"Maaalin, jag är fisig!"


Bilden är tagen på en bro i Uppsala.

Jag är så svinigt trött -.-
Vaknade med tron om att vi skulle slippa jobba idag med tanke på att det var ganska grått ute. Men det skulle ju tydligen spricka upp, så jag hann aldrig vakna till liv innan jag sprang till Malin. Och sånt får ju sorgligt nog sina konsekvenser...

Medeltidsveckan börjar om typ en vecka!
Jag är pepp! Men jag måste be

HEJ!
Nu är Johanna här och avbryter Diana.
Hejdå!

...iallafall, jag måste be mamma att lägga upp min klänning. Den är för lång, och den måste sys in lite i midjan för jag ser ut som om mina axlar är lika stora som mitt skrivbord ungefär.

EB

Försvinn ur mitt huvud.
Försvinn ur mina drömmar.
Sluta göra mitt hjärta illa.
Sluta få mina tårar att rinna.
Sluta vara så perfekt.

Säg att jag är speciell.
Se mig i ögonen med den blick jag alltid saknar.
Få mig att skratta.
Få mig att le.
Håll om mig när natten kryper på.
Värm mig när jag huttrar.
Kyss mig när jag känner mig ensam.
Kom hit, och lämna mig aldrig igen.

Det gör Diana en regnig "morgon".



Det regnar ute.
Vaknade vid halv två idag, jag brukar få dåligt samvete när jag sover bort hela dagen, men idag var det inte så mycket att sova bort. Så jag tycker faktiskt att det var skönt.
Och vad gör man en sån här dag om inte dricka te och se på Sex and the City? Det är en perfekt kombination. Speciellt när man har en killtröja med storleken XXL på sig. Då är man glad. Sådär mysigt glad.

Nu ska jag göra mer te och se på ÄNNU ett avsnitt med Sara Jessica Parker.

Sängen Diana. NU!



Ny låt på G. Jag är faktiskt nöjd.


Time for me to fly



Det är inte alltid så lätt när det känns som att man kommer kvävas. När allt man har kvar av den trygga tillvaron är en borg i form av en säng. Där ett nattligt besök ger dig de vildaste drömmar.
Jag vill inte vakna upp. Jag hatar att vakna upp.

Put me back toghther.

This is not how it suppose to be.

Jocke Berg, du är mannen i mitt liv.

Bloggar på systers dator, ni får bilder när jag kommer hem!
Jag är lite seg. Konserten var helt underbar! Det är fart i Jocke även fast att han är typ 40+.
Den eviga kärleken. Ja du Big J, jag tror inte att man behöver vara gammal och vis för att förstå det. Efter konserten hämtade min syster upp mig utanför långholmsparken för att vi ska åka till Uppsala, men vad händer?
Vi missar tåget! Skit också.
Vi fick lite panik och sprang runt och letade efter ev. bussar som skulle gå hem.
Men busshållplatsen hade typ stängt. Det slutade med att vi slog oss ihop med en snubbe som också skulle till Uppsala och hoppade in i en Taxi. 800kr, check!

Hejdå på några dagar!




Malin är stolt fotograf.

Om 30 min åker jag ner till hamnen för att åka båten till Stockholm.
Jag kommer ha det GREAT! Jag ska träffa en kompis, se på Kent och åka till Uppsala för att träffa min syster. Fick precis veta att Vilhelm åker samma båt, det är lite kul. Man blir så överraskad när sånt händer, även fast att det är Gotland så SÅ överraskad borde man ju inte bli. Haha, bye bloggen<3

Kalkbrottet
















Långa nätter.

Jag vill krypa ner under mitt varma täcke och aldrig titta upp igen. Något mer meningslöst att göra finns det inte just nu, och det passar mig perfekt.

...




Vi sätter oss ner
Utan ett ord
Som så många gånger förut, du beställer ett glas vin och jag en kopp te

Och fast vi båda vill

Mer än någonting annat
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Vi har blivit som dom

Någon tittar på oss
Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer

Vi har blivit som dom

Som aldrig får bli
Som sitter tyst på nått café, ingen får ju se att han är gift och hon är fri

Jag har en pjäs/film illision i huvudet.



Finns det ett speciellt sätt att leva? Speciellt regler vi måste följa? Inte regler som att man inte får stjäla eller våldta, utan regler för hur man måste vara.
Från människor får man höra att man ska vara den men är, eller åtminstone den man vill vara. Vissa föds med drömmen att styra världen, som samlar vuxenpoäng för att styrka drömmen. Andra lever för att bli populärast i klassen. Jag går en annan väg. Jag är den jag måste vara.
Jag blev den starka. Jag fick rollen att ta hand om alla runt omkring mig. Jag blev bollplanket för krossade hjärtan och för problem.

Jag valde inte den rollen, den valde mig.

Vi dissar åska...


Lyckades tillslut få en bild som inte blev suddig.

Det var längesen, men ändå.
Inte för att jag inte tror att ingen har märkt det (oj, jobbig mening), men det var åskat något förjävligt idag! Jag har aldrig trott att jag varit rädd för åska, men när man ser en sicksack blixt på så nära håll att den skulle kunnat slå ner i grannens trädgård och hör en öronbedövande knall, då är det inte så mysigt längre.


Desperata skitungar.

Fy fan.

Myskväll.

Ikväll blir det lite mys hemma.
Mys med mig, Avatar och Ben & Jerry's. Ja, och kanske lite the Sims in mot midnatts timmarna. Det är inte bra, jag har fallit tillbaka i den fällan igen.
Jobbet var lite långtråkigt idag. Jag och Malin börjar få slut på samtalsämnen, så vi sitter typ och ritar och läser. Haha, det kom typ inge folk idag heller. Tråk!

De senaste dagarna har iallafall varit hur braiga som helst.
Däremot är mamma lite smått förbannad för att jag kommit hem alldeles för sent. Igår gjorde jag nästan bara bra saker iallafall, så jag är nöjd. Och just ja! En notis till mig själv:
Jesus är skyldig mig en rem.






Bloggtorka.

Det är lite bloggtorka nu. På typ alla bloggar tycker jag :P
Och jag förstår det! Kolla ute liksom! Man får dåligt samvete av att inte vara ute i solen.
Det regnade ute igår natt, regndropparna mot plåttaket fick vagga mig till sömns, det var mysigt. Idag har jag varit och jobbat med Malin, tiden typ sprang iväg. Märkligt.

Nu sitter jag och lyssnar på Across the Universe soundtracket.
Det är fint! Snart ska jag ut med min allra käraste Kornelia.

P.S. Jag börjar längta till gymnasiet... :)


Bild från skolavslutningen. Stulen från Malin.

Försenade bilder!!!







Ja, det här är några av bilderna jag inte orkat ladda upp från kameran.
Jag måste säga att jag var lite orolig för att främligen som tog mittenkortet skulle springa iväg med min kamera. Men som tur var gjorde han inte det. Han hade gott och väl råd med en egen!

Puss i ljumsken!

Haha, jag känner att kreativiteten går i botten igen!
Men det är sommarlov, då ska man vara ute! Jag har haft en jättefin dag iallafall, och jag tycker att ni ska gå in på Malins blogg för att checka lite bilder. Vet ni varför?
- Jo för klockan är nu 01:55, jag är trött och min kamera ligger...någonstans. Så godnatt på er skitungar, imorgon är jag LEEEDIG<3

Why am I here?

Vad gör man när det känns som att ett stort hål öppnar sig i bröstet? När det känns som att hjärtat är borta, och allt det lämnar kvar är en obeskrivlig smärta. Och hur mycket du än försöker tvinga tillbaka hur ont det faktiskt gör, bryts den barriären ner och tårarna bara rinner ner för kinderna.

Vad gör man när allting känns hopplöst? Hur tar man sig igenom dagen när du inte alls mår bra? När det känns som om ingen lyssnar, eller riktigt kan förstå. När världen fortsätter att snurra utan dig. Då smärtan tillslut vinner, och du får börja om från början igen...

Det är svårt, och det är förjävligt. Men när du står längt nere på botten så finns det bara en utväg. Uppåt.

MAAALIN!



Juste! Och ett stort tack till den här filuren som tog bilden till min header! <33

With you there's a place I can call heaven.



We are from two different worlds, tell me why I can't be a part of yours.

Fotspår i sanden.



Alla har någon gång varit eller kommer att vara det förlorade barnet. Varje gång kommer Gud att finnas nära för att förlåta och hålla din hand.
När du då ser tillbaka på ditt liv och bara ser ett par fotspår i sanden så vet du att det var Gud som bar dig när du inte kunde stå på egna ben.

Mis dos diaz.

Igår jobbade jag första dagen på mitt sommarjobb.
Det var jobbigt, jag och Malin fick städa och skrubba hela uteserveringen i gassande sol. Inte att leka med alltså. Jag gick och la mig så fort jag kom hem.
På kvällen var jag och pappa på circus. Jag och pappa hade lite delade meningar om den, men jag tyckte att den var bra iallafall! Haha, han blev sur på mig för att jag tvingade honom att gå lite.

Idag har jag också jobbat.
Kiosken är nästan lite mer som ett café, så det var mysigt. Det är fint att jobba med Malin<3
Jo, btw! Vi har jättecoola arbetskläder. Byxorna är så stora att jag får plats i ett byxben. Och NEJ! Det är inte bara för att jag är liten!










Jag vill inte vara stor.



När någonting går fel, då måste ju hela livet rasa samman. Ja, bara för att.
Allt bara rasar över en, och det känns som att det aldrig kommer ta slut. När är det min tur att vara lycklig? När är det min tur att vakna en morgon och tänka "fan va bra livet är"?
Allt var så mycket lättare när man var liten. Då kändes hela livet som "Hakkuna Mattata". Nu vet jag inte hur det känns längre.

Jordgubbar och tonvis med kassar.









Jag har varit duktigt och bloggfotat idag!!! :D
Haha, det förtjänar en spontanapplåd. *Klapp*
Idag har jag iallafall varit på stan med Malin och Sara. Malin som bara skulle köpa flipflops kom hem med kanske...fem påsar? Jag som inte skulle köpa någonting kom hem med två påsar. Inte okej.
En annan sak som inte är okej är att jag gått emot min egen policy och köpt ett par jeanslegins....
Skam...

Efter att vi shoppat klart köpte vi jordgubbar...
...och gick ner och satte oss i allas favoritställe - Almedalen. Tänk vilken tur att jobbet idag ställdes in, hihi. Angående jeansleginsen, till mitt försvar så tänker jag ha dom som typ...mjukisbyxor! Så jag köpte dom bara för att dom var sköna, faktiskt.



Det är sånt här som gör mina dagar, hahahaha<3

RSS 2.0