Filmkväll

Jahapp, då sitter man och väntar på att klockan ska bli 18:15 så att jag kan cykla ner till Nina. Där ska nämligen lite människor mötas och sen ska vi cykla hem till Ludde. Vi ska typ se på skräckis, men vet dock inte vilka som kommer. Ska erkänna att jag var lite skeptisk först, men det gick väl över kan man nog säga. Okej, det har inte riktigt gått över...men det blir nog kul iallafall!

Blää, jag är hel seg och har så sjukt ont i nacken...det är inte såhär man ska må på lördagar!

Oups...

Det blev lite sent hos Amanda igår. Vi låg och snackade, lyssnade på musik och typ halv sov när jag tittar på klockan.
- HELVETE! Klockan är ju fan halv 2!!
Utbrister jag och studsar upp ur Amandas säng tätt följt av David. Hehe, det är tur att jag inte har så stränga föräldrar. Det enda mamma sa var "det är ju lite sent för dig att springa ute såhär sent, det är ju massa läskiga typer ute." och sen var det inget mer med det. Himla skönt tycker jag!

Nåja, nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka ut till stallet. Hon tog en bild på mig och Lasse igår som jag tänkte lägga ut sen, men då måste jag leta reda på alla dumma sladdar...usch, ibland är teknologi bara jobbigt. Hur som helst så ska jag få mummie att köpa batterier till våran uråldriga digitalkamera idag så att jag kan börja lägga ut lite roligt bilder på bloggen! Fram till att jag har köpt en bra mobil (sony eriksson C902) som jag kan ta bra bilder med så får jag släpa med klumpen till kamera överallt.


Ny låt!

Det kanske finns fördelar med att vara sjuk iallafall? Jag har haft tillräckligt med fritid att sitta och plinka ihop en låt på gitarren, och skrivit en hel text till det! Inga halvfärdiga låtar idag asså. Dock har jag inte kommit på något namn till låten än, men det finns fortfarande tid att fixa.
Spelade upp låten för pappa, och han tyckte att den var jätte fin och att den hamnade på en av mina "topp tio". Det är kul! Jag har ännu inte berättat för honom att jag vill att han ska lämna tillbaka inspelningsboxen...är rädd att han kommer att bli ledsen, men med rätt argument går det säkert (hoppas jag)!

Nu sitter jag och lyssnar på Anna Therims Shoreline och funderar på vad jag ska göra för att fördriva tiden idag. När som helst kommer säkert mamma in i mitt rum och säger "ska du följa med ut till Lasse?"
Lasse är då våran häst som står ute i Lummelunda. Vi delade honom med Josefine och hennes familj förut, men det gick ju som det gick, tyvärr.



Detta är våran lilla solstråle, är han inte söt?

Inget, nothing, nada!

Jag kommer inte på någonting att skriva om! Det är väldigt frustrerande faktiskt...och nu blev jag sugen på läsk, hu! Jag kan liksom inte tjata om boken, och jag kan inte tjata om massa känslor, för det har jag gjort alldeles för mycket.

Och nu är jag arg för att min inspelningsbox inte fungerar! Jävla maskiner! Gaah! Jag kanske ska läsa iallafall...nej! För då har jag ingenting kvar till sen, och jag vill inte läsa ut boken ännu. Ååhh! Jag hatar att vara sjuk, jag får sån himla ångest! Jag ska säga till pappa att han kan lämna tillbaka boxen...den kostade 1000kr och jag förstår mig ändå inte på den. Ännu ett frustrerande ting.

Och när jag ändå håller på att bli upprörd kan jag lika gärna slänga ur mig att jag hatar att bli bort knuffad av männiksor jag älskar! Skickade ett sms till *censur* igår, började sakna honom så otroligt, så jag skrev ett litet "Jag älskar dig" -sms. Men tror ni att han svarat? Nej, han öppnar smset, och antingen raderar eller bara trycker bort det. Jag menar, om det nu är som du säger, att du alltid kommer att älska mig innerst inne, varför är det så jävla svårt att säga!? Betyder jag absolut ingenting för dig längre? Så ja, jag känner mig bort knuffad. Om du inte vill ha mig i ditt liv längre så säg det. Håll inte på att låtsas som ingenting, för jag orkar seriöst inte stå i mitten längre. Jag går och frågar mig själv om du fortfarande älskar mig, eller om det bara var något du sa. Jag gråter så ofta att jag undrar om inte tårarna tar slut någon gång. Jag älskar dig, men jag orkar inte vara en del av ditt liv om du stöter bort mig...

"Jag ska aldrig ignorera dig igen, jag ska aldrig ignorera kärleken" - Kent

Se, jag fick något att skriva om iallafall...

Ljudet av ditt hjärta.

Nu har jag fått tredje och sista boken om Edward Cullen och Isabella Swans omöjliga kärlek. Fick den av mamma idag, namnsdag ni vet! Jag hade fel, det var inte för några dagar sedan, det var idag. Hehe.

Iallafall så var jag hemma från skolan idag. Kännde mig inte riktigt kry, tror att jag har feber...Aja, eftersom att min dag varit otroligt händelselös tänkte jag berätta om något speciellt. Har bara inte kommit på om vad än! Så jag får ta mig en funderare så skriver jag om det snart!

Inte igen....

Nu har uppföljaren till "Om jag kunde drömma" tagit slut den med! Jag är inte normal, jag har läst drygt 900 sidor på ett par dygn, och jag tänker införskaffa sista boken, "Ljudet av ditt hjärta" snarast. Eller rättare sagt, mamma ska köpa den till mig i namnsdags pressent, eller ja. Försenad namnsdags pressent.

Idag var jag hel seg när jag gick upp imorse, ville bara ligga kvar i min varma, sköna säng. Men icke sa nicke. Jag skulle ju till skolan...dagen har ju inte blivit mindre seg, men det är alltid extra tungt att gå upp på mornarna.
När skoldagen äntligen tog slut gick jag och David ner för att vänta på Saga (dom skulle ner till radion och spela in ett program) och när vi såg henne komma gåendes i den smala gränden vinkar vi och skriker "SAAAGAAA!!", men får inget svar. När hon kommer ut från gränden säger hon "David, jag har gråtit". Varför då? undrar vi och Saga svarar "För att jag bor på Gotland! Jag vill inte bo här längre! Jag menar, kolla på det! Bara massa jävla hus från medeltiden!"

Det tyckte jag var gulligt, och jag är med dig Saga! Vi drar ifrån den här skit ön!

Tråkig dag...

Som ni säkert förstår från övertexten (för så kordade kan ni ju inte vara) så har jag haft en trist dag. Halv sov genom hela skolan, om jag nu inte fortfarande gör det. Dagen började iallafall med att vi skulle ha teori på idrotten, och det var svårt att hålla sig vaken...skolan fortsatte sedan med matte, so, svenska, spanska prov och musikkunskap. Ingen vidare dag med andra ord, men provet verkade gå väldigt bra iallafall! Tur det, första lyckade spanska provet i högstadiet mån tro? Egentligen var det ett geografi prov, men den fulingen Johan smög in massa verb mitt i allt, och där knöglade det till sig för alla.

Nåja, nu ska jag äta en väldigt sen middag och sedan krypa till kojs!


Väntar fortfarande på ett mirakel.

För sex månader och 17 dagar sedan åkte jag för att träffa min kusin på Lidingö. Samma kväll planerade han att dra hem massa kompisar, men bara en kom. Samma kille som jag sedan dess försökt att träffa så ofta jag kan, killen jag blev kär i nästan med en gång. I mer än sex månader har jag varit kär i den killen, och jag har älskat honom i fyra. I sex jävla månader har jag väntat på ett mirakel, bara väntat. Och jag vet att jag borde öppna ögonen efter någon annan, men det finns ingen annan som du. Allt jag tänker på nu förtiden är gångerna jag varit hos dig, när du hållit om mig eller kysst mig.

Men en mening hänger kvar i huvudet mer än någonting annat. En mening som får ett stort hål att slitas upp i bröstet gång på gång. "men för att avsluta det här tråkiga samtalsämnet säger jag... och kanske för sista gången.... Diana Kristhall Lee Martin Jag Älskar Dig... och det kommer jag alltid göra innerst inne....".

Aldrig mer har du sagt det. Du höll vad du lovade.. Men varje gång jag tänker på det försvinner ännu en liten bit av mitt hjärta...du är allt för mig, och jag har aldrig älskat någon som jag älskar dig. Jag vet inte vad jag gör om du försvinner ur mitt liv...


Söndag

Idag gick jag upp redan klockan 10 för att jag skulle träffa David och Amanda vid 11. Jag känner mig faktiskt duktig! Jag som brukar sova till typ tolv - halv ett...Segade lite, men cyklade sen ner till Öster för att träffa mina kamrater. Alla var trötta, och vi tog beslutet att vi skulle gå ner på strandprommenaden. Väl framme satte vi oss på ringmuren, snackade och åt upp mitt sista godis som blivit kvar över helgen. När vi blev frusna gick vi och fikade på Bageriet, det var mysigt och vi satt kvar där en lång stund och efter det gick vi upp till Amanda. Klockan halv fyra bytte jag och Amanda om och gick för att möta Johanna, Kornelia och Emma så att vi skulle cykla tillsammans upp till gymnastiken. På gymnastiken hade vi MASSA styrka, och jag får känslan av att jag kommer ha träningsvärk imorgon.

Nåja, nu måste jag plugga spanska och ska hjälpa pappa med maten!

Renovering

Som ni ser har jag renoverat lite på min blogg! Tyckte det blev snyggt, var lite trött på zebra-ränderna! Sen kom jag äntligen underfund med hur jag skulle lägga in iPoden på bloggen, även fast att det blev mycket fel och jag råkade redera massor ett tag. Jag fick panik när jag tänkte på hur många timmar jag lagt ner på att fixa iordning allt, men det löste sig till det bästa och jag fick ordning på allt igen.

Men som sagt, hoppas att bloggen "roar" ditt öga nu när den blivit så fin!

Saknar bästa vän!


På bilden, jag och David efter en regnig dag i Visby innerstad.

Jag saknar min David! Blää, jag känner mig beroende av min bästa vän, men det blir lätt så när man är så nära som vi är.

Jaha, så nu sitter jag och tråkar då. Har verkligen ingenting att göra. Läste ju ut "Om jag kunde drömma"  igår, och började på andra boken idag. Men den är fortfarande inte bra efter 100 sidor, bara deprimerande, och det får mig att sakna mina favorit pojkar ännu mer (David såklart och min, vad kan man säga att han är? Kompis? Äsch, jag har faktiskt ingen aning, men saknar dom iallafall! lång parantes det blev nu...). Så jag slutade läsa. Kommer säkert börja igen i brist på annat att göra.
Jag har en hel godispåse som behöver ätas upp, men jag mår illa efter mat och godis, så det kanske inte är en sån bra idé. Mamma kom in i mitt rum förut, och hon stank ostbågar! Och det fick kväljningarna (vet inte hur det stavas) att skuta upp i halsen. Jag tror att jag ska dricka vatten?

Hoppsan, nu blev det ett helt meningslöst inlägg istället för att jag skulle blogga om min bästa vän! Förlåt David!

Hola bloggen!

Gaah, jag har blivit beroende av Kent! Eller ja, vissa låtar, har suttit och lyssnat på samma korta spelningslita i massa dygn nu. Man kan undra varför jag inte tröttnar på låtarna?

Nåja, jag vet inte vad jag ska blogga om? Fick bara lust att göra det? Hmm, vad har jag gjort idag? Jag hade sovmorgon till 11.00 och efter det hade vi bara två lektioner, helskön dag faktiskt! Även fast polarna drog till Sthockholm och lämnade mig kvar här på djävulsön. Men men, that's life. Vaknade dock klockan nio, så jag fick chans att läsa min bok i en timme. Equals, Diana goes happy! Tog också ett par egobilder när jag var färdig! Men jag menar, har man tråkigt så har man.

 


Men ååhh!!

Jag som är världens sömntuta går upp typ tre timmar innan vi ens ska vara i skolan! Kul...aja, jag får se det positivt! Jag får tid över att läsa min bok! Tjoho! Jag har läst till sidan 354 nu, och det är bara 100 sidor kvar. Men som tur är har jag redan uppföljaren! Tack David! Du gav mig världens bästa julklapp!

Just ja, nu har Amanda, Sara och David åkt till huvudstaden för att se på Chris Brown på hovet, och jag sitter här hemma helt ensam. Haha, näe jag ska inte ge er dåligt samvete! Men jag ville bara önska er en trevlig resa!

Please, don't leave me like this...

All thouse feelings, they'll haunt me until death. That love...That stupid love...
Thouse feelings, they refuse to go away, they just don't...

If you leave me now, if you leave me like this. My sun will stop shining. My heart will never heal. I love you, but you don't even care...You see right through me, don't even look for an awnser. And then you say "my feelings refuse to do what I want, I feel things I don't wanna feel", and I know you're talking about me. I can't take this any more. You have to decide, take my hand, or lose the grip.

I can try to forget everything, but feelings don't go away...

Kinky Pigs - On The Air (Live)



Okej, innan jag går och fördjupnar (kan man säga så?) i min bok tänkte jag göra lite "reklam" för kusinen och hans band! Spana in "Kinky Pigs" på youtube och se vad ni får fram!

Förälskad i min bok? Ja!

Mycket tjat om min bok nu, men den är ju för bra! Alla som är ännu segare än jag och inte har läst boken MÅSTE göra det! Jag tvingar er!

Jaja, nu har jag tjatat nog om "Om jag kunde drömma", tillbaka till det verkliga livet. Idag var det uppfinnardag i skolan, även kallad "Finnupp" (låter nästan som en finn-mojäng eller något i den stilen?). Om jag får säga det är det rätt trist, kanske eftersom att jag och David inte kom på någonting att uppfinna. Och imorgon tvingas jag uttråkas av ännu en dag av tristess...Jaja, det kunde självklart ha varit värre. Efter skolan gick jag, Saga och David på donken. Där satt vi en stund, och helt plöttsligt pekar Saga på en tjej lite längre bort och säger
- Kolla, hon där borta ser ut som en häst!
Och jag kan ju inte direkt säga att hon sa det diskret heller! Saga gumman, du måste verkligen lära dig att prata tystare vid vissa tillfällen! xD

Nåja, tillbaka till min uttjatade läsning!!


Om jag kunde drömma.



Okej, jag är lite efter med att läsa denna bok, men jag kan säga annat än att jag ÄLSKAR den! Jag har inte sett filmen än, men jag kan knappt bärga mig. Än så länge har jag bara läst dom första 100 sidorna, och man har precis fattat tycke om den otroligt sexiga Edward Cullen. Haha, det där lät ganska patetiskt, men när man läser om honom blir man nästan kär i roll figuren! Okej Diana, sluta skriva, sluta skriva NU!

Idag kom träffade jag Johanna för första gången sen hon åkte till Thailand också, det var kul att se henne igen! Tro det eller ej, men klassen har varit ganska livlös utan dina skrik i klassrummet, haha!

I miss you...

Det är svårt att inte gråta när jag tänker på dig, när jag tänker på hur otroligt underbar du är. Hur du får mig att le, hur ledsen jag än är. Men att du bor så långt bort...när jag först träffade dig tyckte jag att du var lite halv läskig, men ändå söt. Och under den kvällen hann jag ändra uppfattning många gånger, men det slutade med att jag gick därifrån med ditt namn skrivet med spritpenna på min arm inramat i ett hjärta. Det var mest för sakens skull, men jag minns att jag inte ville tvätta bort det. Du var den enda jag tänkte på i veckor, och när jag fick din msn satt jag uppe i timmar och väntade på att du skulle logga in. Jag vägrade erkänna att jag var kär, men jag antar att det var just det jag var.
Du har varit det enda som cirkulerat i mitt huvud i ett halv år nu, det har inte gått en dag utan att jag har tänkt på dig. Men jag vet att det inte kan fortsätta såhär. Det går inte att hänga upp sig på någonting som inte finns. För än så länge är du någonting jag inte kan få, p.g.a det jävla avsåndet. Jag skulle göra vad som helst för dig, för att få dig att må bra. Även om det betyder att jag måste släppa taget...för det sista jag vill är att du ska må dåligt över mig. Du förtjänar så mycket mer än det vi har. Du förtjänar att kunna träffa tjejen så ofta du vill, och inte bara någon gång i månaden...men som sagt, du är underbar, och du är något av det sista jag vill förlora. Men glöm aldrig:

Jag älskar dig, och kommer alltid att göra. ♥

Mentorsdag

Idag hade vi mentorsdag i skolan, höll på att försova mig trots att vi började klockan 12.30, hur lyckas man med det?! Iallafall, det var rätt kul att sitta och snacka skit med sina lärare. Nu sitter jag hemma hos Amanda och bloggar fast att jag inte vet vad jag ska blogga om. Blit troligen något längre inlägg ikväll. Men just nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva om! Jaja, nu ska jag ge datorn till David, känns som att han börjar bli lite otålig.
Men som sagt, längre inlägg ikväll!


The Shining = sämst...

Okej, den som nu sa att "The Shining" var läskig är en lögnhals. Filmen var inte läskig någonstans, det enda läskiga var när Amanda råkade komma åt fjärrkontrollen så att filmen stängdes av...Jaja, det var en mysig kväll iallafall, tack vare sällskapet! Nästa, barnhemmet! Den sägs vara skit läskig, så vi kan ju ge den en chans. Och jag hoppas verkligen att det inte blir som filmerna hittills...usch, lite action tack!!

Mentorsdag imorgon då, börjar halv ett, tjoho! Det betyder att jag inte behöver sätta alarm på mobilen! Ohh god, I love this!

Bageriet

Okej, jag hatar att skriva övertexter, så förlåt om det blir lite fantasilöst ibland. Nåja, jag vaknade för en liten stund sen, väldigt lättsamt att vakna ifrån mardrömmarna. Jag drömmer hela tiden att folk dör. Folk som står nära mig, vilket får mig att inte vilja sova. Jag som älskar att sova! Det är inte normalt för mig att inte vilja sova.

Nåja, jag ska iväg till Bageriet med min fina David nu. Ska ladda inför gymnastiken och "The Shining", myspys!

Fan också..

Jahapp, det blev ingen "The Shining"...Det var något fel på Amandas VHS, så vi fick se en annan "skräck film". Den sög, så nu har jag sett två skit dåliga skräckisar i rad. Var av en av dom var grymt tråkig. Men eftersom att vi inte börjar förrän halv ett på måndag i skolan tänkte vi se "The Shining" imorgon. Och för att försäkra oss om att det ska kunna gå ska vi hyra den på DVD. Så det blir skräckens natt istället. Problemet är bara vart vi ska vara, men det löser sig imorgon!

Jag, David och Nina var ute med Ninas mormors hund också! Jätte söt golden retriver som hette Sigvard (tror jag?). Nina vågade nämligen inte gå själv.

Ska förresten på gymnastik imorgon. Eller ja, om det inte finns plats i gruppen får jag titta på, men annars tänkte jag börja. Så håll tummarna på att det finns en ynka liten plats kvar åt mig!


Om mig.

Ja, då undrar ni säkert vad jag är för galning.

Jag heter Diana Martin
, är 15 år gammal och bor i ett gult hus i Visby som ligger på ön Gotland straxt utanför Stockholm. Tror jag iallafall. Under hela mitt liv har jag hållit på med musik, så det är mitt stora intresse. Som ni säkert förstår är det inte mitt enda intresse, men för att inte göra det här ointresantare än vad det egentligen är ska jag inte gå in på det så mycket. Där emot tänker jag säga att jag tycker om att måla. För det kommer ni märka mycket i bloggen.



Om bloggen: Vad skriver jag om här då? Det skiljer sig inte så mycket från andra bloggar. Jag skriver om min vardag, mina känslor och de galenskaper jag hittar på lite då och då. Men för att göra bloggen roligare skriver jag inte så mycket om vad man kallar "dagens" utan fokuserar mer på att skissa upp designer, eller ja, skissar över huvud taget. Lägga ut låtar jag älskar för tillfället, göra serier osv.

Det kanske är dags att avrunda den här presentationen nu?
Avslutningsvis, här är jag:



   


Frukost + Vänner.

Ååhh, så mysigt! Nu sitter jag i min mys pyamas med frukost berdvid mig och tänkte precis se på något avsnitt vänner. Har sovit väldigt mycket inatt, men är man trött så är man! Tydligen ska jag träffa Sara, Amanda och David nere vid Alis om tre kvart också, blir väl kul, och mycket godis ätande antar jag! Men men, nu måste jag börja titta om jag ska hinna!

Kul, verkligen...

Jahapp, middagen blev ju inte speciellt lyckad. Filmerna sög, och vi var ju verkligen ett muntert gäng. Äsch, ingen bra dag idag. Helt hopplös. Nu sitter jag själv och bara deppar medans pappa sover som vanligt och mamma ser på tv. Allting ser ut som det brukar hos familjen Martin/Klingvall...vi umgås aldrig längre. Pappa sover hela dagarna, ja, när han inte går upp för att dricka en kopp cappuccino, och mamma bara sitter och gör ingenting. Ingen kommer ens med tanken att vi borde göra någonting ihop. Eller ja, jag var ju ute i stallet med mamma idag, och det var mysigt, men ändå.

Jaja, som sagt, ännu en deppardag. Och jag är ledsen, men jag kommer aldrig på någonting positivt då. Så jag ska sluta plåga er med mitt elände och sluta blogga för idag.

Hoppas ni får en skön kväll!


Födelsedags middag ikväll

Jaha, det var ju så att jag fyllde 15 i söndags, och nu kommer dagen då jag ska fira det med mina närmaste vänner. Ska bli mysigt. Jag har hyrt två filmer också, en skräckis och en komedi, skit bra blandning tycker jag! Sen har jag en liten överaskning till desert som jag inte tänker skriva ut nu ifall att någon mot all förmodan skulle läsa min blogg. För då blir det ju ingen överaskning! Haha, så logiskt Diana!
Är på lite bättre humör idag iallafall, inte lika inne i mina kärleks problem som jag var igår, och det är bra tycker jag! Men men, nu ska jag gå och gröpa ut an.....juste, det var hemligt xD Jag ska gå och fixa efterrätten nu!

Staind - It's Been A While

Den här låten väcker så många känslor, och den betyder så mycket för mig av speciella anledningar. Jag älskar dig, och kommer alltid göra. Det spelar ingen roll hur långt det är emellan oss. Det spelar ingen roll vad som händer. Jag har aldrig känt så som jag gör för dig för någon annan. Hela tiden har jag trott att jag visste vad äkta kärlek var, men jag hade så fel. Äkta kärlek är vad jag känner för dig...men du är något jag inte kan få.

Skolan

Nu sitter jag på spanska lektion och ska egentligen skaffa fram fakta om Guatemala eftersom att arbetet ska lämnas in idag. Men jag orkar verkligen inte. Allt ska vara på spanska, lätt spanska dessutom, så att alla ska kunna förstå. Men man ska skriva om presidenter, odlingar och massa skit som inte går att skriva på lätt spanska! Jag blir galen...
Men eftersom att jag typ är den enda som skriver kan jag faktiskt inte klandra mig själv att vi inte är klara.

Jaja, ni märker kanske att jag inte gillar spanska? I så fall, score!! Om 10 minuter slutar vi och ska gå på lunch, och jag kommer inte hinna klart med arbetet. Det betyder spanska på elevensval imorgon. Fan också, jag som ville läsa..

Trött som vanligt..

Hej på er, hoppas att ni alla mår bra! Själv är jag lika trött som en sengångare, vet i för sig inte om dom är trötta av sig eller om dom bara är sega, men jag är trött iallafall. Har varit en helt okej dag, förutom att iPoden laddade ur på matten då man behöver den som mest...det är typiskt mig! Jag skulle ju ladda den igår, men istället satt jag och fixade min lilla zebra-blogg och det flög helt ut ur mitt huvud. Aja, jag har inte världens bästa minne, det är ett som är säkert!

Idag kom jag på att jag är lite för generös också. Det var ju så att jag hade köpt en påse med Werters Orginal, som är skit goda btw. I en sån påse finns det ju typ 30st kolor. På en halvtimma tömdes den påsen och jag fick typ 4st kolor för mig själv. Jag undrar hur det gick till?

För övrigt saknar jag min David som är hemma i influensa. Du får ta och friskna till snart!

Om mig.

Ja, då undrar ni säkert vad jag är för galning.

Jag heter Diana Martin
, är 15 år gammal och bor i ett gult hus i Visby som ligger på ön Gotland straxt utanför Stockholm. Tror jag iallafall. Under hela mitt liv har jag hållit på med musik, så det är mitt stora intresse. Som ni säkert förstår är det inte mitt enda intresse, men för att inte göra det här ointresantare än vad det egentligen är ska jag inte gå in på det så mycket. Där emot tänker jag säga att jag tycker om att måla. För det kommer ni märka mycket i bloggen.



Om bloggen: Vad skriver jag om här då? Det skiljer sig inte så mycket från andra bloggar. Jag skriver om min vardag, mina känslor och de galenskaper jag hittar på lite då och då. Men för att göra bloggen roligare skriver jag inte så mycket om vad man kallar "dagens" utan fokuserar mer på att skissa upp designer, eller ja, skissar över huvud taget. Lägga ut låtar jag älskar för tillfället, göra serier osv.

Det kanske är dags att avrunda den här presentationen nu?
Avslutningsvis, här är jag:



   


RSS 2.0