Grejen är att, jag orkar inte? Jag sitter och chattar med underbara personer, och lyssnar på underbar rockmusik, vem vill sova då? Äsch, vafan, jag får vara trött imorgon, vi har ändå ingen lång/jobbig dag, för jag tänker inte sova! Sover jag drömmer jag mardrömmar, och jag vaknar inte utav dom längre, så jag plågas bara hela natten, suck.

Hur som helst. Jag har faktiskt varit duktig och ritat en ny design, men jag kan inte ladda upp den eftersom att jag bara kan ta bilder med min webbcam, och den använder jag för tillfället ^^

Bilden får komma upp imorgon istället!


Amigo

Jag och Josefine skulle egentligen gått till domkyrkan idag på någon temadag, men när vi kom fram till kyrkan såg vi världens största gäng komma mot ingången, vi blev rädda och typ sprang där ifrån. Vi satte oss istället och kollade på när vi var med i Amigo för ett par år sedan. Gud va kul det var att se!


Jag och Jossan kammar hem vårat första poäng!

Kolla Josefines blogg om du vill se introt när vi sjunger. Lite i otakt, men det är en annan femma!
Juste, när vi varit ute med Wilma såg vi helt plötsligt våran konfirmanderpräst! Hon trodde ju att vi var i kyrkan, så vi rusade in på Josefines gård xD

D-D! <3



Fixade till bilden igår, tyckte att den blev fin =)

PRAO.

Juste! Glömde ju att berätta att vi fick reda på våra PRAO platser idag! Och det var ändå ett av det roligaste som hände på hela dagen. Jag ska praoa på Fotogalleriet i innerstan! Ett café + galleri. Jag höll verkligen tummarna på att jag skulle få ett café så jag är superduper glad! Jag "jobbar" från 10-15 i fyra dagar vecka 16, bara fem timmar! Alldeles, alldeles underbart.

Det var någonting jag tänkte berätta mer. Men jag kommer inte ihåg vad...

Hemmakväll.

Eftersom att jag varit hur slut som helst nu har jag tagit besltuet att vara hemma och se på film ikväll. Veckan har kört slut på mig med träningar, plugg och massa andra saker som jag inte kan nämna. Iofs är jag alltid trött, men det brukar inte vara såhär. Mamma har stått och lagat kallops (vet inte hur det stavas?) sedan klockan fyra för första gången, så hon är på jättebra humör och skuttar omkring lite här i huset. Själv har jag pluggat till provet vi har i näringslära, jag vet att det är lång tid kvar men allt ska ju fastna i huvudet. Det är ett stort prov.

När jag har ätit ska jag kura ihop mig i sängen med lite te och se på Twilight. Lyssnar på soundtracket nu, och jag verkligen älskar dom låtarna! Därför blev jag sugen på att se filmen igen. Går nog och lägger mig hyffsat tidigt, det tar på krafterna att bara sova 6 timmar varje natt. Hur som helst. Ha en bra kväll! Kanske kommer upp ett till inlägg.

Kär? Absolut.

Plötsligt blev jag väldigt lycklig över att jag finns till. Att min existens kan få någon att bli glad. Jag gråter för att han sa att han är glad att han har mig. Att jag är en strimma ljus i all skit. Han tackar mig.

Mig.



 
Stop breathing if I don't see you anymore..

...


Lalala...

Förlåt att jag inte skrev något igår, men när jag kom hem hann jag bara dumpa mina grejer och sedan stack jag ner till Hedbergs med David och Saga. Nina var där en liten stund också, men inte alls länge. Sen drog jag hem till Josefine innan pax började. Efter pax pluggade jag hela kvällen med det satans No-provet som skulle vara inlämnat idag. Jag blir seriöst arg på Micke om jag inte får VG på det provet. Jag har aldrig fått VG av honom, men jag fick det av Kattis. Då fick jag till och med MVG på ett prov.

Nåja, idag efter skolan gick jag ner till glassbaren med Melina. Där träffade vi Oscar, Frej och Leo. Oscar åt en tiokulors glass. Ni sitter vi och ser på Beverly Hills och jag, som ni ser, bloggar. Snart ska jag väl hem och äta. Sen vet jag inte om David skulle komma hem till mig eller inte. Vi sa det i skolan, men jag vet inte om det blir av. Måste hur som helst plugga ännu mer ikväll, det känns som att det är det enda jag gör nu! Tränar och pluggar. Blää, not fun!

Open your eyes.

You're lying there so stil and cold,
And everything are rushing through.
The memories I spent with you,
Are things I wount forget.

Silent tears are falling from my eyes,
I try to hear a sound.
I try to hear you breath again,
But without any luck.

Tonight, I'll wait here for you,
I'll be wait for you to open your eyes.
And now, my hope starts to burn out,
My flame are soon gonna die.
Please hold on to life a little longer,
I'm begging you please open your eyes.
I don't know if I can make this without you,
I'm begging you to open your eyes.


Text och musik: Diana Martin -09


Våffeldag?

Är det våffeldagen idag? Gud, jag måste skaffa mig en kalender! Snart ska jag ut i snöstormen hem till mormor. Vi ska äta våfflor, och sen ska jag väl hem och skriva klart det dumma provet. Även fast att jag skrev klart en berättelse igår så har jag ingen aning om vad min andra ska handla om. Eller jag har en idé, men jag vet inte hur jag ska formulera det på ett bra sätt. Jag menar, hur får man in frågor som "Kunna diskutera och argumentera kring hur olika samhällens syn på sexualitet påverkar individer, förr, nu och i framtiden" i en berättelse?

Ibland förstår jag mig verkligen inte på våran No-lärare. Jaja, jag får göra mitt bästa! Det är ju trots allt det enda jag kan göra.

Snöstorm.

Okej, mitt problem med att inte ha någonting att göra är inte ett så stort problem längre. Det ser inte ut som att det är en så smart idé att gå ut idag. Fönsterna är helt igen snöade, strömmen slås av och på from time to time och grannens enbuske blåste precis sönder. Det har inte varit en sån här jävla snöstorm på hela vintern!
Det blir väl en riktig pluggdag idag med andra ord...får skriva klart provet och engelska läxan som ska vara inlämnad imorgon.

Gud vilket flyt att vi var lediga från skolan just idag! Annars hade vi säkert fått gå dit iallafall. Även fast att brevlådor blåser sönder på min gata. Det hade varit någon bilkrash på Lummelundsväg också, så hela den vägen är typ avspärrad. Pappa hade åkt förbi när han skulle till Själsö. Vilken tur att han inte krockade med dom! Jag tycker synd om honom som är ute och jobbar på landet. Jag menar snöstormen i stan är ganska tuff. Men ute på landet måste den ju vara ännu värre, speciellt i Själsö som ligger så nära havet.

No-prov.

Eftersom att det är ganska många punkter dom ska vara med i berättelse-provet så bestämmde jag mig för att dela upp dom lite och göra två berättelser. Nu har jag skrivit klart mig första som handlar om Calle. Den hanldar om befruktningen och graviditeten. Nästa berättelse ska handla mest om etik och moral inom sexualité, och om vissa preventivmedel eftersom att jag inte fick med det i "Calle-berättelsen".

Haha, tyckte att jag var tvungen att skriva det bara. Nu ska jag ha lite kvällsmys. Dricka te, äta chokladbollar och läsa ut min bok. Jag har bara två kapitel kvar i "Så länge vi båda andas"! Jag kommer dö när den är slut! Jag menar, det är ju sista boken. Någon som har något bra boktips? Snälla?

BULLSHIT.

Nu är våran film klar! Filmen Bullshit som handlar om Philippa (jag) som flyttar från Sollentuna till Visby. I sin strävan efter att bli populär sviker hon både sig själv och sina vänner. Med andra ord en riktig "tonårs-film". Efter att vi fixat klart med filmen gick jag ner till St:Hans skolan för att ha paxträning. Började idag, igen. Har hoppat på och av ett tag nu.

Imorgon har vi ledig dag, och jag har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på. Får väl åka ut till stallet eller något i den stilen. Juste! Vi har ju hemprov i sexualkunskap som ska vara inlämnat på torsdag, vi ska skriva en berättelse om hur en befruktning går till, beskriva ett könsorgan, diskutera om aborter och massa andra grejer. En berättelse!
Våran No-lärare kommer ha riktigt kul när han ska gå igenom dom där sen.

Nu sitter min kisse bakom min dörr och kommer anfalla mina ben när som helst. Hmm, jag ska nog överaska henne med att hoppa på henne istället! Se upp Kittsson, I'm going in.

Händelserik Söndag.

Dagen började med att jag faktiskt vaknade innan väckarklockan ringde vid halv 10. Skulle nämligen till Terra Nova kyrkan idag. På vägen dit lossnade mitt bakre däck från hjulet, så jag fick gå med cykeln och kom lite senare än alla andra. Jag och Nina hade fått i uppdrag att läsa förbönen med Patrik, det gick väl bra, mengud va nervösa vi var innan! Efter gudstjänsten var det marknad och som konfirmander var vi tvungna att hjälpa till med att sälja olika grejer, jag och Amanda hamnade i brödståndet. Sen skjutsade Emma mig till öster eftersom att min cykel kolapsat och jag ringde David eftersom att jag inte orkade gå hem.

Vi drog ner till glassbaren, den här gången blev det smakerna - Fläder, Lime sorbeet och Saffran. Vi gick med våra glassar ner mot piren och snackade om lite allmäna saker. Väl ute på piren, tror ni inte att jag trampar snett?! Fick skippa gymnastiken tack vare det, och tror att jag vrickade till foten. Äsch, det blir bättre om någon dag!

Till sist träffades film-teamet och spelade in den tredje sista scenen till våran film och nu sitter jag här och ska snart se på Beck med mamma! Tror att vi skulle äta någon mumsig efterrätt också.

Glassbaren!

Idag vaknade jag vid halv två, flög upp och tävlade med mig själv om att jag skulle hinna göra i ordning mig så att det skulle se ut som att jag varit uppe i timmar på tio minuter. Jag vann med två minuters marginal! Iallafall, sen drog jag och David ner till glassbaren och köpte årets första glass. Saffran och vitchoklad fick det bli. Senare mötte vi upp Amanda.

Vid halv sju mötte mina vänner upp Nina, Emma och några andra och jag cyklade hem. Jag och mamma skulle nämligen ut och äta och sen skulle vi se på "Män som hatar kvinnor". Filmen var faktiskt riktigt bra, brukar inte gilla svenska filmer. Hur som helst. Jag hade inte kissat på hela dagen, så mitt under filmen börjar det verka i blåsan. Ni vet, när man är så sjukt kissnödig att det bara dunkar och det känns som att man ska exolpdera, så jag fick rusa ut till toaletten. På vägen in igen välte jag omkull två popcorn bägare och slog till tre människor...hahah, jag tror att dom blev irriterade på mig!

Nu har jag väntat på att tvätten skulle bli klar, jag hade nämligen i uppdrag att hänga upp den. Så för att underhålla mig har jag rensat min garderob, så Fredrika. Jag har massa kläder till dig xD

Snabba Förändringar.

Nyss var jag underbart glad, gosig och hyffsat sprallig. Sedan ringde en kompis...


Nu är jag ledsen, kall, tankspridd och deprimerad...

Äntligen fredag.

Efter skolan idag gick jag och mamma på stan. Hon hade lovat mig att jag skulle få lite nya kläder nu när barnbidraget har kommit. Blev iofs inte så mycket kläder, men det spelar ingen roll. Vill ju inte ruinera mamma!
Annars har det varit en ganska tråkig dag. Vi hade final i So:12:an och vårat lag förlorade mot 8G...Sebbe knäppte upp min bh i matsalen och dom två sista lektionerna var extremt pratiga, det är väl i stort sätt vad som har hänt.

Ikväll blir det hemmamys med film pizza och godis utan några föräldrar, tjoho! Måste förresten sticka till affären snart om jag ska ha det färdigt innan sju.

Småpengar!

Jippie! Jag gick runt lite i huset och hittade massa enkronor liggandes lite här och var. Det första som stiger upp i mitt huvud är:
- Tjoho! Nu kan jag storshoppa i Kaffis!

Ja, kaffis är våran lilla kafeteria i skolan. Okej, det skrev jag bara för att ha något som överskrift, det jag egentligen tänkte säga var att det inte bara är jag som "vaknat på fel sida idag". Har kollat runt på några av mina favoritbloggar och upptäcker att många har en dålig dag. Kenza till exempel har lackat ur på sin lärarvikarie i skolan och Hannah är arg på sig själv (vilket var halvt ledsamt att läsa...). Hmm, det kanske är ett virus? Som fågelinfluensan eller nåt. Eller som AIDS.

Tänkte passa på att upprepa vad som står i den lilla rutan till vänster. David Lindvall, jag älskar dig, du är världens finaste vän <3

Typ överkänslig...

Idag hade vi en lång torsdag med tråkiga lektioner. När man har sovit i fyra timmar och det första som händer på dagen är att man blir nedskvätt med skum på hemkunskapen blir man inte precis överlycklig. Det är typ världens minsta grej att bli irriterad på, men är man trött så är man. Dagen rullade på, väldigt segt, men det gick frammåt iallafall.

Blir ingen filmning idag heller.

Café Amalia.

Jag ringde runt lite och tillslut hittade jag några som ville följa med mig till glassbaren! Dessa "några" var Malin, David och Amanda. Vi träffades vid dalmansporten och gick ner till hamne för att upptäcka att dom stängt för dagen...så vi fortsatte uppåt och hamnade på café Amalia som ligger inne i innerstan. Vi slog oss ned och började prata om allt och alla. Det var mysigt!

Sen upptäckte jag att jag var sen hem så jag kastade på mig kläderna och halvsprang hem. Vi tänkte jag spela gitarr och dricka te. Ska snart krypa ner i min varma säng. Myspys!

Vad har ni gjort idag?

Vårdag!

Äntligen skiner solen ute igen! Och så sitter jag inne liksom? Vad hände där? Men jag har faktiskt ingenting att göra. Ingen att vara med heller, inte idag. så jag sitter faktiskr INNE och ser hur dammkornen virvlar omkring i solljuset som sipprar in från mitt fönster. Lyssnar på Kent gör jag också. Ladda ner fyra nya album igår, men på något sätt går det inte att ladda in dom i iTunes vilket stör mig enormt.

Hur som helst, filmen blev inte färdiginspelad idag heller. Amanda skulle iväg och Johanna hade feber, så de tre scenerna vi har kvar får vi väl göra imorgon. Onödigt att slösa bort en så fin dag, men det kan inte hjälpas. Deadlinen blev flyttad till onsdag nästa vecka också! Perfekt! Då kan man lägga ner ännu mer tid på att på filmen bra.

Usch, jag har så otroligt tråkigt! Någon som vill gå ner till glassbaren med mig? Den öppnade ju typ i söndags...

Fullt upp...

Jag är så arg på mig själv för att jag inte bloggat på sistone! Men jag har fullt upp för tillfället. Har inte haft tid att suttit mig vid datorn pga filmprojektet som ska lämnas in på fredag, redigerat och klart. Jag har tillochmed fått sms från folk som undrar hur jag mår bara för att jag inte varit inloggad på msn. Vilket jag annars är typ hela tiden. Iallafall, förlåt. Jag ska bättra mig, och om det inte blir en förbättring ändå kan jag garantera att efter fredag kommer datorn att gå på högvarv igen!

Iallafall så fikade jag med Emma, Kornelia, Amanda och David på Hedbergs idag. Sebbe var också där en liten stund, men som sagt. Det var inte länge. I kväll har jag bestämmt att jag ska gå och lägga mig tidigt. Så nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och sedan ta på mig pyjamas.

För er som är intresserade går min pyjamas i Snobben-tema nu xD Har ett par blåa sidenkalsonger med snobben på, och ett vitt linne med, såklart, snobben. Jag hade lust!

Melodifestivalen.

Kom precis hem, var hemma hos Emma och kollade på melodifestivalen. Saga var också där! Det var skit kul! Men hur fan tänker Sverige när dom röstar fram en opera låt på franska?! Vad hände med gamla hederliga SVENSKA melodifestivalen? I final fanns en grekisk och en fransk låt med! Man ska ju sjunga på sitt eget språk eller på engelska...

När dom sista poängen delades ut satt iallafall jag, Emma och Saga lutade mot tv-rutan och skrek rakt ut när låten "La Viox" vann. Och "Snälla snälla" kom TVÅA! HU! Usch, jag skämms över Sverige...jag måste flytta till något vettigare land...

Förlåt igen!

Jag skrev ju ingenting igår heller! Usch va dålig jag blivit på att blogga...näe, men jag har bara inte hunnit. Igår efter skolan skulle vi iallafall spela in en scen till filmen, men Johannas kamera slutade fungera, så det gick inte. Jag, Amanda, Emma och Nina gick och fikade på hedbergs istället, även fast att Nina inte kunde stanna så länge så var det kul. När Nina gått gick vi som var kvar ner till karamellboden och köpte godis och fortsatte sedan hem till Emma. Vi kollade igenom skolkatalogen från när vi gick i förskolan, och gud vad alla var söta! Hittade även en bild på min storasyster när hon gick i 9.an. Det var kul att se!

Sen åkte Emma och Amanda och träffade Gustaf, Ville, Kornelia, Nina och Ludde. Dom (- Amanda) skulle spela in sin film, medans jag knallade hemmåt. Amanda fick nämligen låna min cykel så hon kom hem till mig runt tio för att lämna tillbaka den.

Hurra, hurra, hurra, hurra!

Detta blir ett speciellt inlägg! Det är nämligen så att jag skriver på inlägg nr. 100! Tjoho! Och vad ska man göra för kul då? Jag gillar att kolla på bilder på andras bloggar, så jag kan lägga in några bilder från föregående år och visa hur mycket jag förändrats på så kort tid! Ojj, det där lät töntigt. ^^


Jag, Josefine och Malin på skolavslutningen i 6.an.


David på våran klassutflyckt i Alskog. Vi hade precis börjat i den nya
klassen, så knappt någon kände varandra.


Jag på hösten år 2007, under min "bitch"-period, blää.


Första gången jag umgicks med David och Amanda.


Första DAJ-kvällen, början på mitt s.k. "nya liv".


Jag på valborg i självö förra året.


"DAJDS" första film. Cinderella VS Little Read Riding Hood and a Homo-
sexual Pig.


Schlagerfestivalen 2008, Perelli i...Helsingfors?


Kornelia, första sommarvärmen 2008!


Sommaravslutning 2008


Kneippbyn första dagarna på sommarlovet.


16 juni, dagen då jag skulle få kontakt med min bästavän<3


Jag 5 juli, några dagar innan jag skulle träffa min rockpojke<3


Halloween 2008<3


Slutligen, jag nu. Eller ja, för några dagar sedan ^^

Grattis bloggen, vi kör på 100 inlägg till! <3

Föreläsning.

Förlåt att jag inte skrev någonting igår, men jag hade inte tillgång till dator på hela dagen. Efter skolan började jag, Johanna, David, Amanda, Sebbe och Julia spela in några scener till vårat filmprojekt på svenskan. Och efter det kom mamma och hämtade mig och vi körde ner till kongresshallen för att gå på en föreläsning hon köpt biljetter till. "Att växa genom möten och att välja glädjen" hette den och genomfördes av Kay Pollak. Den var faktiskt jättebra! Men jag kan sätta 100kr på att jag var yngst där. Jag och mamma gick därifrån i armkrok tre timmar senare och citerade vad han sagt och gapskrattade. Det var längesen jag hade så kul med henne utan att mobba pappa.

Idag fortsatte vi iallafall att spela in filmen, och vi kanske har hälften kvar skulle jag gissa. Och nu på kvällen har jag pluggat. Suck, jag hatar att ta med skolan hem. Varför kan man inte hålla sig till att studera i skolan? Det är märkligt tycker jag.

Segis idag.

Gud jag är verkligen seg! Jag har läst min bok fram till nu, har inte orkar göra någonting annat. Jag är hungrig och trött, skulle passa fint med lite chips och dipp och en bra film nu. Ååhh, chips och dipp! Gud va gott det skulle vara!

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om. I brist på annat att göra antar jag. Men en sak förstår inte jag. Dom flesta av mina kompisar i klassen pluggar verkligen hela tiden. Jag kan inte komma på något vi ska plugga till? Eller, vi har ju engelska- och matteläxa till typ imorgon, men jag glömde böckerna i skolan så dom får bli lite sena. Det är ingen som märker något iallafall. I synnerhet inte Micke (våran mattelärare).

Det är meningen att sova på nätterna Diana!? Dumma unge, du vet ju att du blir såhär seg när du är trött!
- Ja, jag vet. Jag är en idiot ibland....

Spanska.

Nu har jag spanska, sitter bredvid Amanda och spelar ett spanskt inredningsprogram, skitkul faktiskt! Ja, inte om man gör gubben sur och inte förstår, men det är en annan femma. Men nu har jag klarat spelet ett antal gånger så jag tycker jag förtjänar att lyssna på musik och blogga lite. Men det är hysch, hysch.

Sov ingenting i natt. Jag låg och tänkte istället, vilket kanske inte var så bra när man går till halv fyra dagen efter. Men det skiter jag i.´

Hur som helst, här en en underbart vacker låt. Lyssna på texten.

Trött.

Nu har jag suttit och läst min underbara bok ett tag, men måste slita mig för att plugga till SO.n imorgon. Suck...tänker faktiskt gå och lägga mig efter att jag gjort det. Jag är så himla trött! Sov väl dåligt i natt antar jag. Muse och Rise Against har brunnit i högtalarna sedan jag kom hem, fy Diana, jag får inte knarka sönder dom här banden också! Då har jag snart ingenting att lyssna på.

På senaste tiden har jag varit väldigt tankspridd också, vilket för mig inte är så jätte bra. Ni förstår, låter jag mig tänka på vad jag vill glider mina fantasier iväg till en person. Ingen annan stans, bara till honom. Och visst, det är väl bra på något stadie, men för det mesta gör det mig bara deprimerad. Speciellt när man är så sjukt kär så man inte vet vart man ska göra av sig själv. Men det finns ingen framtid i det hela. Även fast att han tycker om mig med, avståndet gör det för svårt...förlåt. Jag ska inte börja tjata om det.

"Så länge vi båda andas"

Idag efter skolan när jag gjort mitt engelskaprov gick jag iväg själv på stan för att leta efter någon stor, mysig tröja. Har vetat ha en ganska länge så att jag inte behöver ta morsans tröjor hela tiden. Hur som helst, jag har kollat mina favorit affärer på öster och orkar verkligen inte pallra mig ner till aldelsgatan. Det går ett par fjortisar efter mig och dom är så högljudda att jag slinker in på Åhléns. Jag kan ju alltid kolla bok rean tänker jag, som älskar att läsa.

Jag går iallafall fram till ett bord och gissa vilken bok som ligger och lyser mig rakt upp i ansiktet. Jo, nämligen den fjärde boken i Twilight-serien, "Så länge vi båda andas". Den ligger på REA, nersänkt från 280:- till 179:-. Jag kollar min plånbok, som jag annars aldrig tar med mig, och hittar exakt 180:- i den. Boken MÅSTE verkligen varit ämnad för mig! Ååhh, jag är så glad! Det känns som att jag ätit en hel burk med lyckopiller! Vilket man praktiskt sett kan säga att jag gjort, Twilight är mitt lyckopiller! <3

Design.



Kände för en lite tuffare design idag, vad tycks? =)

Egobilder...

 

Hejj Bloggen!

Nu har jag kommit hem från kyrkan! Och nu har jag bara fyra mässor kvar som jag måste gå på. Tjoho, jag är glad! Iallafall, det var en snubbe som jag satt bredvid som frågade mig saker hela tiden. "Vart är vi nu? Vad ska vi göra nu? Vad betyder det där? Vilka psalmer är det?". Och trevlig som jag är svarade jag på alla frågorna med ett leende på läpparna även fast att jag kände handen knytas till en knytnäve efter den tolfte frågan.

Ikväll har jag inte så mycket inplanerat. Ska på gymnastiken vid fyra och så ska jag se på Beck med mamma. Annars blir det väl mest en vanlig slappar söndag.

Slutligen vill jag ge en applåd till Josefine som äntligen kommit in i "Om jag kunde drömma"!

På ovanligt bra humör!

Jag sitter och är på ovanligt bra humör! Jag vet inte riktigt varför, men jag är väldigt glad bara! Kvällen blev som jag trodde jättekul. Först världens mys med David, bästavän mys. Vi åt våra super muffins, såg på filmen och sedan på vänner. Sen när klockan tickade mot sju cyklade jag ner och träffade Mimmi. Vi gick hem till henne en liten stund och bara småpratade och sedan gick vi till bion.

"Yes Man" med Jim Carrey, grym film! Man kan inte göra annat än att gapskratta! Efter bion drog vi hem till Frej och spelade Guirarr Hero, World Tour. Första gången jag spelade det, och trummorna var galet svåra! Jag nöjde mig med att spela gitarr på medium, det ligger någorlunda på min nivå. Kom hem för inte så längesen och nu lyssnar jag på Metallica, men ska väl snart krypa till kojjs. Ska upp vid 10, måste samla ihop yttligare fem gudstjänster till konfirmationen. Så jag och Amanda ska gå imorgon. Kommer att bli hyffsat kul!

Nåja, godnatt allihopa! Hoppas att  ni också är övernaturligt lyckliga och att ni får en skön natt!

Fullspäckad lördag.

Idag har jag faktiskt planerat in massa grejer inför lördagen, jag tänker inte ha två slödagar i rad! Så, vid tre kommer David hit. Vi ska baka muffins och se på filmen jag laddade hem igår. Den handlar om Tina Turner och hennes liv. Den är jättehemsk. Efter det ska jag gå och se på "Yes Man" med Mimmi. Kommer bli en super kul lördag!

Amanda ville att jag skulle springa med henne också, men jag tror inte riktigt att jag hinner det. Tyvärr.

Så, nu har jag lite dötid att ta igen innan det är muffindax. Det är ju jättefint väder, men jag har ingenting att göra ute. Kommer väl sluta med att jag sitter och lyssnar på musik som vanligt. Nåja, det fungerar det med! Jag kan ju alltid diskutera gymnasium med pappa också. Eller...nej, jag vill inte bli osams med honom idag. Det får vänta!

Helsegt.

Har haft en helseg kväll, men jag måste säga att musiken räddade mitt liv ikväll. Just nu sitter jag och kör "20 frågor" med David, messar med Mimmi, lyssnar på musik och bara myser. Det är rätt skönt att få ta det lugnt ibland.

Jag måste bara få skryta med att jag har universums skönaste säng! Den är helt underbar. Men bara ligger och njuter av musiken som spelas i högtalarna och känner hur man sjunker ner i den mjuka madrassen. Med lite tända ljus runt omkring blir det pricken över i. Hahah, såhär blir jag när jag har tråkigt!

Ledig dag.

Idag hade vi ju ledigt från skolan, och jag vaknade redan vid 10! Det är inte likt mig, brukar ligga och sova bort hela dagarna. När jag vaknat ordentligt satte jag mig och åt frukost framför tvn, jag som aldrig ser på tv (konstig morgon för mig). Sen satte jag på mig mjukiskläder och cyklade iväg till Johanna. Vi kom överens om att springa idag också nämligen. Så vi sprang våran runda, och när vi kom tillbaka jobbade vi ihop lite lunchpengar och gick ner till Hedbergs för att träffa David, Amanda och Sebbe.

Vi har ju ett filmprojekt vi ska göra på svenskan, och hela dagen spenderades åt att skriva manuset. Så efter mycket skrik och skratt är vårat manus klart och på måndag är vi redo att börja filma. Arbetet ska vara redigerat och klart om två veckor, så vi har ingen dötid direkt.

Nu sitter jag och inte har en aning om vad jag ska hitta på. Jag har tråkigt. Någon som vill komma hem till mig och roa mig lite grann? Bara lite?


Outfit.



Kände att det var dags för en design! Så jag började skissaupp en party-outfit!

Dumma Micke!

Gaah, jag kommer att drömma mardrömmar om snoppar med vårtor på i natt. Det är nämligen så att vi jobbar i ett grupparbete om olika könssjukdomar. Jag, Malin och Oscar fick Kondylom. Asså, det är vidrigt! Att sitta och bläddra runt på nätet och se folk som smittats av kondylom. För er som inte vet är Kondylom en könssjukdom som smittar via samlag. Det bildar vårtor över könsorganen. Det är hemska bilder, äckliga. Det får mig att aldrig vilja ha sex någonsin!

Det är Mickes fel!


David Lindvall


Min älskade Brat.

Haha, jag kollade Sagas blogg nyss och hittade denna! När jag var sjuk var ju dom ute i Roma och roade sig. Och tydligen hade dom tagit massa "modell-bilder". Jättefina allihopa! Men när jag kom till den här bilden gapade jag bara stort och skrek rakt ut:
- DAAAVIIID?!?!

Tycker bilden är så jävla snygg! Och jag hoppas det var okej jag jag stal den av dig Saga!

Träningsvärk.

Nu ska jag alldeles straxt ge mig av till Kornelia, väntar bara på att hon ska ringa. Vi ska nämligen se en skräckis gjord av Stephen King med Johnny Depp i huvudrollen! Kan det bli bättre? Sexiga, heta Johnny Depp på duken i en film skriven av en av mina favorit författare! Sjukt.

Hur som helst. Vi klarade det! Ni kommer väl ihåg att jag sa att jag skulle springa runt ringmuren med Johanna? Vi sprang på, med bara ett par uppehåll. Men det är faktiskt förståeligt med tanke på att vi inte har sprungit sen i somras, och det är ju 3,5 km ändå. Jag har dålig kondis! Så är det bara!

Blää, varför ringer hon inte? Pax slutade väl för ett tag sedan? Och filmen börjar om en timme! Grrr...jag ska skicka ett sms...

Nu är det inte lång tid kvar...



Tills den här babyn släpps ut på svenska i butikerna! Bara 9 dagar kvar! Jag suktar verkligen efter en bra bok att läsa, och den här är lång vad jag hört så jag kommer bli riktigt tillfredställd. Boken är ju känd som "Breaking Dawn", men "Så länge vi båda andas" är också fint. Framsidan är snyggare på den engelska boken dock.

Och Josefine, börja läs boken! Detta är en order! Jag lovar dig, du kommer inte ångra dig! =) 

Konstigt med smink.

Ojj, vilken rubrik! Men nu efter sportlovet då man inte har smink, speciellt inte efter att man har varit sjuk, känns det jätte konstigt med smink på. Ögonen svider lite, och man får inte gnugga sig i ögonen (vilket är det värsta enligt mig).

Idag efter skolan gick jag, David, Amanda, Josefine, Vendela, Nina och Emma till Hedbergs och tog en mysig fika. Som alltid sitter vi kvar i evigheter och bablar på med höga röster, jag är nästan förvånad över att han inte slänger ut oss? Det var meningen att jag skulle ta bussen hem, men den gick inte, så jag fick gå. Nåja, lite frisk luft skadar inte! Dock var det ganska kallt om händerna, men jag hade andra tankar i mitt huvud. Jag vet att det kanske är lite tidigt att tänka gymnasieplaner, men jag kan inte låta bli att drömma mig bort till mig i en liten studentlägenhet i Stockholm! Ååhh, jag vill!

Imorgon ska jag förresten ut och springa med Johanna! Ringmuren runt. Jag håller tummarna för oss, min kondition har verkligen blivit kass.

MÅNDAG

Japp, sportlovet är över men här sitter jag och har degat en hel del i hopp om att få gå till skolan imorgon. Thst's right, jag vill faktiskt gå till skolan. För tillfället sitter jag och lyssnar på Rise Against och är väldigt godissugen. Jag kan ju äta nu förresten! Halsen har blivit tusen gånger bättre och gör bara lite ont. Tjoho, jag kan äta!!

Sen funderar jag på att göra om min design också, till något vårigare. Men jag har ju inget photoshop, vilket suger extremt. Jag vet i princip hur jag vill göra, men som sagt kräver det photoshop och någon som faktiskt vet hur man använder det...så det suger.

Gaah, jag stör mig extremt på våran badrums lampa, den glappar och blinkar sitt förfärliga ljusrörs-ljus in till mitt rum. JAG MÅSTE FÅ STOPP PÅ DET....NU!

...

Okej, om ni inte vågar kommentera med era egna namn kan ni lika gärna skita i att kommentera alls? Asså visst om ni kritiserar mig, för jag bryr mig inte. Jag har bättre självkännsla än så. Men vågar ni inte stå för vad ni själva tycker kommentera inte alls?! En kommentar jag fick förut:
Från: "Eh!?"
"Du har liksom varit sjuk i en dag, ofta man går ner i vikt?"
 
Ja, du som är så feg och inte vågar skriva ut vem du är, här är svaret på din fråga. Jag har inte kunnat äta överhuvudtaget på två dagar eftersom att det är något fuckat med min hals. Och min kropp fungerar så att äter jag inte regelbundet tappar jag lätt vikt. Och ja, jag hade gått ner. Inte mycket, men det sa jag väl inte heller?

Nästa gång, stå för vad du kommenterar och skriv ditt jävla namn istället för att skriva kodnamn. Annars kan du skita i att kommentera alls. Inget mig emot.

RSS 2.0