Jag vet att ingen kommer orka läsa, men ge det en chans...



Jag satt precis och kollade igenom gamla bilder, och jag förstår inte vad det är som händer. Allt bara förändras, och jag önskar att jag förändrades med er. Men antingen står jag fast kvar eller så går jag åt ett annat håll...jag saknar allt som det var förut. Jag saknar min bästa vän. Jag saknar hela förra hösten. När det bara var du och jag. Och antingen är det du som har förändrats, eller så är det jag. Men det är inte som det var förut, även fast att jag vill tro det ibland.

När jag var på invigningen av klockargården idag kände jag mig inte speciellt välkommen. Mina två närmaste vänner sa inte ett ord till mig, jag sa visserligen inte något till dom heller men jag fick känslan av att jag inte borde ha gjort det. Jag förstår inte. Jag känner helt bortkommen. Jag ber om ursäkt för vad jag kan ha tänkas gjort, men jag vet ju inte vad det är...jag har ingen aning. Jag vet bara att ni helt plötsligt inte ser mig längre.

Allt förändras hela tiden. Verkligen hela tiden. Till en början var jag arg, men nu känner jag mig bara...borta. Som att jag inte hör hemma någonstans. Jag bara finns. Och jag vill inte såra någon med vad jag skriver nu, men det ska bli skönt att starta ett nytt liv. Att lägga all den här skiten bakom sig. För jag orkar seriöst inte längre...ni anar inte hur mycket jag älskar er allihopa och hur mycket jag bryr mig om er. Tårarna bara rinner när jag skriver allt det här.

Men som sagt. Förlåt för allt jag sagt eller gjort...

Nödvändigt inlägg.

Jag vet inte vad jag ska skriva.
Jag orkar inte ens skriva någionting, för det kommer ändå bara tråka ut er.
Så jag skiter i det.
Bajs på er.

If tomorrow never comes...

If tomorrow never comes
Will you know how much I love you
Did I try in every way to show you every day
That you're my only one
And if my time on earth were through
And you must face this world without me
Is the love I gave you in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes

Hej-jag-har-ingen-rubrik-på-lagret.



Jag har dragit slutsatsen att jag är en dålig bloggare.
Men jag orkar helt enkelt inte anstränga mig bara för att jag känner mig tvingad till det. Då blir det bara dåligt iallafall.

Hello and Goodbye! :)

Förkyld och kraxande ska jag ner till Roxy för att dra igenom konserten snabbt inför ikväll. Ni borde komma och kolla!

Roxy 19:00!

Humörsvingar.

Jaha, här sitter jag...
Fortfarande sjuk men lycklig för att jag sett premiären på min film.
Sur för att musikprovet inte gick så bra som jag hade hoppats.
Lycklig igen för att jag har fått ett sommarjobb.
Lite mer lycklig för att vi ska ha invigning i Klockargården på söndag.
Sur för att jag tycker att man ska prata om något om man är sur och inte ignorera.
Lite mera sur för att min familj inte uppmärksammar mig alls...

Oj, va djup jag var idag...



-.-'

Sjuuuuuuuuk...bajs.

Ingen bild :( haha, varför? Jag orkar inte ladda upp en...

Våra kära konfirmander konfirmerades idag! :D
Det var fint, alla var så himla fina (det kanske säger sig själv). Efter konfirmationen var jag hungrig, så jag gick och åt på Hedbergs. Det var live musik där, två gamla och blinda människor som spelade sina "visor" som dom så fint kallade dom. Dom var söta.

Sen cyklade jag hemåt och bytte om...
...för att jag skulle spela fotboll med Samuel, Elias, Johannes och Linus. Jag var sämst men det var kul ändå. Jag låg i gräset och njöt av att sommaren är påväg. Vårförkylningen har inte gett med sig någonting. Den har möjligtvis blivit värre. Bajs.

Hälsningar från vårviruset som är jag.



Jag tycker att der röda håret skär sig lite snyggt med det rosa!
Förklaringen till detta får vi se på måndag i skolan! How ever, jag har haft en jättefin kväll nere på strandpromenaden. Grillade med mina flickor + David. Kände dock att det blev lite för kallt mot slutet, så jag började dra mig hemmåt i sällskap av Emelina. Träffade på en lite små full Simon som nästan ramlade in i mig när han skulle ge mig en kram.

Haha, jag nös precis ner i mitt tangentbord. Discusting.

It's a wierd feeling.



Jag vet inte vad det är riktigt. Men det är något som inte stämmer. Något som ändras mitt framför näsan på mig men som jag inte kan se. Jag bara känner av det. Det läskigaste är jag vet inte om jag tycker om det eller inte.
Fick jag bestämma skulle du alltid finnas vid mig. Om jag fick bestämma skulle jag sova gott om nätterna, inte ligga vaken och grubbla. Fundera.

Nej, om jag fick bestämma skulle allt varit annorlunda. Men vad skulle Eros ha för kul då?

Graninge bilder.


Vi är randiga och det är coolt.


"Duuuuu äääääär en bööööön"


Tungt? Nja, skulle inte tro det.


Grillning, det var fint. Senapen var läskig, så jag vågade inte ta den...


Out Door Challenge, ODC!


Lovisa byggde bästa bron.


Grr...bara för att ni fick bättre tid än oss...


Vackrare bild får man leta efter.... :S


Vem är förvånad? Inte jag iallafall!


"Ingen hoppar av plattorna utan att se till att någon står på den!" Amanda: Okej *hopp*


Balansbräda, vi kom äntligen på taktiken.


"Vi tar Diana genom det minsta hålet för hon är så liten!" I didn't see that coming :P

Lite bilder från Graninge! Stulna från gruppen Ung-Domen på facebook.
Dagen har varit supervarm, och faktiskt väldigt bra. Med undantag att vi hade spanska uppsats skrivning idag. Men det är skönt att ha det över nu. Det var vårat sista nationella för i år! SKÖNT!
Efter skolan gick jag till Hedberg och fikade med Malin. Det var fint.

Imorgon vankas det grillning med flickorna! Super!

Hej orientering!


Haha, jag ser ut som ett lik men bilden får duga! Jag stal den lite olagligt från Malinsblogg.

Idag var det iallafall orientering som gällde!
Jag sprang tillsammans med Kornelia. De första tre kontrollerna gick finfint, men efter det släppte kart-läsar-kunnigheten...hehe. Vi sprang bort oss och fick fråga ett par byggjobbare om vägen. Jag gillar byggjobbare. Vi sprang på typ 1,5h och vi missade bara EN kontroll! Det kunde varit värre!

Hur som helst.
Efter orienteringen åkte jag och Kornelia ut till Lasse och satt ute och solade ett tag, det var mysigt. Längesen vi pratade. In mot stan bar det sedan av och hem till Malin. Vi såg Gossip Girl och jag blir nu mera frustrerad av att se det. Josefine kom senare och vi satt och pratade massor. Nu är jag dötrött och ska nog gå och lägga mig lite tidigare idag. Kemiprov imorgon. Baaaaaaaaad!

Puss!

Anthony and the Johnsons



i need another world

Hallelujah!



Jag fick flytta min origenteringstid! Det är du och jag mor världen imorgon Kornelia!! :D
Eller kanske mer mot kartan...

UNDERBART!

Haha, jag kom på att jag aldrig sa hejdå innan jag drog till Skärgården!
Vi åkte ju till Stockholms Skärgård med kyrkan under kristihimmel. Det har varit helt sjukt kul! ODC-bana, Grönalund, Blåbärsoppa i mängder, Gangsterfilm, Nile City, mysigt andakter och massor med underbara människor. Jag orkar inte berätta så mycket, och jag tog bara ett fåtal bilder. Så jag lägger upp some pictures när dom kommer på Facebook.

Sista filminspelningen idag!
Jätteskönt att ha det klart, fast å andra sidan kommer jag att sakna det mycket med...där har vi också helt underbara människor! Oj, va bra mitt liv känns, ja är OMRINGAD av underbara människor!

Jag tror att jag har en bra dag idag!


Jag hade behövt en fyrklöver genom min skoldag...



Jag har tagit lite bilder från idag, men jag orkar inte ladda över dom till datorn.
Idag hade vi ett hemski kemiprov. Jag hatar kemi, jag vill skilja mig från kemi för all evighet. Lektionen efter hade vi nationellt prov i spanska och efteråt på slöjden fick jag börja stressa för att överhuvudtaget hinna klart innan vi slutar skolan.

Åt lunch på McDonalds med David eftersom att det var äcklig korvstroganoff i skolan.
Det är ju liksom tradition. Sen gick jag för att spela in yttlerligare några scener till filmen. Det var kul, vi var effektiva klubben och fick asmycket gjort! Nu är jag helt slut, men jag får iallafall sova till typ nio halv tio imorgon, så I'm happy!

Konstigt inlägg...



Alla bara förändras...
Det känns iallafall så. Men jag vet inte, det kanske är jag som gör det. Allt känns bara så annorlunda. Människor kommer och går i mitt liv. Först är vi nära, men sen pratar vi knappt med varandra. Är det något med mig som gör att det blir så? Mitt liv har blivit konstigt.

You guys are wonderful...



Jag kommer att sakna min klass så fruktansvärt mycket...

Idag...

Filminspelning i 6 timmar idag!

Riktigt kul, men så otroligt stressigt. Vi hann med två halvt klara scener under hela dagen xD

Jag gillar människorna jättemycket. Alla är så himla snälla och roliga! Jag är glad att jag fick den här rollen! Haha, det där lät som ett tal...

 


PANIK!



Jag känner mig lite smått stressad.
På måndag har vi ett kemiprov jag måste plugga till, men jag får bara vara i skolan till halv ett för sen ska jag spela in lite ofärdiga scener till filmen (måste plugga repliker!). På tisdag har vi vårat andra nationella prov i spanska som är en hörförståelse. MEN, jag har även filminspelning på hela tisdagen om vi ska hinna få klart filmen! Så jag måste gå från skolan. På onsdag måste jag ta ledigt för att spela in alla resterande tagningar eftersom att jag över kristihimmel åker till stockholm. Bajs. Det här kommer aldrig gå.

Mammagris

Min mor är söt, jag fick en jättefin röd ros av henne när hon kom hem sent igårkväll för att jag fick rollen i filmen. "En röd ros betyder 'jag älskar dig'".

Jag älskar min mamma.

Happyface!



Jag fick rollen i filmen!!!
Haha, så kom jag på att jag inte berättat om filmen. Jag fick ett samtal i måndags av en tjej från scengymnasiet som frågade om jag ville komma på en casting till en av deras filmer. Jag var tydligen perfekt för rollen. Det var en huvudroll, jag skulle spela en flicka som hette Saga som var 17 år gammal och sjuk i canser.

Hur som helst så stod det mellan mig och massor med andra flickor!!! (Okej, det stod mellan mig och en annan tjej, men vi låtsas att det var fler!) Jag fick rollen! :D tjoho!

Det här blev ett ganska kul inlägg! :)



Nationellt kemiprov från 8 till 11 idag...
Det var inte speciellt kul nej. Jag fattade typ nada, så jag gjode alla godkänt frågorna, försökte mig på vg frågorna och sket fullständigt i mvg frågorna. Kemi kan vara något bland det hemskaste som finns. Skulle jag göra en lista över dom...hm, 5 hemskaste sakerna någonsin skulle den typ se ut såhär:

De fem hemskaste sakerna som existerar.
  • Ofred (krig)
  • Spindlar
  • Kemi
  • När någon dreglat i sitt lås i skolan (true story...)
  • Människor som vägrar ge sig när dom vet att dom har fel (haha, jag är typ en av dom!)
Ja, ni kanske undrar över bilden också?
Jag skulle köra Malin till stan för att hon skulle hämta något kort. till en början var hon lite små rädd med det slutade med att hon skrattade som en galning. Jag fick till och med köra ett extravarv runt stan för att hon tyckte att det var så roligt!
Åh, juste! Jag har hittat min klänning till middagen! Den ska jag ha på skolavslutningen också :)

Någon som jag inte vet vem det är ringde just till mig.

Goddag mina damer och herrar.
Igår blev det ingen bloggning, jag satt nämligen och pluggade hela kvällen. Jag är så satans trött idag! På onsdag har vi nationelltprov i kemi, jag längtar inte. Jag hatar kemi, jag kan inte kemi...så jag måste hem och plugga. Det känns lite segt när det är så fint väder ute. jag sitter iofs instängd i datasalen och väntar på att vi ska sluta, för jag är fäääärdig.


Almedalen.





Det var fint väder idag!
Det var lite blåsigt bara :P
Men efter att jag vaknat och ätit frukost gick jag ner till almedalen med en bok i det fina majvädret. Jag hade köpt vindruvor och ramlösa för att vara nyttig. Rätt som det är kom Emma och Amanda förbi och satte sig vid mig. Det var mysigt!

Vi satt och pratade massor om massa roliga saker!
Efter en stund kom även Saga! Så vi blev fyra otroligt coola tjejer som satt i solen (som gick i moln) i almedalen. Nu ska jag bryta min nyttiga dag och äta kladdkaka som mamma bakat.

Säger som Josefine, TJINGELING!

Disturbia.



Nothing herd, nothing said, can't even speak about it.


On my life, on my head, don't wanna think about it.


Feels like I'm going insane.


Valborg





















Jaha, såhär har min Valborg sett ut på ett ungefär!
Det har varit supermysigt. Jag, Malin, Kornelia, Emma, Sara, Emelina, Amanda och Fanny cyklade ut för att äta vid Linkin Fox. Suvärän mat och väldigt dålig golftalang av mig och Kornelia! One, two, the FOUR!
När vi tänkte börja cykla hemåt så fick vi höra att dom skulle tända en majbrasa vid golfbanan, och det ville vi ju inte missa! Så vi lekte lite framför elden.

Senare...
...åkte vi hem till Malin. Vi dansade massor och fick inte igång singstaret. Det var lite surt, men jag sitter happy and saticfide över dagen. Sjukt lyckad! Tack för en underbar kväll flickor<3

RSS 2.0