Godkväll! :D



Idag har vi haft temadag.

Först såg vi en lite mysko film, den var väl bra. Men som sagt...mysko. Efter det badade vi med klassen (igen). FINNS DET NÅGOT ROLIGARE!? Jag tror mitt svar åste blir, ja. Vi simmade iallafall med kläder på, det var tungt. Jag kämpade mig fram 20 längder. Sen var jag och Kornelia välförtjänta det godis vi jag köpte.

 

Senare var det drama.
Det gick bra, vi har föreställning imorgon. Kul kul. Nu ska jag äta mat och jag vill att Beauty and the Beast ska ladda snabbareeeeee!!!!


Jag hatar att bada...


Stal bilden från Malin.

Ja, som vi ser på bilden badade vi med klassen idag.
Jag hatar att simma, det är typ det värsta jag vet. Och idag var jag tvungen att livrädda också, inte på riktigt såklart men på övning. Först skulle vi rädda en elak, ful, tung, orange docka. Jag kunde inte simma till "mål" med den jävla dockan för att den var typ tyngre än vad jag var. Den dränkte mig! På riktigt, jag åkte under vattenytan flera gånger, så jag sket i det.
Det gick bättre att rädda Amanda.


Sen har jag varit på den nya godisaffären med 500 sorters godis idag.
Synd bara att allt godis skulle gå till mamma och pappas påskägg. På tal om det, någon som vet vart man kan köpa hästnyckelringar? Jag ska lägga en sån i mammas ägg.

 


Pluggis?



Jag måste säga att jag känner mig en aning korkad.

Här sitter jag och pluggar på ett spanska prov som äger rum imorgon. Vi har vetat att vi skulle ha det här provet i typ en vecka (minst?) och jag har inte tänkt på att tagit tag i det. Det har inte ens flugit en tanke genom mitt huvud! Inte förrän idag! Dagen innan! Jag är verkligen småkorkad ibland...

 

På tal om plugg...

...så ska även ett so arbete vara färdigt den här veckan. Haha, jag har inte ens börjat! Bra studietaktik Diana!

För att skryta lite fick jag mvg på no provet jag hade sån panik med. Haha, FULL POÄNG! Yes! Det har aldrig hänt mig på ett no prov förut! I'm happy.


Just a little bit stronger.



Kan inte rå för att jag ljuger.

Nej det är inte alls bra, även om det alltid är det svar som kommer när någon frågar. Jag vet inte varför jag gör så. Jag har försökt glömma, jag har verkligen försökt. Men du finns överallt.


Massor och åter massor att göra! KUL!



Fullspäckad dag idag!

Dagen började med ett intagningsprov till Scengymnasiet. Det var superkul och själva provet gick jättebra! Efter det sprang jag till skolan för att jag skulle vara med och spela upp covern av "In the Midnight hour" på Muken. Det gick mindre bra för oss...även fast att vi var helt grymma när vi övade så gick det lite åt helvete på scen, men skit samma!

 

Efter skolan gick jag och fikade med Embla.

Fast det var mest för att vi skulle fördriva tiden tills vi skulle på körsaken som är nu i två dagar. Det var askul det också. Fast det kändes som att jag, Embla och Olivia mest flummade massor, haha. Efter deeeet så gick vi vidare till Fenix because it was Fenix Live.

Nu sitter jag hemma och ska snart lägga mig och läsa. Jag har ont i min rygg. Aj.


20 år senare!
















SPEX!


Visserligen från Halloween, men det får duga!

En bra start på dagen är att sätta sig och skriva ett nationellt prov, eller vad säger ni!?

Nja, jag vet inte om jag håller med mig själv. Speciellt eftersom att jag känner att det inte gick särskillt bra. Men, vem vet? Man ska ju inte måla FAN på väggen, så brukar min mor säga.

Hur som helst! Vi fick reda på idag att vi ska ta ett spexfoto med vår klass imorgon! Så sjukt kul! Jag har verkligen sett fram emot det här sen i sjuan. Lite dålig tidsplanering bara kanske.

 

Så, jag har haft lite panik idag eftersom att jag inte vetat vad jag ska klä ut mig till.

Vårat tema är nämligen "20 år senare" vilket är ett väldigt bra tema! Si sådär runt 18 kom jag på vad jag skulle vara och fick rusa ut till stan för att köpa delar som saknades innan affärerna stängde.

Men eftersom att jag behövde min bank (mamma) med mig och för att vi varken hade bil eller två fungerande cyklar så skjutsade jag min mor på pakethållaren till stan! Det kändes väldigt konstigt. Jag är en god bit på väg att ha gjort allt nu!


Heartbreak Town.

I try to reach out alone but
I'm still standing here
I try to reach out but I am
on my own
I try to reach out alone but
I'm still standing here


Videoblogg nr. 2


Varning för egobild!



Klockan är 19:37 och jag sitter redan i pyjamas xD

Haha, med det är faktiskt okej om man har en så fin pyjamas som jag har! Kyrkan idag, jag och alla andra ledare gjorde en spontan och oplanerad pjäs för konfirmanderna. Jag var en pommac flaska, en kaktus och hjältinnan. Som sagt, den var väldigt spontan.
Konfirmanderna skulle göra tidningsartiklar. Jag har dock ingen aning om hur det gick för jag lämnade Mimmi själv medans jag gick pååå....

...kalas!

Haha, eller något. Min kusin fyllde 18, så jag var och åt tårta. Nu mår jag lite illa.


Godmorgon! Eller, ja...


Haha, Emma är en sötnos!

Jag ska snart till kyrkan.
Men eh, jag har lite dubbelbokat mig, så jag kan bara vara där en liten stund xD

Min kusin fyller nämligen 18 och hennes firande börjar klockan fyra. Illa. Jag kommer komma försent. Skit samma. Jag har lite ont i magen just nu...inte okej. Nervös?

Ja, det kan vara fallet.


Skola...på en LÖRDAG!?





Lördagsläsning i skolan.

Equals, vi var tvungna att gå i skolan på en lördag. Jag och David satt i Kaffis, jag tror inte att ni förstår hur mycket folk det var!? Jag menar, hela högstadiets föräldrar skulle köpa kaffe liksom. Och sen kommer barnen och vill ha Smile och macka. Nej fy. Det var häktiskt.

 

Gick på stan med mr. D efteråt.

Båda var helt slut. Jag höll på att somna i en stol på Coop. Haha, det är illa! Jag fick inte ta kort på David, så jag tog kort på hans cykel istället :P

Hoppas ni haft en mindre stressig dag och ska hitta på något roligare än mig ikväll!


An outbreak.

I can't be strong. Life is disconnecting me.

You were strong and free from lies.

Jag är arg, så jag kanske inte borde blogga.

Men det gör jag iallafall. Jag har varit fin i skolan idag, det har varit 50-tals stuk på mig! Otroligt vackert, typ. Embla satt och väntade på mig efter att jag slutat, en och en halv timme efter henne. Haha, du är fin du gumman!<3 Det var en trevlig överaskning.


JAG SAKNAR DIG!!<3


We are one.


Säger som Embla, jag drunknar i plugg.



Jag hatar Naturkunskap.

Hatahatahata. Det måste på riktigt vara djävulens påfund eller något. Sen kom jag på att jag inte tror på djävulen...

Iallafall, jag har suttit och pluggat ännu mer om nervsystemet idag. Jag tror mitt huvud kommer att sprängas snart. Haha, mamma sa precis till mig att jag inte hade tillstånd att plugga mer idag. Dels för att jag tydligen inte lär mig någonting då och för att jag gnällde så mycket.

Vet ni vad?

Jag saknar min kusin! (det är flickan på bilden). Gud, jag hade brunt hår där. Innan min nystart som redhead. Nu när allt gått åt helvette igen kanske jag ska bli blondin?

Nja...det var en dålig idé...


Livets sanning. Absolut.

Okej, jag har dragit en slutsats. Jag blir konstig när jag är trött...

( ? )



Jag måste faktiskt säga...

...jag tror inte att det finns någon tröttare person än jag just nu. Herregud, jag håller på att slockna. Jag har pluggat i princip hela dagen. No 6 timmar i sträck är inte att leka med. Jag är mer rädd för det än vad jag är rädd för eld (haha, jag är inte rädd för eld! Eller kanske om helt mitt hus skulle börja brinna. Det hade nog varit ganska läskigt. Jag menar vem vill brinna inne? INTE JAG, PAAAX FÖR DET! Oj, det här är visst bara en parentes...det känns ju lite pinsamt nu. Jag som ska vara bra på svenska liksom. He...hehehe...he. He.)


Looking for a place to hide away

Jag har ärligt ingen lust att blogga. Jag är på så dåligt humör. Jag vet inte om jag är arg eller ledsen. Besviken eller bara tom helt enkelt. Kanske en blandning av allt ihop. Jag önskar att jag kunde gömma mig under mitt täcke för evigt. Låta tiden gå och dyka upp om si sådär 10 år igen.
Fint.

Allt har bara blivit tilltrasslat. Som om mitt liv var en garntråd. En garntråd som är helt ihop trasslad och knuten på flera olika ställen. Och då menar jag verkligen flera olika ställen.
Mitt liv är verligen helt sönder trasslat...det lär aldrig gå att reda ut. Det känns inte så...




Vår regn?



Faller mer och mer...
mer neråt i det där svarta. Allt bara händer på en gång, som alltid. Allt drabbar mig, som alltid. Jag vet inte vad jag ska göra. Det känns som att jag står på bristningsgränsen till att bryta ihop. Att det bara är några centimeter kvar dit jag är livrädd för att hamna. Inte ingen. Jag orkar inte.

Jag måste stå på egna ben.

Det finns ingen som kan hjälpa mig upp nu. Bara några som ger mig de få centimetrarna. Det jag lever av för stunden. Det känns som att en miljon saker regnar över mig, och att tyngden av dom gör att jag knappt kan stå. Precis så känns det. Helt värdelöst. Helt otroligt värdelöst...

 


Bristningsgränsen...

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Weekend



Overkligt, det är vad det är.

Haha, jag vaknade i morse och trodde jag hade drömt allting. Men så var det ju självklart inte. Men livet går vidare, ingen idé att fastna i sånt som har varit. Ikväll ska jag ha kul. Skita i allt annat.

Hoppas att ni andra får en bra helg. För min kommer äga.


The dark end of the street.



Jag ska koppla bort min värld. Bara glömma allt. Exakt hur?

Det är min hemlighet.


Destination Anywhere but Here.



Mindre kul dag kanske.

Äcklig mat i skolan till att börja med. Och det är säkert lika bra att säga så att det inte uppstår några missförstånd, gick på en promenad med Rikard efter skolan. Vi pratade och...vad ska man säga så att det låter klokt? Upplöste vårat förhållande? Det lät inte klokt någon stans...bajs.

Men men, det känns ändå ganska bra.

Det sköttes på att fint sett, vuxenpoäng för det!

Jag ska snart äta, sen ska jag se på film med mamma. Det kommer bli mysigt.


Tidig morgon at Dianas.



Och jag som tänkte att jag skulle plugga...

Men jag fastnade här med lite frukos istället. Så går det när man inte haft internet på typ två veckor! Jag älskar Spotify, det måste vara Guds bästa gåva till oss. Ja, straxt efter livet kanske?

Jag ska till skolan snart, ska ha en snackis med Amanda i Borgen innan skolan börjar. Det är fint.

 

Hjälp!

Min axel knakade just till :S jättemycket! Det var läskigt. Anyway, mitt rum är klart! Jag vet iofs inte om jag nämnde det igår...men som sagt. FÄRDIGT! Minus att jag ska sätta upp några tavlor och så, men det räknas inte. Det står inte saker överallt längre, jippie!

Nej, nu ska jag försöka få i mig mitt te och skriva några rader om ögats delar. Toppen!


Finally!

Nu har jag ÄNTLIGEN internet igen!

Det är fint! Nu kan jag blogga klokt igen, tjoho!

Det har varit en väldigt trevlig dag idag faktiskt. Vissa var på PMS humör, vissa var kåtare än vanligt och andra var bara allmänt trevliga. Haha, jag är glad idag. Det märks kanske, eller?

Hur som helst.

Jag gör om i mitt rum nu, det kommer att bli jättefint! Och nu måste jag gå och torka av mitt nyinoljade skrivbord

 

Säger som Josefine, TJINGELING!


Lycka!

Nu sitter jag hemma hos Amanda.

Mitt internet fungerar fortfarande inte...det suger. Meeeen, jag är lycklig! Jättelycklig faktiskt. Kanske för att jag, Amanda och Embla precis bakat cupcakes? Och kanske för att det varit jättefint väder idag? Kanske för att jag köpt gardiner till mitt rum idag? Ja, kanske beror det på allt det där. Men framför allt beror det på att...

...JAG SKA SE PÅ KENT I SOMMAR!

 

HELT UNDERBART!
Jag och David bokade biljetter idag! Alla mina pengar för den här månaden kommer att ta slut, men FAN va det är värt! Jag ska ju e på KENT liksom! Jag älskar Kent. Jag är lycklig. Jättelycklig.


Fast nu är jag lite sur också för att jag just fick reda på att Rikard kommer hem på söndag. Elakt. Jätte elakt faktiskt. Men men, JAG ÄR LYCKLIG IDAG!


RSS 2.0