Pluggdag.

AAAHHHHHHH!!!! Nya blogg.se gör mig GALEN!

Ingenting är ju som det ska! /=)#/(?=)"/%/&/# grrrr...

Plugg idag iallafall, jag kommer faktiskt någonstans! Det känns skönt. Har bara kastsystemet kvar nu. Jag undrar lite varför jag sitter här och inte vid den datorn jag skriver på?

Jag vill hem till Malin och kolla kläder. Bra dag att bli ansvarsfull på Diana. Toppen.


Jag saknar sommaren! :'(


Oj, det var inte meningen att bilden skulle bli så stor! Men, eh....jag orkar inte ändra!

Iiiiallafall. Klockan är sent nu.
Det är inte bra, nej nej. Och jag är flummig för att jag är trött känner jag. Ja ja.

Jag gick hem från Rikard i snöstorm, jag såg verkligen ut som en snögubbe när jag kom hem! Åh, juste! En typ 20 årig kille körde upp bredvid mig i sin gamla röda volvo och frågade om jag ville ha skjuts. Det var lite obehagligt, han var väl snäll, men det var läskigt iallafall. Jag sa nej, just so you know.

 

Imorgon måste jag plugga...

Japp, för jag har ett stooort arbete som jag måste lämna in imorgon, hehehehehehe. Jag har bara skrivit hälften än så länge...inte bra. Hm, jag döpte Sagas iPhone igår!!! Han heter nu Björne. Visst är det fint! Saga sa att det klickade :)

 

Well well, jag ska väl hoppa lite i min säng och sova sen. Eller?


Of to school!

Jag blir lite förvirrad av det nya blogg.se! :S
Jaja, jag ska till skolan typ nu? Gick upp mycket tidigare än vad jag kunde, det var skönt. undrar om jag kommer få sova så mycket i natt?
Det snöar bajsmycket ute! Jag vill inte gå uuuut! Jag kommer att bli blöt. Inte okej. Men jag får skjuts till skolan, så lite okej är det ju ändå? :)


Jag blir ingen bra munk...

Jag borde verkligen sätta mig framför min bärbara dator och skriva om Hinudism...

Men jag är så trött, jag orkar inte :S


Precious Memories<3

















Det är härligt att se tillbaka i livet<3


We're running out of time.



Tänk om jag alltid hade det glädjesmilet. Det hade behövts nu...
Det är knappt någon som frågar längre, dom vet att dom bara får en lögn till svar. Man lär sig. Jag har alltid tänkt mig som en öppen person, att jag berättar för mycket om mig själv. När jag lärde mig hur det slår tillbaka stängde jag boken. Stängde allt inom mig. Bara ett par få kan kombinationen. ¨

Man kan ju inte alltid gå omkring och klaga...inte sant?


Landside.



Det hugger till i hjärtat varje gång, tårar tittar fort fram innan jag hinner blinka bort dom.

...gråt inte Diana, det gör ingenting bättre.


Angel.



Jag kanske har någon skyddsängel iallafall? :)
Tycker ändå att dagen varit bra idag. Bortsett från vissa saker, men så är det ju varje dag, eller hur? Tisdagar är dock alltid tråkiga, och min hjärna är helt slut eftersom att jag suttit vid min bärbara dator och skrivit om hinduism i flera timmar och jag är fortfarande inte klar på långa vägar. Det suger lite.

 

Men men!

Har varit och fikat med Malin idag, det var mysigt, det var ett tag sen vi pratade. Nu har jag jättefina lockar i mitt hår och jag vill att dom ska vara kvar till imorgon...hmm, vilket ilands problem. Jag löser det på något sätt!!

Who am I disturbing?! They're in a coma, don't you want them to wake up!?

Susan Mayer är kärlek :)<3


Jag hatar rubriker heter mitt inlägg idag! :)




Det kunde ha varit en bättre dag.

Försov mig i morse, så jag hann aldrig vakna idag. Efter skolan köpte jag en ny mascara, min hade torkat ut...det är nästan lika illa som "du har övergått till prisplan bas"...
Sen gick jag hem till Amanda, vi pratade och drack te. Sen gjorde vi jag choklasbollsmet som vi åt medans vi såg på Desperate Housewives. Det var fint. Jag höll på att somna i soffan.

 

Beroende!
Vi satt och kollade skor till balen (som jag inte vet när den är ens) och GUD! Jag har blivit kär i internetshopar! Det är inte bra...egentligen. Men dom har så mycket fina kläder! Åh, topshops klänningar, jag dör!!!!<3


Datasalen.

Skolan, skriver på mitt hinduismarbete.
Det är ganska tråkigt. Och nu ska vi sluta. Jag har en dålig dag, det är inte kul att vara mig idag. Det suger. Nu ska jag på kören, fast att jag inte vill. Men jag vill ju ha ett bra betyg i musik, right?

Sherlock Holmes



Idag har jag....sovit?

Ja, delvis. Men sen har jag faktiskt varit med Rikard hela dagen. Först frös jag ihjäl på cykelturen hem till honom. Det är ju verkligen kallt ute :S
Iallafall, när klockan tickade mot 18 så gick vi och såg Sherlock Holmes.

Först var jag klantig...

...och tappade mina popcorn, jag skulle behöva fler händer...sen spillde Rikard ut halva sin läsk. Det var kul, det blev klibbigt på bion. Dom som satt omkring oss klagade, det var kul!

Om någon missade det så var det KUL!
Filmen var iallafall jättebra, och den har INTE med pingviner att göra, jag lovar :P

Imorgon är det skola...det ogillar vi...


Om någon undrar?

Det här är mitt absoluta favoritinlägg.

Booooriiiiing!


Haha, vad jag älskar den bilden!


Jag har tråkigt...

Det ser ganska grått ute också, och det är säkert sådär äckligt kallt ute. Så jag vill inte gå ut. Men jag har nästan ätit upp en hel ask Tofiffeé (jag vet inte hur det stavas och jag orkar inte springa och kolla...) så jag känner att jag borde röra på mig...blää.

Jag har fina strumpor på mig!

Dom är rosa och lite svarta och dom har vita ankor på sig. Dom fick jag av Embla igår. Haha, jag kände att jag var tvungen att säga det bara!


Jag saknar dig...



For old time sake...<3

Grattis älskling<3



Där inga stjärnor syns finns inte heller något hopp.

Men du lyser upp mitt liv som en stjärna i mörkret. Jag älskar dig Embla Asklöf<3


No name.

 

Det blev lite knasigt med akorden där mot slutet och sången är ju inte precis helt ren. Men det hoppas jag bara gör den charmigare, eller något i den stilen! :)

Jag älskar dig.


Lose control.




Jag förstår inte varför...eller hur för den delen. Jag känner mig så elak. Jag känner mig verkligen hemsk. Jag går omkring med en ständig klump i halsen nu. Jag vill inte vara orsaken till smärta. Inte någon slags smärta. Jag hatar mig själv. Jag hatar dig för att jag hatar mig själv. Varje ord slår till som ett knytnäveslag i magen. varje påminnelse av svek...jag är ingen hemsk människa, jag är inte det! Jag är inte det....

Det är iallafall vad jag försöker intala mig...snälla, hjälp...

Flickor!


Fina Amanda :)

Jag har haft en fin dag med mina flickor idag!

Jaha! Riktigt fint har det verkligen varit idag! Utom mentorsamtalet, men iallafall! Vi har sett på Desperate Housewiwes typ hela dagen. Och ätit pizza och godis. Jag börjar säkert gå upp i vikt, så mycket godis som jag äter...varför har mamma tagit ut den jävla vågen!? :S

Aaaaanyway....
På fredag fyller den lilla älsklingen Embla Asklöf år. Hoppas jag får pengar imorgon så att jag kan köpa henne något fint!

Jag kan förresten inte säga att jag inte tycker illa om mig själv just nu.


FlowerPower!



 

   



 

Lite bilder från i fredags! :)

Beauty and the Beast.



Made by me :) Nöjd!

Skönheten är hon
Odjuret är han
Men så mycket mer
Än vad ögat ser
Ser dom hos varann
Rörda av en ton
Förda av en sång
Låter tiden gå
Börjar att förstå
Allt kan ändras om
Ska vi våga tro
På vår fantasi
Sagan ger oss svar
Varje väsen har
Skönhet inuti

Hippie

Nu har jag städat klart...

Kalaset tog slut för ett tag sen, och nu är jag dödstrött. Men färdigstädat är det iallafall! Jag mår illa. Mina föräldrar har inte kommit hem än. Jag ser fortfarande ut som en hippie. Jag har dåligt samvete och Rikard svarar inte på mitt sms för att han till typ 110% sover.

Det skulle jag också vilja göra...

 

Bilder kommer imorgon.


Messed up.



Det känns som att det där var ganska längesen nu...

Inte för att bilden spelar så stor roll med vad det här handlar om, men jag gillar den.

Någonting känns bara riktigt, riktigt fel. Jag tror jag har börjat förstå vad det rör sig om nu...det är komiskt att en människa kan såra en annan så pass mycket att hon nästan helt tappar tron på kärleken. Men bara nästan...<3


Wish you were here...

SE MIG MÄNNISKA...!

snälla....


Spanska skit.

Jag ska plugga...
Vi har spanskaprov imorgon, och jag tänker fan ta mig få bra betyg på det provet. Jag VÄGRAR sänka mig till ett G. Så böcker, papper och pennor. Here I come!!!!


Öland<3


Skolan

Jag skriver för tillfället om Hinduism i skolan.
Och ingenting känns ett dugg bättre. En ensamhet som egentligen inte ska finnas där dunkar i bröstet. Ingen ser, eller så gör dom det, men inte låtsas om det. Det känns bara fel...

What difference does it make?



Jag vet inte riktigt hur jag känner mig. Iallafall inte just nu...det har inte varit såhär på jättelänge. Men jag kan inte stoppa de tårar som rinner ner för mina kinder. Allt är bara fel. Jag orkar inte, inte igen. Det här måste bli ett bra år...

Men jag vet inte hur man stänger det där hålet i hjärtat. Jag vet inte hur jag lyckades förut. Det gör för ont, jag kan inte andas. Det är vidrigt. Dom som bara vet. Som ser dom där tankarna som fyller ens huvud och ser smärtan som ligger tillräckligt långt bort att du kan låtsas som att den inte finns där. Vart är ni? Ingen synar mig längre.

Är jag så bra på att lådsas?

11<3



Tre månader tillsammans med denna underbara människa idag, jag älskar dig Rikard ♥

Hon är 16 år!




Grattis till mig själv på min 16 årsdag! :D
Än så länge har min dag varit superbra! Fick massa fina presenter många grattis kramar och hela 36 (just nu) logginlägg på Facebook! Jag är lycklig!

Jag fick:

- Ett duntäcke + dunkudde

- Ett påslakan med elefanter

- Ett läppstift

- Ett par skor

- Ett par strumpbyxor

- Fyra par strumpor (finfina strumpor!)

- En Tomas Sabo berlock (LP-skiva!)

- 300kr


Helgen!



Gårdagen tillbringades efter en urtråkig konfirmanddag med dessa flickor!

Det var kul. Dom täckte mitt ansikte med vasselin (hur det nu stavas?) och gipsade det! Dock var dom fett elaka och sa massa dryga saker och jag fick inte prata så jag fick bara tacka och ta emot...

Efter det frossade vi och såg på massor med avsnitt av Desperate Housewiwes. Det är bäst. Jag älskar Desperate Housewiwes. Vi somnade och gick upp klockan halv fyra nästa dag. Vilket är, damdamdamdam....IDAG!

 

Sen skjutsade Amandas pappa mig till Visborg.

Där var Jonna, Felicia, Rikard och Lovisa. Det var mysigt, jag har inte varit på en mässa på evigheter.

Imorgon fyller jag år! Jag råkade gå in i mammas och pappas rum och såg mina inslagna presenter. DET VAR MÅNGA FLER ÄN JAG ÖNSKADE MIG :O

 

Jag önskade mig iofs bara tre saker, men IALLAFALL!


Ready, Seth, GO! (?)



Redo för kyrkan!

Ja, så redo man kan bli iallafall. Jag sitter och kastar i mig frukost nu, känns skönt att inte behöva cykla enda till Terra Nova. Mamma skjutsar mig. Hon skjutsar mig typ överallt nu! Jag kommer att bli tjock xD


Detta känns liite som ett neggo inlägg med ett bra slut!

...Trött...
...Vill sova nu...
...Orkar inte sova...
...Måste sova...
...Terra Nova kyrkan imorgon...
...Jag är INTE pepp...
...Nu började jag frysa för jag tog av mig mina byxor...
 
Men, jag har haft en fin dag. Tack för att du finns <3


Ingen bild i detta inlägg nej :(

Hemma!

Från vårdcentralen och från en kort dag i skolan! Hur knäppt är det inte egentligen inte att sätta första skoldagen på en fredag? Det är ju helkorkat :S
Nu har jag iallafall penicilin som ligger och väntar på mig på närmaste apotek ifall att jag skulle behöva det. Det är skönt att veta.

Rikard är förresten brun. Brun som en pepparkaka!


Godmorgon.

Vårdcentralen snart...

Idag gick jag SJÄLVMANT upp vid klockan åtta?! Det, mina damer och herrar, är inte vanligt. Drog på mig termobyxor och en stoor grön jacka för att jag skulle hjälpa min mor att skotta snö. Det är ju faktiskt mannens uppgift i huset, men våran man ligger ju bara och sover hela dagarna så det fick vi ta tag i!
Jag sitter iallafall och väntar på att vi ska åka till vårdcentralen. Jag tänker INTE berätta vad jag fick göra nyss :S blää....


Idag är ju den här fina flickans dag på bloggen<3

Tack för att du finns Josefine Ullberg.


Idiotiskt...


Haha, Jonna är fin :)


Ingenting bra kommer från att åka pulka!
Okej, det var kul...men jag är mörbultad i hela kroppen! PLUS att jag har åkt på en jävla urinvägsinfektion. Så här sitter jag, konstant kissnödig med feber och har ont överallt och är sur för att det fortfarande är snö ute så att jag fick för mig att "Ja! Va kul att åka pulka!"

 

Förbaskade snö...


Nordergravar.




Snö är kallt!

När det mörknat lite ute gick jag till nordergravar för att åka pulka med Ablin, William och Vilhelm. Det var kul, men jag har insett att, hur det nu i helvette kan gå till, jag är verkligen sämst på att åka pulka! Sämst på att åka tefat och snowracer också förresten. Jag bara ramlade hur jag än gjorde! Och slog jag mig gjorde jag ju också. Som satan.

Men en seger blev det iallafall!

När man är med killar har jag förstått att dom inte kan umgås utan att ha någon form av tävling. Så vad gjorde vi? Tävlade så klart! Jag och Albin mot William och Vilhelm.

Klart jag och Albin vann liksom! Muahaha! In your faces!

 

Men nu är jag trött, fryser ganska rejält och tror att jag ska sova. Det är en ny dag imorgon! Dagen innan skolan...suck.


Diana <3 Målarfärg



Jag saknar sommaren.

Då Josefine bodde hos mig. Konfirmationen. Medeltidsveckan. Öland. Tallnäs.

Det var ett fint sommarlov. Det bästa och sämsta.

 

Hur som helst!
Jag var hemma hos Amanda och hjälpte henne och Sara att måla om hennes rum. Vitt! Vi tog fikapaus och drack kaffe och bara var sådär...gubbiga? Mina trasiga jeans är nu ännu mer förstörda. Jag har färg över hela byxorna, inkluderat två vita handavtryck på min rumpa :P
Det var fint :)


Sakna inlägg

Usch, jag blev precis på dåligt humör...

London är dumt. Han skulle ju komma hem idag :'(
Ska egentligen åka till Amanda och hjälpa henne och Sara att måla, men jag tänker komma SENT och sitta och betrakta mina blåmärken jag fortfarande har på benen sen nyår...

 

På fredag börjar skolan.
Kul...kul.

 


Jag saknar Josefine också :'(


Kladdkaka!

....vispa äggen och sockret pompöst....
....häll smeten i en form "bröad" med havregryn och strössel....

Vi kan konsten att baka vi Embla! :)<3



Citron!

Jag gillar doften av citrongräs :)

Den fyller just nu mitt rum<3


The looong wait.

V.S

 

Sitter och väntar på min Embla.

Ja, för hon ska komma till mig alldeles straxt. Vi ska ha mysigt!
Jo ni förstår, det var nämligen en liten röst inom mig som börjat viska Embla, Embla. Men helt plötsligt så började den skrika! Och då tänkte jag att det är nog bäst att träffa den hära människan fortast möjligt.

 

Från hand till lillfinger.
På tal om att vänta så kommer Rikard hem imorgon! Det är bara ett endaste lillfinger kvar!

Haha, nyår gav en mycket konstiga minnen<3


Sängen it is!



Haha, mongobild!

Men sådär känner jag mig typ nu, så jag ska krypa ner i min varma och överdrivet mjuka säng och se till att sova mera i natt! Jag tänker gå upp klockan tio imorgon och sätta mig framför facebook och den här gången ska jag fan inte somna om :P


Dragkamp.


Dragkamp...
Det är precis vad det känns som. Mellan mig och mänskligheten! Fast på bilden är det väl mer mellan jag, mig och mig själv. Höhö, va rolig jag är...
Jag är faktiskt lite stolt över mig själv som kom på den här braiga idén och nu rasar det in mail till mig från facebook! Bäst att kolla vem som vill mig vad, TJINGELING!

Oj, det var ett märkligt inlägg x)


Godnatt bloggen!

 

Jag är trött...

...ja, för ovanlighetens skull! Så jag kanske ska ta och sova lite, eller vad säger ni? Haha, jag känner att jag vänt lite på mitt dygn. Men imorgon kanske jag ska besöka ett lan, får se lite hur det blir med det. Men jag vill träffa Embla!

 

Så Embla, ser du det här skriv på facebook eller något. Jag har inga pengar på mobilen :P


Fint



Bara en hand....<3

2010!

Haha, det är ju 2010 nu!

Fick bästa starten på året! Minus att den jag skulle kyssa på tolvslaget befann sig på andra sidan jorden, men Embla fick mig att inse att han var med mig på tolvslaget iallafall :)

På tal om honom fick jag ett samtal från Australien imorse! Då blev jag glad!

 

Och som jag sa i mitt tidigare inlägg...
...stog jag nere på hamnen i går natt med Embla, Evelina, William och Albin och skrek att: Fan, det här året ska bli så jävla mycket bättre än föregående år! Jag kom dock inte på något nyårslöfte :(


Emma är söt<3


RSS 2.0