Fyra Dagar Kvar...

Jag vill hem.
Orkar inte vara här. Orkar inte med alla minnen och problem som forsar över mig för att jag inte har något att sysselsätta mig med. Alla känslor som strömmar genom mitt hjärta och får det att kännas som bly. Jag vill hem, slippa tänka på allt. Jag saknar kyrkan...
Vill inte tänka, vill inte känna...jag orkar inte.  

NO!

Why Does It Do This?
Åh nej, mitt saldo börjar bli lågt på mobilen. UNDERGÅNG! Det är ju min enda kontakt med Gotland! Med världen överhuvudtaget! Jag måste köpa ett nytt kort imorgon...

Varför har jag tappat besökare på min blogg för? :(

Bara för att jag är i Stockholm betyder det inte att jag är död! Sluta inte kolla, jag bloggar ju! Hehe, jag kom just på att dom som inte kollar bloggen inte ser det här nu.


Jag är på julmarknad i uppsala nu.

3954942c70e2f97c50c43461911e3cf3.png

Kolla varifrån!

Jag är på julmarknad i uppsala nu. Det är Fredriks hund på bilden, en liten tuss! Jag är kär!<3


Everything will be alright.

Bara en vecka kvar!

Nu är det exakt en vecka tills jag åker hem igen. Tidsmässigt också! Jag saknar alla där hemma jättemycket. Hoppas att ni inte har glömt bort mig, eller att någon snott åt sig min roll i julspelet! :o

Jag är trött, men jag har inte lika ont i nacken längre iallafall! Det var nog inte nackspärr, hade säkert bara sträckt mig på något dumt sätt. Klantig som jag är liskom. Det är kolsvart ute. Det gör mig tankspridd. Osocial kan man också kalla det.

Och fast han ingen krona bär, en ku-ung han är<3

Pappa kommer hit ikväll! Han borde vara i Nynäshamn typ nu. Om ni undrar över varför det står som det gör över är det en sång som jag och pappa alltid sjöng när jag var liten. På träslöjden en gång sågade jag ut en krona och skrev den sången. Den står på pappas skrivbord nu. Jag saknar min pappa. Jag älskar min pappa.

 

Pappa, Pappa
É du det?
Då är det också det du är.
Och fast han ingen krona bär,
En Kung han är.


Pappa är min Kung och jag är hans Prinsessa, så har det ju alltid varit. Så kommer det alltid förbli.


Ont i nacken...

Hej bloggen!
Jag saknar Gotland. Jag har fått nackspärr på något konstigt sätt. Har ingen aning om vad jag har gjort faktiskt. Så idag har jag skött musiken på idrottslektionerna. Jag trivs här uppe, och imorgon kommer pappa hit!

På lördag ska jag, Fanny, Fredrik och pappa åka till Uppsala för att gå på julmarknaden där och för att träffa min syster.

 

SOS GUTE

Haha, jag ser på SOS Gute och FY vilken hemlängtan jag får!


Praodag nr. 2

Som sagt var jag och min syster och såg på New Moon igår.
Jag ÄLSKAR verkligen den filmen, jag var inte ens besviken på den. Eller jo, på slutet, men what ever. Jag sitter i Mälarhöjdens skola nu och väntar på att min näst sista lektion ska börja.

Jag saknar alla er där hemma...det känns lite jobbigt när jag tänker på att jag bara varit här i två dagar och ska stanna ett tag till. Men ni får inte glömma bort mig där hemma! :'(


Prao

Ja, jag hann ju aldrig skriva det, men igår stack jag iväg till min Prao i Stockholm!
Åkte båten tillsammans med Josefine som för övrigt räddade mig från satmaran som kollade biljetterna, haha.
Har haft en jättelång rast nu, men har sista idrottslektionen om en halvtimme. Jag saknar alla er där hemma! Det har bara gått en dag, hur ska jag klara mig i två veckor liksom?

New Moon!
Ikväll ska jag och min syster gå på New Moon på Heron City, jag håller tummarna på att det inte sitter några skrikande fjortisar på bion...suck.

*Host* Geek-kväll.

Fail... :)
Haha, Geek-kvällen blev inte riktigt som planerad. Jag och Amanda fick sällskap av en uttråkad Emma som nu sitter bredvid mig i soffan medan vi ser på Idol. Det är kärlekstema.
Jag mår illa för att jag ätit för mycket godis...tur att jag praoar som idrottslärare så att jag kan träna bort all extra vikt jag får nu.

Idiotiskt TV-spel!
Jag blev tokig påTV-spelet för att jag bara förlorade...blää.


Höstrocken + Geek-kväll ♥

Happy Face Diana!!

Jag fick VG+ på matteprovet!!! Jag är så himla glad, jag suger på matte! Bästa resultatet hittills!
Idag var det höstrocken i skolan, alla var verkligen superduktiga! Vissa var så bra att håret reste sig på armarna, och jag förstår inte hur EN människa kan behärska typ ALLA instrument? Det är skumt.

Jag har kommit fram till nu att jag verkligen hatar fjortisar, och speciellt skrikande fjortisar som gör så att man får tinitus...grr...

Geek-kväll...
Snart ska jag kila ner till Amanda. Vi ska ha Geek-kväll och baka pepparkakor, äta chili-cheese-crunches och spela tv-spel! Det kommer att bli kul. Tror vi ska se på Romeo + Juliet också.

 

Finfin kväll och Finfin dag<3


<3

   



  

 


 
-saknar gamla tider-


I'm sorry, I can't me perfect.

Förlåt för att jag inte är en perfekt dotter, men jag tappar greppet ibland. Jag är ju inte mer än människa...

Sux.

Jag har inget att skriva...
Jag är inte glad. Jag är bara ledsen, fortfarande likgiltig också förresten. Fast mer ledsen än likgiltig. Jag vill ju inte känna som jag gör. Jag vill inte bli som i somras och större delen av hösten. Men jag kommer allt mer in i det igen. Att jag bara ser allt det mörka framför mig, ingenting är bra längre. Så känns det iallafall, även fast att jag vet att det inte är så.

Det är som att jag tappar greppet om mig själv.
Jag förlorar självkontrollen. Och dom sidor jag hatar mest med mig själv blir bara synligare. Det är så värdelöst. Så himla värdelöst.


Onsdag.

Hel seg för tillfället faktiskt...
Har inte bloggat på ett par dagar nu! Men jag har ju verkligen alltid något att göra, inte för att jag säger att jag inte gillar det, men det blir ju inte så mycket tid över till annat.

 

Mysig kväll igår.

Kvällen tillbringades tillsammans med Rikard och Embla. Vi såg på Grinchen! (Jag har ingen aning om hur det stavas :S)

Tiden börjar bli knapp, på söndag bär det av till Stockholm för Prao veckan. Det kommer bli super kul! Men ojojoj vad jag kommer att sakna alla här på Gotland. Jag har hela veckan planerad som det ser ut för tillfället, och jag skulle inte bli förvånad om jag fick de följande två veckorna fulla också.

 


Home Sweet Home.

Hemma igen från Bunge nu!
Det var varit mysigt, så himla många fina människor. Jag ska äta lite fort och sen ska jag åka iväg till Visborg, ännu är inte den här helgen slut!

Jag är trött. Och imorgon är det kulturdag och jag, Josefine, Emma och Kornelia ska hålla i en "drama"-station. Det blir sikkert himla kul!

 

MAT!


Vaccinerad!

Det har varit en fullplanerad dag idag.
Klockan 9 gick jag och Josefine till skolsköterskan för att vaccinera oss...det var rätt läskigt och det gör hyffsat ont att lyfta armen, men det är inte så farligt...än så länge.

Vid lunch stack jag till tandläkaren, inga hål! Jippie!

Efter skolan gick jag och Rikard till biblioteket, det var mysigt, vi var där i flera timmar :)

Träffade Josefine som skulle till sitt utvecklingsamtal och sen bar det av hemmåt.

 

Bunge imorgon!
Jag har packat (nästan) klart, och nu ska jag gå och plugga matte...suck, prov imorgon. Jag har förresten fått två ansiktsprodukter av mamma, dom är bra!


Har färgat om mitt hår nu!


Vaccin!


Ansiktsvård :)


Jag förstår verkligen inte...

Jag förstår verkligen inte hur man hela dagarna kan sitta och snacka skit, kränka eller bara vara allmänt dryga mot sina medmänniskor.
Jag förstår inte hur man kan leva så. När så många blir sårade, hur kan man bara sitta och trycka ner en ännu mer? Hur kan man sitta och påpeka saker som får självförtroendet att bara dala neråt?
Dom framstår som perfekta när man inte sett vad som egentligen sker. Jag är så trött på det...förstår inte alls längre.

Hur kunde det bli såhär liksom?

Nostalgi.

Egentligen sover jag...
...men samtidigt inte. Jag fryser, både fysiskt och psykiskt. Det kan inte vara nyttigt att känna såhär. Och det är inte nyttigt att sova så pass lite som jag gör, tankarna som snurrar runt i huvudet gör mig galen och får mig att hålla mig vaken, samtidigt som dom gör mig utmattad. Jag somnar nästan så fort jag lägger mig på kudden...

Detta blev ett väldigt skumt inlägg.

Och nu bör jag sova. På riktigt.

Jag har beslutsångest. Och jag börjar få lite smått ångest för att jag kommer sakna alla här hemma när jag åker iväg på Prao. Det är jobbigt...usch, jag gillar inte mitt liv nu...

 


Nostalgi...


Andra Världskriget.

Sitter för tillfället i skolans bibliotek...
Det är tråkigt. Jag försöker hitta något att skriva om Andra Världskrigets följder, men allt står så konstigt så jag fattar ingenting. Det är ju mindre kul.

Jag är trött, försov mig i morse. Vaknade tio i åtta och kom fem minuter försent till idrotten. Det är inte bra! Aja, jag ska väl fortsätta skriva nu. Rikard kommer väl om typ en kvart? Jag har skrivit tre rader...damn.


Godkväll gott folk!

Hemma från dramat nu!
Det var varit skitkul som alltid. Jag älskar verkligen gemenskapen i dramagruppen. Det är härligt. I natt sov jag bara 5 timmar, igen. Så om en liten stund ska jag sätta på mig min (eller kanske inte alls min...) pyjamaströja och sen läsa A6171 som ska vara utläst till nästa vecka.

Jag kom på idag att jag ska åka iväg på Prao om två veckor...

Jag kommer att sakna alla jättemycket... :(
Även fast att jag kommer träffa vissa i Stockholm under deras Praovecka, men iallafall. Ni andra då!? Ojojoj, vad ska jag ta mig till...?

 


Jag vill för övrigt bara säga att jag älskar den här bilden, tyckte att jag lyckades riktigt bra med den! Från William och Antons spelning på Fenix!


Amanda Gästbloggar

Hejsan svejsan Amanda här♥
Idag har jag och Diana varit väldigt härliga tycker jag.
När vi skulle åka skridskor så åkte vi runt runt i våran "onda cirkel" där man bara får åka åt ett speciellt håll annars får man otur. Och om någon står i vägen måste man spotta över axeln två gånger.
Så döpte vi om oss till Rydolf och Musslan. Har ingen aning varför riktigt, men det var fint att bara få vara så där barnslig.
Hela klassen tyckte verkligen att vi var jätte konstiga, men vi är konstiga so what? Det gör oss bara unika för att vi vågar vara barnsliga när vi känner för det utan att bry sig vad någon tycker.
För övrigt så har vi druckit te och kollat lite på vänner,pratat och jag lockade dianas hår.
Alldeles strax ska vi äta hamburgare sen bär det av till Visborg för drama gruppen♥
Det var väl allt för mig antar jag.

P.s Dianas nya låt är jätte fin♥ D.s



En gammal bild som säger mer än tusen ord på mig,Diana och Johanna då vi dricker nutti cola nutt


Watch over you.

Fan va jag älskar mina vänner!
Ni är så himla bra. Hur uselt mitt liv än är så piggar ni alltid upp mig, tröstar mig och får mig att le dom leenden jag trodde var helt omöjliga att uppnå när jag känner sådär. Ni finns alltid där för mig, ni stöttar. Ni gör mig lycklig på riktigt.

Ta åt er var enda en av er. Ni är unika. Ni är så värdefulla och ni betyder så jävla mycket för mig.

Tack.

Nej jag är så himla lycklig idag!

Efter en riktig kanonkväll igår sittar jag här helt slut.
Sovit i sex timmar även fast att mamma väckte mig vid tolv. Jag är inte speciellt munter idag känner jag...det är ju inte speciellt bra eftersom att alla små konfirmander kommer till kyrkan om en timme och jag ska vara där om en halv.

 

Jag förstår inte varför jag måste vara en SÅN människa. Jag hatar det! Jag hatar mig själv för det. Jag borde ju vara glad, men istället sätter sig allt det som en stor klump i magen. Jag hatar det.
Det är bara dumma människor som känner som jag. Det är bara idioter som beter sig som jag.

Jag hatar mitt liv.


Queen

Ska alldeles straxt kila iväg mot Visborg, men tänkte kasta in ett inlägg här först!
Jag älskar musik. Hur skulle man kunna klara sig utan musik?! Det skulle vara hemskt.
Jag älskar "The show must go on - Queen. Den är bäst.


This Child Lives in My Heart.

Jag är barnslig, och jag älskar det.

Dagbok.

Haha, jag blev hemskickad av våran matte/no lärare från skolan idag.
Hon tyckte att jag var så förkyld att jag skulle gå hem. Det var ju skönt att jag fick göra matteprovet iallafall som för övrigt gick bra! Ja, jag tror det iallafall. När jag kom hem gick jag och la mig. Det var skönt och det känns inte fullt så jobbigt att sitta uppe, även fast jag har feber och snuva.

Men jag ger mig inte!
Jag tänker gå till skolan imorgon iallafall. Älskade, söta Josefine kommer imorgon!!!! ♥
Tog förresten Sagas intiativ och smsade 118118, dom vet inte vem jag är!

"Hej! Vi finner ingen Diana Martin i Visby. Vi tror dock att hon är en jätte härlig tjej som är omtyckt av många. Vi tror att Diana är en fartfylld tjej som gillar att hoppa fallskärm, spela biljard och läsa språk."

Vad hände där liksom!? Fallskärm, jag?


Löv!


Fint <3

Ja, jag har alltså varit på Fenix ikväll!
Det har varit en jättemysig kväll. Verkligen. Och William och Anton var jätteduktiga, fast det var en lite mysko snubbe som uppträdde efter dom. Albin, du gjorde låten 10x bättre än honom.
Nästan hela kyrkan var där. Vi har så himla kul tillsammans tycker jag.

Jag är typ "mindreader" också!
Eller så känner jag bara Embla och Amanda väldigt bra. Plus min mobil. Fast det är ju coolare att vara mindreader........
Förresten! jag är Rudolf med Röda Mulen! Min näsa är verkligen jätteröd för att jag är förkyld. Det är inte fint. Mamma skrattar åt mig.

Jag vill bara tillägga att Embla är fin. Jag älskar henne.



    


 




Live from Fenix!

Jag är en bivän.
Det har jag kommit på nu, för jag är tillsammans med Rikard och Embla! Det är kul att vara en bivän. Och jag har kommit på att det är typ inavel i kyrkan också. Det är mysigt. Jag tycker om kyrkan.
Medans jag har kommit på allt det här har jag varit på Fenix, där är jag nu också. William och Anton har spelat, det var väldigt fint.

Nu äre Jonniiisss som skriver. JA tycka diana är söjt. hehehe

Suddenly the night falls so fast.

Eftermiddagen var trevlig.
Var en liten stund med Rikard och Albin, men när Albin skulle spela gitarr lomade jag och Rikard ner min lilla sjukling Josefine. Det var jättekul att se henne igen (gosh, det låter som att jag inte träffat henne på flera månader), även fast att hon inte hade någon röst att prata med.

Nu ska jag...
...sätta på mig pyjamas.
...tvätta bort sminket.
...borsta tänderna.
...säga godnatt till alla där ute.
...läsa "Harry Potter och fången från Azkaban".
...sova.

 


Lilla Sjuklingen.

Haha, frisk är jag faktiskt inte än!
Nej, verkligen inte. Men jag vill inte riskera att hamna efter i skolan. Rikard har nämligen upplyst mig om att det inte alls är lång tid kvar med tanke på prao osv. Jag är så himla rädd för att jag ska sänka mitt matte betyg till ett G istället för ett VG. Jag hatar matte. Jag blev så glad när jag fick det dumma betyget...

Nu är jag trött...

Det har varit en lång dag och jag tänker lägga mig och sova. Har nästan inga pengar kvar på mobilen heller! :( 
Det dissar vi tycker jag! Nej! Harry Potter och drömmarnas land väntar!

 


Sommaren 2007

 

Jag älskar dig Pappa...<3


Höst <3

Vi slutade tidigt idag eftersom att vi inte hade någon so. Jag hade ingen aning om det skulle vara kör idag eller inte eftersom att alla lärare på skolan skulle gå till kongresshallen och höra någon föreläsning (enligt våran lärare iallafall), så jag och Amanda gav oss ut på stan och hamnade till sist på Ringduvan då både Hedbergs och Skafferiet var stängt.

Jag köpte nya vantar, dom är jättefina och jättemysiga! Jag älskar dom :)


Hihi, mööörk bild! Precis som det är ute!


Likgiltig.

Statistiken sjunker :'( kom tillbaka mina fina läsare!! <3

Jag saknar Josefine...hon är sjuk, och jag har typ Josefine abstinens nu. För övrigt börjar livet dala sakta neråt igen. Jag saknar mitt lyckorus. Jag tycker om att vara lycklig. Det är inte kul att vara likgiltig. Jag är varken glad eller ledsen. Jag bara är. Jag bara finns.


Jag saknar Öland...<3

RSS 2.0