Hett...

Kokheta sommardagar är verkligen inte att leka med. Det går knappt att vara ute här i Visby! Helt knasigt...hjälp oss gotlänningar, vi smälter bort!

Nåja, man ska inte klaga FÖR mycket. Det är ju iallafall bra väder. Nu börjar min släkt droppa ner till Gotland för att se min kofirmation i Domkyrkan på lördag. Jag hoppas verkligen att ni inte glömt bort det?! Det hade ju varit väldigt tråkigt att göra mig ledsen i onödan liksom.


Home sweet Home!

Nu är jag hemma från lägret igen! Öland har varit skit kul, och jag har verkligen kommit alla nära där, vissa närmre än andra såklart. Oj, oj, oj va jag kommer att sakna alla när det här med konfirmation är över!

Vi har haft ett ganska fullspäckat schema, och vi har gjort en massa roliga saker. Jag orkar dock inte berätta, det finns så mycket och jag känner att jag inte kan tjata om det i ett enda inlägg. Nej, det skulle nomineras till världens längsta inlägg. Så jag ska ladda upp en massa bilder istället!

Men ni vet ju om kruxet med kamera. Jag har ju faktiskt ingen! Så det kommer bilder, men jag vet inte när eftersom att jag måste tigga kort från Nina. Snälla, söta, rara Nina?
 



Ett minne för livet!


Vi är garanterat snyggast!


Bästaste Marcus! Med gura, kan det bli bättre liksom?

Haha, det var en liten förhandsvisning ;)

Hejdå Gotland!

Imorgon bitti klockan 05.20 åker jag mot soliga Öland! Kommer att bli superkul, men jag kommer sakna er Gotlänningar jättemycket. En hel vecka blir vi borta, och sen är det bara några ynka dagar kvar till konfirmation som jag hoppas att ni tänker kolla!

Kommer inte kunna blogga den här veckan som ni säkert förstod, för ni är väl inte korkade? Och på dagtid har vi "mobildagis" så det går bara att ha kontakt med mig på kvällstid.



Hejdå älskade vänner! ♥


Midsommarafton!

Idag är det ju då midsommar, och jag har rymt iväg från min kära familj. Dom är snälla, men det blir lite långtråkigt att sitta och lyssna på deras eviga prat när man inte ens är med i snacket.

Var nere på Paveljongsplan idag och träffade mina kära vänner Emma, David, Amanda, Sara och Kornelia. Det var supervarmt och mysigt. Äntligen en riktig sommardag!



Grattis i efterskott till fina Nina som fyllde 15 igår!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Om jag kunde drömma.

"Han höjde sin fria hand och lade den försiktigt mot sidan av min hals. Jag satt blickstilla, och hans kalla beröring var en varning - en varning som betydde att jag borde vara livrädd, men jag kände ingen rädsla. Däremot upplevde jag andra känslor...
"Ser du?" sa han. "Det går utmärkt."
Min puls skenade och jag önskade att jag kunnat dämpa den. Mitt sjudande blod måste göra allting ännu svårare för honom och jag antog att han måste
höra det.
"Rodnaden på dina kinder är bedårande", mumlade han och släppte varsamt mina händer, som slappt föll ner i mitt knä.
Han smekte mjukt min kind och tog mitt ansikte mellan sina marmorhänder.
"Sitt alldeles stilla", viskade han, som om jag inte redan varit som förstenad.
Långsamt, utan att släppa mig med blicken, lutade han sig mot mig. Sedan pressade han plötsligt, men försiktigt, sin kalla kind mot min halsgrop. Jag hade inte kunnat röra mig även om jag så velat. Jag lyssnade till ljudet av hans regenbundna andhämtning medan jag såg solen och vinden leka i det bronsfärgade håret som var mer mänskligt än något annat hos honom.
Försiktigt och mjukt lät han händerna glida utmed min hals. Jag skälvde till och hörde honom dra efter andan, men hans händer fortsatte ner till mina axlar.
  Hans näsa snuddade vid mitt ena nyckelben när han vred lite på huvudet och lade sig till rätta med örat mjukt pressat mot mitt bröst.

Han lyssnade på mitt hjärta."

Så sjukt gulligt, jag typ dör...


Konfirmation.

Haha, man märker verkligen hur statistiken går stadigt neråt nu på sommaren! xD

Men jag håller igång iallafall, ja så mycket jag kan! Imorgon är det midsommar alltså, tror att jag ska ha samma klänning som jag hade på sommaravslutningen faktiskt. För övrigt var konfan väldigt seg idag. Tiden sniglade fram när värsta fjortisen någonsin hamnar i samma grupp som jag, men jag behärskade mig, jag mördade henne inte...den här gången.


Cykeltur.

Idag började  inte konfan förrän klockan 14.00, så jag och Josefine steg upp vid lite innan halv tolv. Det är lite chockerande att jag vaknade före henne idag! Iallafall, vi åt lunch på McDonalds, och sen bar det av mot Terra Nova kyrkan. Där hade vi en morgonbön och sen cyklade vi iväg till ett kalkbrott där vi badade. Det var jätteskönt i vattnet!

Efter badet cyklade vi vidare till västerhejdekyrka där vi hade en liten samling. Och tillslut började vi cykla mot Axelsro där vi hade dagens mål. Vi grillade och hade en femkamp och hade verkligen en skit mysig dag.

 
 
 
 

Imorgon är det sista konfadagen innan Öland, och fy tusan va jag längrat dit!
Men imorgon blir jag också dumpad av min fina roomie...det kan man inte direkt hissa! :(


Älskade bästavän.



Ett år. 12 månader. 356 dagar. 8544 timmar.

Ett helt oförglömligt år min vän. Jag älskar dig, du är underbar.

Så länge jag lever, så länge jag finns kvar på denna jord.
Så länge mitt hjärta slår, vill jag leva, leva för dig.


Torgkrogen.

Gårdagens middag var jättemysig, jag och Josefine gick och åt våran middag på resturang Torgkrogen. Vi hade lite beslutsångest eftersom att det var fullbokat på Isola Bella där vi först tänkte äta. Men men, jag beställde pasta med fisk och skaldjur som var supergod och Jossan åt något grillspett av något slag som tydligen också var jättegott.


Min pasta.


Josefines grillspett.

Jag känner att tack vare min roomie kan jag skämma bort bloggen med bilder! det tycker jag är kul!


Bilder från grillkvällen i fredags!












Det var grillkvällen.




Här är lite från konfirmationen!







Det blev en massa bilder den här gången!

Frälsarkransen.

Det blev inte så mycket uppdateringar igår, konfirmations dagarna började ju igår och vi fick ett armand var som kallas för frälsarkransen. Josefine har skrivit lite mer finstilt om det, så det kan ni kolla om ni vill. Lite senare var jag och min nya roomie ute en stund med Emma och David.


Ja, här är då frälsarkransen.

Ikväll ska jag och Josefine ut och äta på Isola Bella. Det kommer att bli supermysigt! Nu måste jag bara få magen i uppror och bli lite hungrig.

Goder morgon!

Här sitter jag på morgonkvisten med en kopp te bredvid mig och tänkte kolla på ett avsnitt av F.R.I.E.N.D.S. Idag början hela konfirmationsgrejen på allvar, och nu går vi varje dag fram till midsommar och sen efter det fram till den 4 juli. Det verkar som en lång tid, men vem vet. Det kanske blir kul?

Nu hörde jag att mina mackor poppade upp ur brödrosten. Ha en bra dag!

Blogga?

Hejsan hoppsan Dianas blogg!
Jag, Sara, Emma, Malin och Kornelia är hemma hos Diana och gör något!? Vi har spelat Fotboll och brytit folks revben... mindre kul! Sen har vi tagit lite kort med Dianas webbkamera också.

 små fåniga barn? nej mest skrattanfall!

 mindre charmande bild...

 misslyckade fjortisar! Enligt Sara platsar jag tydligen här...

 Allmänt konstig bild!

 man ska tydligen älska denna orättvissa värld!?

 Rockiga? nej, töntiga :P

 Alla tillsammans... tyvärr saknar vi några!

Snart ska i alla fall jag hem för imorgon ska vi på konfirmation... jaja jag överlever nog!
Så nu har jag bloggat på min 7-up kompis blogg!


 Jag <3 7-up

Haha nu ska jag hem, godnatt!


God eftermiddag (morgon för mig)!

Nu är jag lite piggare än vad jag var igårkväll. Jag kan inte riktigt fatta att det faktiskt är sommarlov nu. Efter ett halvår av slit och stress av betyg. Det slipper vi nu i 2,5 månader, helt otroligt.

På tal om betyg, på andra terminen i åttan ligger jag på VG i alla ämnen utom NO. Och faktiskt starkt VG i dom allra flesta av dom ämnena, vilket inte står på pappret, men ändå. Det är jag faktiskt riktigt nöjd med. Det betyder ju att det blir hyffsat lätt att nå enda till toppen i slutbetygen.

Jaja, ikväll var en tripp till Snäck planerad, men dom säger att det ska bli regn lite senare, så vi får se hur det blir med det. Reserv planen är att fixa lite hemma innan Josefine kommer hit imorgon. Hon ska ju bo hos mig fram till midsommar om jag inte redan nämnt det, det ska bli superkul! Vi ska ju vara roomies på ölandslägret också. Håller tummarna på att vi inte börjar gå varandra på nerverna, det skulle vara trist.

Ojj, vilken lång text det blev nu.


Roomie! <3


T-R-Ö-T-T.

Jag är så jävla trött...men jag har ändå ingen lust att sova. ska väl göra det om en liten stund iallafall, för vare sig jag vill eller inte komma jag att somna, så då är det väl bäst att göra det på rätt ställe?

Jag märkte just att jag för tillfället ser ut som en porslinsdocka. Jag är jätte blek i ansiktet, jag har råsa kinder och rosa läppar och mina ögon är stora och blanka. Mitt hår ser ganska perukaktigt ut med lockarna också.

Det kanske är mitt sanna jag, vem vet? Grillkvällen var iallafall mysig. Som förväntat. Och nu mina vänner ska jag tacka för mig. Godnatt!

Avslutning.

Ikväll blir det grillkväll nere på strandpromenaden som en invigning på sommarlovet. Hoppas att det inte börjar regna igen bara, det hade ju varit för jävligt. Lite bilder från avslutningen är på G, och än en gång tackar vi Josefine för bilderna!

 
Bengt ger ut idrotts-stipendium.


I den eviga väntan på betyg.


Betygsutdelning.


Jag älskar sommaren<3  16 juni David :)

SOMMARLOV!

Äntligen fri! Även fast att det ösregnade imorse blev det iallafall hyffsat bra väder i almedalen, och nu skiner faktiskt solen. Efter att vi fått våra betyg och kören hade sjungit osv gick vi till glassbaren. Vi åt vår glass och tänkte precis börja gå hemmåt när en kneippbynbuss stannade vid vägkanten och dörrarna öppnades.

Chaffören frågade om vi tyckte att det var skönt med sommarlov och undrade om vi ville hoppa på bussen. Självklart ville vi det, så vi åkte omkring lite i Visby med öppna dörrar och sjöng på sommarlåtar som spelades på högsta volym u bussen. Det var så jävla kul! Perfekta starten på sommarlovet!


Äntligen sommar.


Knocking on heavens door.

Bara lite mer än en timme kvar till skolavslutningen i almedalen, och jag sitter och stirrar på min klänning jag ska ha på mig. Håret är fixat, det lilla sminket jag har på mig är klart, jag har duschat och ätit frukost så nu är det i stort sätt bara kläderna som ska på.



Japp, där borta händer min outfit jag ska ha. Men det är ännu lite tidigt att sätta på sig den. Måste förresten ha hjälp med det, så jag får trippa iväg och väcka mamma.

Jävla Tyskland!

Näe, nu får du faktiskt ta och komma hem skitunge. Jag saknar ju dig!

Sommarlov, ja snart iallafall!

Imorgon smäller det! Imorgon är vi fria, med andra ord: SOMMARLOV!

Gud va skönt det kommer bli, två månader av enbart slappande. Nu sitter jag i klädd i mina nya, sköna mjukisbyxor och väntar på att klockan ska slå 19:20. Ska nämligen ner till Frimurarlogen och jobba idag igen. Men den här gången har vi typ 220 gäster. Men det ska säkert gå bra!

God eftermiddag.

Ojj, jag lägger mig på sängen, stängen ögonen och vaknar tre timmar senare. Hehe, jag tror att jag fick lite för lite sömn inatt. Om två timmar ska jag köra upp på moppe. Jag hoppas verkligen att det går bra.

Fy, jag hatar att sova på dagen. Jag känner mig äckligt varm över hela kroppen, torr i halsen och nu är jag typ ännu tröttare. Ont i nacken och huvudet har jag också. Vad ska jag underhålla mig med i två timmar då?

Regn?!

Godmorgon små nyvakna filurer. Jag känner mig som en nyvaken filur, även fast att jag redan varit uppe en timme. Gick upp lite tidigare idag för att hinna städa mitt rum, men det gick på 20min så här sitter jag påklädd, iordning gjord och frukostäten(?) och har ingenting att göra. Jag funderar på att dammsuga rummet också så att jag har det gjort. Men jag orkar inte!

Det blev väldigt sent igår trots att jag försökta skynda mig i säng. Så nu är jag supertrött. Men vi har typ två lektioner idag i skolan, så det är lugnt.
 Förresten, kollade tidningen också. Det ser ut som att det kommer regna både imorgon och på fredag. Det är ju bara taskigt tycker jag! Jag menar, imorgon har vi klassensdag och ska ner till stranden och spela kubb och brännboll och bada och bara ha en trevlig sista dag, men nej. Nu kommer vi att få sitta inne i vårat klassrum istället. Hur kul är det liksom?

Och på skolavslutningen ska det tydligen OCKSÅ regna! Fy för satan.

Partnersarna Puffbyxa.

Det är jag och Olivia det! Paxarpartners. Partnersarna Puffbyxa. Jo, vi båda har ju nämligen små puffbyxor, där ifrån kommer namnet.

Jag har varit nere på Frimurarlogen och jobbat med mina paxarkompisar. Det var faktiskt kul. Dock kan jag inte skriva så mycket mer för den här tösen skall sova!



  
Partnersarna Puffbyxa. <3



Man vet att någonting blivit fel när ens 12åriga partner kan ha ens skor...Olivia har mina svarta skor på sig och jag har hennes grå. Gud, jag har precis insett vad alla pratar om. Jag är liten!

Konfirmation

Nu börjar det dra ihop sig till konfirmationen och det är dags att skicka ut inbjudningskort. Korten går endast till min familj, men för er som känner att ni vill komma och titta på mig, Nina, Emma, Josefine, Kornelia och Amanda ska här få en liten inbjudan!

 

Vart? - Jo, till domkyrkan i Visby.
När? - Klockan 14.00 den 4/7, alltså den fjärde juli.

Välkommen!




Shopping.

Efter skolan idag gick jag på stan med mamma dör att inhandla nödvändigheter till moi. Köpte ett par mjukisbyxor och en bikini. Skulle köpa skor också, men det räckte inte pengarna till.


Fina va?

Byxorna var super sköna, och bikinin är väl ändå för söt? Haha, sentimentala Diana idag. På tal om att vara sentimental, idag tog vi farväl av våran idrottslärare på idrottslektionen (logiskt va?). Han går i pension nu så vi gav honom en liten avskedspresent. Han blev jätterörd.Vi blev uppgraderade till "den sentimentala klassen 8H".


Städning?

Mitt rum är stökigt.

Change.

Jag har faktiskt ingenting att skriva. Jag är blöt, trött och på dåligt humör. Så ideérna ramlar inte direkt in i huvudet idag.

Där emot har jag märkt att jag blivit mycket tröttare på senaste tiden. I sommras till exempel. Då gick man upp straxt efter tolv gick till Barrista och drack en chai latte till frukost, gjorde något ute med kompisarna, kom hem runt elva - halv tolv, satt vid datorn till 4.00, gick och la sig och så började hela proceduren om.
Nu sitter jag uppe till tolv och är så trött att jag tror jag ska somna rakt ner i tangentbordet.

Jag ser en förändring.

Nasty Cuts & Broken Heart.

Jag vet inte hur jag kunde bli så kär. Och jag vet inte hur länge jag kommer att få vänta på dig. Jag vet inte ens om det är värt att vänta, att du kanske hamnar någon annanstans. Men du gör mig hel. Du förgyller min vardag. Jag vet inte hur fan mitt liv hade sett ut nu om jag aldrig träffat dig. Förmodligen hade vissa delar av mitt liv varit mycket lättare, men jag hade aldrig varit den jag är idag.

Någonstans inuti mig gick allt fel. Nej, någonstans i Sverige gick någonting fel. Hur kunde man vara så taskig att man placerade mig så långt ifrån dig? Det är så orättvist...när jag äntligen hittade någon som du måste du vara någon jag inte kunde få. Utan att överdriva är du allt jag någonsin velat ha. Det är inte alls rättvist...

Men livet är inte rättvist. Mitt hjärta kommer aldrig sluta slå för dig. Bilder av dig kommer förevigt sitta kvar på min näthinna. Ord du sagt, värmen från dina kramar, blickar, andetag, hjärtslag. Allt kommer finnas kvar. Jag glömmer det aldrig.



Någonstans gick allting så himla fel. Kärlek ska inte behöva göra så ont...

Nedräkning.

Ja, mina goda vänner. Nu är det nedräkning till sommarlovet! Det är ju bara fem dagar kvar! Det är helt otroligt hur snabbt det här halvåret har gått. Det känns ju som att det nyss var typ...jul?

Nåja, här sitter jag, i klädd pyjamas och väntar på att kvällen ska komma så att jag kan få gå och lägga mig. Eller åtminstone tills Poirot börjar så att jag kan se det.
Morgondagen är planerad så att jag efter skolan ska på stan med mor min och köpa en massa inbjudningskort till min konfirmation. Sen förstår ni vill jag ner och sola (om det blir fint väder såklart)! Någon som har lust att göra mig sällskap kanske?

Nationalmiddag med fina kompisar.

Här kommer bilder från gårdagen!





 

Som vanligt är bilderna tagna av Josefine! Näe, jag har jätteont i huvudet och mår illa...jag ska försöka göra något åt det. 

Underbar lördag.

Dålig uppdatering dagen innan, men jag firade Sveriges nationaldag med en middag med några vänner. Det blev en riktigt lyckad kväll, och maten blev supergod. Jag mådde så illa mot slutet då jag stoppat i mig nästan hela min godispåse plus all mat jag åt.

Josefine lovade mig ett par bilder, så vi får se när hon skickar över dom. Jag har ju fortfarande ingen fungerande kamera, så jag lever på andras bilder för tillfället.
Jag är så jävla trött, det känns som att jag ska somna rakt ner i tangentbordet. Men jag måste ju höra David och Saga köra live i radion. Sen kanske jag kan låta mig själv sova en stund.

Måste fortsätta plugga till mopedprovet också. Suck...

Kvällsgöra.

Nu ska jag äta och plugga inför mitt prov till moppekörkortet. Eftersom att mamma jobbar (igen) och pappa är i Stockholm sitter jag här med en kopp te och en skål med nudlar. Men det passar perfekt för mig! Jag gillar nudlar.

Har varit nere på apoteket också. Jag köpte "Lactrase kapslar" som är för laksosintolerans, blev "tvingad" till det eftersom att någon blev arg för att jag "skadade mig själv" när jag åt glass för att jag fick ont i magen av det. Dom ser faktiskt jätte läskiga ut!


Kvällens "att göra".


Läskiga piller! (ursäkta mig för denna konstiga min)

Sora datasalen.

Ååhh, klockan är 13.08 och jag sitter och gör igenting med lärarens tillstånd. Jag ska sitta här i 40min till...40min till! Vad ska jag göra då? Jag har ju typ redan gjort allt. Varför kan jag inte bara få gå hem liksom? Dumma lärare. Han gav mig förresten G+ på min lödning. Jag blev sur. Den var fan mer värd än ett jävla G+!

Men jag fick MVG på musikprovet, så det väger upp. Aja, jag sitter bara och tråkar ut er genom att skriva det här inlägget. Det är ju inte ens intressant?

Dålig dag...

Gud jag har haft fullt upp idag...skolan började med betygsamtal i hemkunskap. Kan ni gissa vad jag fick? Ännu ett jävla starkt VG. Jag som verkligen presterade för att uppnå ett bra slutbetyg!
På idrotten spelade vi fotboll med några uppkäftigt skitungar. Femmor dessutom. Asså, dom var så dryga! Det borde vara olagligt för småglin att vara så uppkäftiga/dryga. Och speciellt om man lägger till en fånig fjortisfrilla, det borde vara dödsstraff...

Sen efter skolan åt jag glass med några vänner, och fick stressa mig upp til körkorts lektionen jag hade. Fick reda på att jag har uppkörning på onsdag klockan 18.15 (kan snälla någon påminna mig om det förresten?!). Den håller egentligen på i två och en halv timme, men jag var tvungen att sluta trekvart tidigare för att sedan stressa upp till konfirmationen med Josefine. Sen när vi skulle hem igen började det att regna. Och att jag bara sovit två timmar i natt gör ju inte det hela bättre.

Nej, det har inte varit min dag idag...


Kände bara för att lägga in den här bilden. David Lindvall, du är en suverän bästa kompis. Jag älskar dig.

Toppen till Bottnen.

Från toppen till bottnen på två dagar. Fy, det är tråkigt att känna såhär. Att känna att självförtroendet man byggt upp som varit på topp väldigt länge bara sjunker för varje timme. Och att när man tillslut erkänner det för sig själv bara blir ännu värre. När det sedan gått så långt att man börjar dra ner sina kompisar i skiten är bara för mycket. Där måste det verkligen få en vändning.

Jag måste fan leta upp dom där lyckopillerna Thim snackar om att jag går på. Dom finns här innerst inne. Det var jätte längesen jag mådde som jag gör. Och jag måste erkänna att jag inte mår bra alls. Alla "såren" innuti brister upp. Tankar flyter i väg. Minnen upprepas i huvudet. Tårar finns bakom ögonlocken som man vägrar låta falla ner på kinderna. Vill inte vara svag, får inte vara svag. Jag är trasig. Har alltid varit trasig. Det gäller bara att försöka glömma det.

Var fan är dom jävla lyckopillerna när man behöver dom Thim!? :(

Moppekörkort.

Jag sitter här och läser på i min lilla moppebok, och jag börjar undra om den verkligen är gjort för att lära sig trafikregler, kolla här!







Typiskt tonårssnack.

Haha, jag tyckte att det var kul! Jag kan sätta 5kr på att jag gjorde massa konstiga miner när jag läste allt det där! Här är en djupt koncentrerad Diana:


Pax.

Var precis på paxträning. Jag och Olivia höll ju i den idag, och det gick faktiskt riktigt bra! Vi gick igenom programmet vi ska ha på medeltidsveckan, och sen tränade vi lite övrig akrobatik. Eftersom att det var sista gången hade jag Josefine och Olivia gjort muffins och köpt sockerdricka, men det var en överaskning. Så alla blev glada och vi blev populära!
Haha, näe, jag skojar bara.

Gud jag är så övertrött, jag ska snart sova...eller okej. Inte snart, utan om två timmar.

Hemska barnnamn (snälla läs, även fast att det är en del).

Men vad händer med alla Svariges föräldrar?! Jag menar, vad döper dom sina barn till egentligen?

Dom flesta av mina kompisar har redan tagit del av detta, men jag kände att det var dags att ni också får höra mig klaga lite. Åter till namnen, det början fan gå över styr. Till exempel, för ett tag sedan nu bestämde sig ett föräldrapar sig för att döpa sitt barn till Anus-Matilda. Det är ju hemskt. Då vill man verkligen att sina barn ska bli mobbade i skolan.

Eller Tomas Dilevas barn - Rymdblomma. Ja, tänker du på namnet Rymdblomma så tror du väl att det är en tjej, eller hur? Icke sa nicke. Det är faktiskt en pojke som blivit döpt till detta namn. Hans andra barn har också något spacat namn, men jag kommer inte ihåg vad det är.

Och skulle ni kunna tänka er att döpa erat barn till Gullan? Eller ännu värre, HETA Gullan?

Men väst av allt är då min systers kompis. Hon ville ha ett könlöst barn. Så hon kom på den underbara idén att färja alla barnkläder svarta. Men inte nog med det. Hon döpte det även till Monster.

Detta är så jävla hemskt. Kom igen idioter! Vill ni ge eran son/dotter en chans i livet eller inte?!

Rocker!


Tänkte visa er en bild jag ritade nyss, skulle ju skärt av mig där bredvid men dumma picasa funkade inte. Så det blir så här fult istället. Men det funkar ju!

Imorgon ska jag, Olivia och Josefine hålla i våran pax-träning. Det ska bli kul faktiskt! Det är skittrist att det är risk för regn och att vi inte kommer in i aulan eftersom att vi inte har någon nyckel, men vi får försöka göra det bästa av situationen, right flickor?

För övrigt håller jag på att spåna på en nu heder till bloggen som miss Johanna ska hjälpa mig med. Så håll i hatten för snart ändras det här! Nej, vet ni vad? Nu ska jag sova. Godnatt!

Dead by April - Carry me.



I am still alone, turn into stone,
Where did you go, what did you find?
Where did all this come to an end?

Carry me, embrace me,
What all we now lose,
This is not true
Carry me

Do you see me, do you see me?
As I see you, so many tears in me have fallen
so many steps, I have been crawling

Carry me, embrace me,
What all we now lose,
This is not true
I am falling, falling
I am falling
I am crawling, crawling
(I am falling)
I am falling, falling

I have a pain of this, I am falling and I can't hear the truth,
I'm in distrust, you are in my dreams and I just can't hear the truth

Carry me, embrace me,
What all we now lose,
This is not true
I am falling, falling
I am falling, and I can't hear the truth
I am crawling, crawling
I'm in distrust, you are in my dreams and I just can't hear the truth
I am falling, falling
I am crawling

Idiot.

Asså, inte konstigt att alla tycker jag är klantigast i världen. Idag har jag ju fått berätta om lyktstolpeolyckan, och för varje gång jag berättade så insåg jag hur otroligt korkat det egentligen är. Jag menar "näe, jag skulle skicka ett sms och såg inte lyktstolpen så jag cyklade in i den och cykeln typ kastades åt sidan". Herregud, vad är oddsen liksom?





Haha, skönast var iallafall mormors reaktion!
- Vad har du gjort på armen då?
- Asså, jag ramlade på cykeln...
- Igen?!

Haha, det tyckte jag var kul. Nåja, pax väntar! Ciao!


RSS 2.0