Lägerskola.

 

  

 

  

 

Ja, så kan ett läger hos Bengt se ut! <3


I'm going in blind.

Nja, ingen lovsångsmänna för mig. Jag ska bädda ner mig i soffan istället och mysa. Jag orkar verkligen inte gå någonstans...suck.

Kom iallafall så pass långt utanför dörren att jag och Amanda gick och pratade ett tag. Känner att jag kommit riktigt nära henne igen, det är faktiskt jätte skönt.


Mama, take this baggage from me.



My silent prayers are screams locked behind closed doors.


VisborgVisborg.

Igår hade vi filmkväll i Visborgskyrkan. Vi såg på "Män som hatar kvinnor". Det är en väldigt hemsk film tycker jag, men den är fortfarande riktigt bra! Det var mysigt iallafall, det är alltid kul att träffa alla konfamänniskor! Tråkigt att Malin gick innan kvällen hunnit börja bara...

Nu ska jag alldeles straxt ge mig av för att träffa Amanda! Och klockan 18 ikväll bär det av till Visborg igen för lovsångsmässa!

Usch och blää...jag är super trött. Jag får se till att komma i säng tidigt ikväll!






The 80´s <3

Johannas 80-tals fest igår var helt underbar. Vad gör en kväll bättre än grymma vänner? Näe, det var verkligen oförglömligt! Och som alla såg ut! Haha, tack för en fin kväll miss Engström!

Såg nu att mitt mobilblogg inlägg inte kom med, men men. Shit happens!


Nu sitter vi i 9H på bussen ut til

4258045118a36e7b2649f2ce22461c51.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi i 9H på bussen ut till Bengt för att tälta i hans trädgård! Superkul tycker jag!


NY DESIGN!

Som ni ser har jag renoverat lite på bloggen. Och vill framför allt tacka min fina vän Johanna för att hon har fixat iordning min heder. Tack snälla, söta du! Den blev så otroligt fin!!!

Ifrån den har jag fått lite insperation med färger, även fast blå är det huvudsakliga temat. Eller ja, det är i princip BARA blå, förutom datumet som fortfarande står i rött...det är så irriterande, jag vet verkligen inte hur man ändrar! :S

Men som sagt, ett stort TACK till Johanna Eona Maria Björkman!


Something you will love and understand.

Var på lovsongsmässa i Visborgskyrkan ikväll. Det var mysigt faktiskt, man kanske kan våga sig dit igen?

Just nu är jag verkligen stört trött. Men det kanske inte är så konstigt när man inte sovit speciellt mycket. Och eftersom att man ska upp tidigt till skolan imorgon tänkte jag lyssna klart på låten som spelas i högtalarna just nu och sen ska jag krypa ner i min varma säng och läsa min underbara bok. Vad sägs om det?


Det här är typ den finaste låten jag vet...dock pratar han lite för mycket i början, men lyssnar man på vad han säger älskar man honom.

With you in mind.

Oups! Think I've lost something!

Går kvällen spenderades med filmkväll hos Amanda med Johanna, Thim, Oskar, Jonas, Sebbe, Amanda och så jag såklart. Hade letat hela dagen efter den perfekta snyftfilmen som vi såg. Romeo + Julia. Typ finaste filmen någonsin, och Leonardo DiCaprio är bara föööör sexig i den filmen!

När filmen var slut gick jag och träffade Marcus. Det var mycket trevligt tycker jag :)

Imorgon är det skola igen...suck, jag är redan skoltrött, hur ska jag klara dom kommande månaderna?!


Almedalsmys<3

Igår var jag nere i Almedalen och myste tillsammans med...ehh, ja. Ingen nämnd, ingen glömd! Vi var nämligen ganska många. Men dom flesta från Tallnäs var där, superkul att träffa dom igen! Fina Johanna var också där! Gud va jag saknat hennes sjuka humor! xD

Josefine övertalade Embla att hon skulle sitta still och låtsas att hon var gamla mormor eftersom att hon var sjuk, liskom jag. Haha, jag behövde dock inte vara mormor vilket gjorde att jag blev lite sjukare idag.



 

 


Åhh, juste. Jonna åt gräs ja. Det var iallafall en väldigt mysig kväll!

En dag med 9H.

Trots att jag var krasslig hoppade jag upp ur sängen imorse. Det är ju bara andra dagen i skolan, då kan man ju inte sjukanmäla sig? Vi skulle ändå vara nere på norderstrand idag. Jag mötte iallafall Amanda, Nina, Kornelia, Emma och Josefine och vi gick tillsammans neråt mot stranden. Kornelia var också förkyld, så när vi kom ner fick vi sitta lite halvt i karantän för att inte smitta någon annan, på order av våran lärare faktiskt.

Timmarna gick, och vi blev uppdelade i grupper där vi skulle leta upp levande saker i vattnet som vi skulle fånga in och rita av. Vilken första uppgift i skolan va?
Eftersom att jag var sjuk skickade jag ut killarna i det kalla vattnet. Haha, dom var tappra och klagade nästan ingenting, med ett undantag förstås.



 



Jag och Kornelia blev ju då hemskickade efter lunch..."Ni ska väl inte ligga sjuka hela helgen?". Så nu sitter jag invirad i mitt täcke och lyssnar på musik!

P.S. Vissa av djuren vi hittade var faktiskt riktigt äckliga :S


I'm not the type to say I told you so.

Sista dagen på sommarlovet, är inte det lite sorgligt?

Idag träffade jag iallafall Amanda på Skafferiet. Sara och en tjej som heter Emily var också där, men dom drog efter bara en liten stund. Jag och Amanda satt kvar ett tag och pratade, vilket dagen gick åt till som alltid när vi är tillsammans. Så småning om gick vi till St. Hans och gungade lite. Playground memory.

Ååhh, jag vill vara liten igen! Problemlös!


Tallnäs in my heart.



Jag saknar...♥

Tallnäs.

Tallnäs har varit super mysigt. Tänkte berätta lite dag för dag!

Onsdag:
Vi kom till terminalen vid 6:00, alla var väldigt trötta och många lite blyga eftersom att det var så många man inte träffat. Iallafall bar det så småning om av mot Småland, och efter en 5 timmars resa var vi tillslut framme vid vårat mål. Där fick vi våra rum och dagen rullade på i långsam takt.

Torsdag:
Marcus väckte mig och Amanda, vi var rumskompisar, vid halv 9. Men eftersom att 90 Jönköpingsbarn skulle äta frukost samtidigt som vi fick vi inte plats, så vi Visbybarn fick sprida ut oss i byggnaden. Senare fick vi måla krukor med saker som betydde något för oss. På mässan på kvällen fick vi reda på att Pia med en hammare slagit sönder våra fina mästervärk, och det blev många tårar som fälldes när vi fick limma ihop dom igen.

Det skulle representera när någonting går sönder i en liv, hur hjärtat får ärr och hål som aldrig försvinner.

Fredag:
Ojj, det var en händelserik dag! Vi åt frukost en timma tidigare för att vi skulle åka på en "hemlig utflykt" till Boda Borg. Där slog alla sig sönder och samman, men kul var det! Runt fem var alla utmattade och det bar av till Tallnäs igen. Vi såg på en film som var väldigt hemsk, men som nästan alla filmer fixade det sig i slutet. Efter det var det spökvandring. Pia skrämde upp oss med en spökhistoria som faktiskt var läskigare än själva vandringen. Jag gick med Simon, Kornelia, Josefine, Rickard och Amanda. Det var inte alls läskigt, så vi gick besvikna tillbaka till kapellet där vi hade mässa.

Lördag:
Sista kvällen, vi fick fritid i stort sett hela dagen, och alla var trötta så det blev en filmdag! På kvällen hoppade alla till dunkande musik och när killarna slet av sig tröjorna skrek alla väldigt högt! Senare skulle vi bada nattbad, men innan alla hann hoppa i ramlade en tjej på bryggan och slog i huvudet och ryggen hårt. Alla var lite skärrade efter det och ville inte bada längre, så det blev ännu mer film. En ambulans fick komma och hämta flickan, så pass allvarligt var det.

Söndag:
Vi städade och packade eftersom att det var våran sista dag på Tallnäs och bussen kom och hämtade oss vid fem. Då åkte vi den långa resan hem och båten anlände i Visbyhamn 00.00 då alla kramade om varandra och begav sig hemmåt.

   

 
Malin!

 

 
Vill man sova på Boda Borg får man vara smart!

    
   


Jag älskar er ♥

 

  

Hemma!

Hemma igen från Tallnäs. Dagarna har varit sjukt kul verkligen! Mycket känslor, och så många vänner.

Jag älskar dessa läger ♥

Broken.

Now I can't breath without your air in my chest, cause you took your love from my hands and gaved it to someone else.
I can't live with this pain, it's killing me inside.
Now I can't think clear, nor can I feel something else but pain. I'm falling in dark that for me is known as hell, cause my bleeding heart reminds me aboute that story I won't tell.

Yesturday.

Juste, jag bloggade ju inte igår! Jag hade faktiskt en jätterolig kväll tillsammans med Emma, Kornelia och Saga. Vid sju gick jag och Emma och såg på "Sommaren med Göran", jag tror iallafall att den hette så...den var iallafall skitbra! Det blev mycket skratt!

Sen träffade vi Saga och Kornelia också. Finns inte så mycket att berätta om det förutom att det åter igen fanns mycket att skratta åt.

 


Vad hände där liksom?! =S

 

Tallnäs imorgon!

Imorgon bär det av mot Småland och TALLNÄS! Det känns nästan surrealistiskt.

Idag har jag haft fullt upp verkligen, speciellt eftersom att jag sov bort hela förmiddagen. Men nu har jag en full packad väska, ett rent och städat rum, en sockerkaka som står och väntar på mig ute i köket (även fast jag tror att pappa redan hunnit äta upp halva), en stor godispåse till lägret och sängkläder jag snart ska ta in från terassen! Känns skönt att vara färdig med allt innan det blir allt för sent.

  
Hihi, jag kände för att lägga ut mitt sockerkaksbak!

Hallå!

Nu har inte jag bloggat på ett par dagar! Kvällsföreställningen i lördags blev faktiskt lyckad och efteråt trippade jag, Embla, Olivia och Marcus upp på höga höjder (snor ditt uttryck Embla ^^).

   
  




Dagen efter var det avslutning på medeltidsveckan, och vi hade ett uppträdande i drottens ruin. Vi fick godis efter uppträdandet och sen gick jag och fikade med Marcus. Senare på kvällen var det ett gästabud på torget som jag flydde från efter två timmar. Då skulle jag träffa min kusin och hans vänner innan dom åkte tillbaka till fastlandet.

Det var riktigt mysigt, men tillslut bar det av mot terminalen och jag kramade alla "hejdå". Sen bar det av hemåt.

 
Patric & Erik, eller Snatte & Lilly om man nu vill det.

Johanna & Johnny ELLER Blondinsåfin & JB.

Johanna ♥

Idag spenderades dagen med Johanna! En mycket trevlig dag må jag säga, jag har knappt träffat henne på hela sommaren så jag har saknat henne en del. Vi gick på en fotorunda eftersom att jag fått Johanna att gå med på att leka modell! Vi gick till ett "vattenfall" där vi tog massor med fina bilder och sen bar det upp i ett träd som skönheten själv ramlade ner från, haha!

Vi gick vidare utan någon större lycka med fotoställen, men tillsist skickade Johanna ut mig till en sten ute i vattnet där hon tog massa bilder. Senare gick vi hem till henne eftersom att vi blev helt slut av allt vandrande. Där såg vi på favorit filmen Tjenare Kungen och te till det så klart!

 
Eftersom att vi fotade med Johannas kamera har jag inte så mycket att visa upp, men det kommer kära läsare!


 

Trött...

Gud, jag orkar verkligen inte berätta om dagen, jag är så himla trött. Men nästan alltid när man börjar ett inlägg så brukar det bli jätte långt i slutändan...

Jag kan ju iallafall säga att jag träffade fina Emma idag för första gången sen typ...konfirmationen? Har saknat henne så stört mycket, så det var kulkulkul! Träffade även den svarthåriga med kompisar. Mindre kul, men det är alltid ett plus bara att sitta och kolla på honom...

På lördag har vi en speciell kvällsföreställning i Helge Ands ruin klockan 22.00! Det är fritt inträde, så kom gärna och titta!


Nyckelpigor.




Dagbok.

Idag hade pax ett uppträdande i Drottens ruin, det blev lite kaos bara...min partner var icke närvarande och musiken hakade sig, folk glömde vad som skulle göra osv. Men någon gång måste ju det inträffa också, eller hur?

Iallafall, efter uppträdandet träffade jag Johanna, Thim, Oskar och Jonas! Det var typ evigheter sen, så det var kul att ses. Vi kollade på Patrask och jag och Johanna var med i en långdans. Man skulle dansa i par och sen blev det till en lång orm som ringlade in sig i en "bulle". Så efter dansen blev vi jätte sugna på bullar, och det är klart vi skulle ha bullar!

Mot kvällen träffade jag Marcus också. Lika trevligt som alltid!



Juste, jag fick frukost på sängen av mamma idag också! Jätte gulligt!

 

Dagbok.

Ojj, idag har det varit en händelserik dag kan man säga! Jag vaknade runt si sådär 11 och hoppade upp ur sängen, pigg konstigt nog? Gick sedan ner på marknaden och köpte två läderarmband som jag så länge letat efter. Sen var det dags för tornéspel så jag gick hem till Josefine och tillsammans med Kornelia traskade vi till Clematis för att hämta mina styltor.

Vi uppträdde och det gick faktiskt rätt bra. Jag gick dock så fort vi slutat för jag skulle träffa "den svarthåriga". Det var trevligt, har inte sett honom på flera månader, men det fanns ju dock lite blandade känslor där också...

Han skulle dra efter en kort stund, så jag gick och grillade med Embla och Olivia som kom på en ny delikatess! Cornfilé med marsmellows! Mumsigt får jag säga. Efter en tag kom även Marcus, och under tiden vi var där droppade även Kornelia, Sofia, Linnéa och Josefine in. Vi hade jätteroligt och allting slutade på Donken innan alla skulle hem!

Ojj, vilken lång text det blev!

 

 


Dagbok.

Nu har jag fått tillbaka min kamera, så från och med imorgon kan ni förvänta er bilder på bloggen igen!

Nåja, vaknade idag av att Kornelia ringde och sa att jag skulle komma till Hattorget där Jauvet skulle uppträda. Sprang upp ur sängen och försökte förtvivlat komma på smartaste vägen ner, jag har ju inte bästa lokalsinnet precis. Men jag hittade mina paxisar och föreställningen var toppen!

Vi gycklade lite på gatan och tjänade lite pengar och så såg vi på yttligare på några föreställningar av våra konkurenter.
Åkte hem till Marcus runt 18 och vi såg på film, ja...som alltid.

Invigning.

Idag började då den omtalade medeltidsveckan! Invigningen började med ett litet skådespel och en parad där pax gick sist ledet! Nåja, jag syntes iallafall uppe på dom gigantiska styltorna! Vi fick ställa upp för många fotograferingar också och vart man än gick hörde man "kolla va långa ben dom har" - eller något annat i den stilen.

Iallafall så uppträdde vi i drottens ruin och på jungfruspelet som planerat och invigningsdagen avslutades med att alla gycklargrupper uppträdde i skymningen på scenen. Det var jätte mysigt faktiskt! Patrask, Trix, Leer och Jauvet var där. Och vi såklart!

Marcus har min kamera, så har inte kunna tagit några bilder idag...fy nu kommer jag ihåg hur det känns att vara "invalig" utan bloggbilder...

"Äckligt kryp".

Haha, ja jag är tilldelad den rollen på Jungfruspelet imorgon! Eftersom att vi har genrep om sisådär en och en halv timme och vi ska ha våra dräkter på oss passade jag på att leva mig in i rollen!
Det är så kul att sminka ut sig och klä ut sig på medeltidsveckan! 

                             

 

Vad tycker ni? Passar jag till rollen? ;)


Lite allmänt "snack".

Nu känns det verkligen som att dagarna bara rinner iväg! Sommaren är ju för tusan snart slut! Ojojoj, och imorgon börjar medeltidsveckan. Undrar hur alla uppträdanden kommer att gå. Det blir säkert något fel på invigningen, men det blir det ju typ alltid.

Hur som helst! Efter inte många timmars sömn var det dags för träningen av Jungfruspelet som äger rum imorgon. Det är det lite senare idag också, och jag vet inte hur jag ska göra med min dumma rygg som vägrar bli bra...
Har ju sträckt den, vet inte om jag berättade det?

Hmm, det kan bli knepigt...en annan sak som kan bli knepig är att om två dagar kommer den dumma killen jag tycker om till ön, men jag vet inte ens om han vill träffa mig..."jag måste leva ett liv här"-blablabla...hur hade han tänkt att jag ska kunna sluta tänka på honom?




RSS 2.0