Bad things happens to good people.

Grattis till Rikard som klarade sitt moppeprov!

Ja, vad har hänt idag då? Vi hade håltimme innan lunchen, så jag och mamma gick på "lunchdejt". Det var mysigt! Sen var jag på läxläsning i Visborg, på Maxi och handlade och nu sitter jag hemma med naturgodis och musik som sällskap. Jag har ganska tråkigt...

Jag ska nog göra te till mig själv och se klart på Friends, säsong 6. Ja, så gör jag!


Cooper.

Sprang det dumma Coopertestet idag, vilket jag faktiskt är helt nöjd med! Jag har ju världens sämsta kondition vilket aldrig är bra när man ska springa 2km. Men jag sprang hela vägen, stannade inte en enda gång även fast att benen skrek åt mig att jag skulle det (nästan iallafall) och kom in på 11.14, så jag är GLAD!

Sen håller alla tummarna för Rikard som ska göra sitt moppeprov imorgon! Vi ska ju bli moppekompisar han och jag ;)


Today.

Jag har fem minuter att krafsa ner ett inlägg, så nu bär det av! Fasten your seatbelts, this can be a rough ride!

Haha, kanske inte. Ska iallafall iväg på paxträning för att repetera inför kulturnatten. Det blir nog kul, hoppas jag. Hinner dock inte vara där så länge, för sen bär det av till Visborg där vi ska ses med dramagruppen, fett taggad! Vi fick förresten tillbaka matteproven vi gjorde i fredags. Det som jag bara gjorde 3 uppgifter på...hihi, jag fick ett plus i kanten till mitt G! Jag är så glad! Kanske inte världens bästa betyg, men iallafall.

Varför skriver man dom längsta inläggen när man inte har någon tid på sig?

Jag saknar dig.

 

I'm trying to wash of the stains,
try not to think about the pain.
I know I've got no place to hide,
God knows the times that I tried.

I want to be normal, I want to feel safe.
Waking up screaming, It's always the same.
I don't want to turn of the light,
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's okey.
Show me there's a way to beat the monster,
take me, make it go away.


Godnatt<3

Haha, jag städade iallafall!

Nu är jag astrött, så jag ska gå och lägga mig och läsa lite. Harry Potter!!!

Nostalgi.

Usch, vaknade alldeles för sent idag. Har läst en del ur Harry Potter och de vises sten, herregud vilka nostalgikänslor! Jag måste, på tal om ingenting, städa mitt rum också...det är jätte dammigt och jättestökigt. Men det orkar jag inte göra nu.

Ska till Visborgskyrkan ikväll, det blir säkert mysigt. Men Josefine den svikaren ska på friskis, jag blir nästa, NÄSTAN, sugen på att testa. Men det är en del av min pollicy (stavning?). Jag ska inte gå på Firskis och Svettis och jag ska aldrig äga ett par jeansleggins. Så det så!


With people around, would you even hold my hand?




Jag vet egentligen inte vad jag känner. Jag vet inte ens vad jag vill känna. Det spelar väl ändå ingen roll, det är som det är och jag har samma vanliga gamla otur. Samma jävla otur.


Flickan som lekte med elden.

Var och såg på bio med Josefine, Embla och Marcus igår! Vi såg på "Flickan som lekte med elden". Den var rätt bra, men ganska så grotesk. Haha, jag klämde sönder Marcus hand under filmen, den var ju läskig!!

Iallafall, nu sitter jag och trycker i mig massor med kakor. Tråkigt har jag också. Underhåll mig någon?


It's been a while, but I can still remember just the way you taste.

1: Matteprovet gick helt åt helvette. Jag kunde verkligen ingenting och höll på att få psykbryt i klassrummet.
2: Så man frågar inte nu förtiden?

Jag har märkt att minsta lilla sak kan få mig att bryta ihop på några sekunder. Hur löjliga saker som helst verkligen. Jag skäms nästan för mig själv. Och det är inte ofta jag gör det!
Jag måste försöka gaska upp mig, det funkar inte att vara såhär. Det funkar inte att bara vara ledsen eller arg eller deprimerad varje jag. Det funkar verkligen inte.

Jag tycker inte om mitt liv för tillfället.


Nu började det pipa i mina öron...

Ja, ni kanske märker att jag inte är på världens bästa humör...jag har nämnligen suttit med näsan i min mattebok i fem timmar i sträck. Jag har räknat 24 tal och fattar inte ett skit.
Imorgon har vi prov i matte. Jag kan ingenting. Kanonkul.

Jag bakade muffins med Malin och Amanda efter skolan idag, dom blev goda. Och vi såg på gossip Girl. Har aldrig sett det programmet, men det var faktiskt bra.

Jag är ledsen. 

Jag tycker inte om...

Jag tycker inte om människor som fjäskar för andra människor dom känner sämre eller byter "skepnad" varje gång dom träffar någon "ny" människa.


Jag tycker inte om att plugga matte i 5 timmar och inte fatta ett skit efteråt.


Jag tycker inte om all jävla stress från skolan, läxor, prov, läxor prov, uppsatser, läxor, prov.


Jag tycker inte om långsinta personer.


Jag tycker inte om att vara grinig...


SERIE!



Det var ett tag sen en serie kom ju!


Bowling.

Jag hade en riktigt kul kväll igår faktiskt! Och mycket bilder blev tagna kan jag lova!

Jag träffade "gamla gänget från gamla klassen", det var kanske två år sen vi gjorde något tillsammans, så det var väldigt kul att umgås med dom igen.
Vid 18 hade jag, Malin, Samuel och Linus  bokat bowlingbana på kanonen. Det var kul, men jag förlorade...stort. Det är ju verkligen inte okej att jag förlorade mot en kille med bruten arm!

Efter att vi spelat och ätit pizza åkte vi och köpte Ben & Jerry's glass och sen såg vi på film hos Linus. Det var verkligen den konstigaste film jag sett på länge...

  

 


Plugg, plugg och lite mera plugg.

Slutade tidigt idag, så efter skolan bar det av till Hedbergs. Kom hem vid halv tre kanske och har suttit och pluggat sen dess. Jag blir tokig och har världens ångest för det dumma NOprovet vi har imorgon...jag hatar NO.

Snart ska jag cykla och möta Josefine och Amanda vid Öster, vi ska till Visborg där det är första träffen för dramagruppen! Jag är fett taggad!
När jag kommer hem igen blir det väl ännu mer plugg, suck...


Biologi -.-


Morning.

Vaknade vid 10 av en dum mardröm...och sen tillät inte min hjärna mig att somna om igen, det var för varmt och jag hade ont i huvudet. Så jag gick upp och gjorde mig en onyttig, men ack så god frukost till mig själv som bland annat innehöll min super oboy!

Haha, Josefine älskar den! Sen satte jag mig framför TV:n, hör och häpna. Jag kollar aldrig på TV...


Dålig dag...

Idag har jag verkligen varit grinigare än vad jag varit någonsin förut. För det första vaknade jag på fel sida imorse, och efter det fick jag lust att mörda en speciell person, eller kanske göra något ännu värre?
Då kan ni ju tänka er att man inte är på det bästa humöret för att skriva ett dumt matteprov som jag inte tror det gick så bra på. Och bara för att ha det lite extra jobbigt har jag varit extremt trött hela dagen...illa.

 

Men nu är jag på bättre humör! Inte riktigt på topp, men bättre!

 


Friidrotsdag.

Vi hade friidrotsdag idag i skolan. Jag var uppskriven på kula, längd och den årliga staffetten (stavning?). Det gick väl hyffsat bra. Bättre än vad jag förväntat mig faktiskt.

Där emot bröt en kompis som går i min paralellklass handleden, och fy va äckligt det såg ut. Handen var helt vriden och jag tror det var ett ben som stack ut ett par centimeter från hans handled. Usch, usch, usch!



Haha, favorit i repris. Jag tycker om den här bilden!

Grattis!



Grattis till Erik Bergström som fyller 18 år idag! Haha, det har du väntat länge på.

 

♥♥♥ Happy Birthday ♥♥♥


Kapitelhusgården.

Jobbade nere på Kapitelhusgården ikväll och missade mina vänners uppträdande på Fenix live :'(
Jag som så gärna ville se det...


Men det var hyffsat kul på "jobbet" också. Jag fick dansa magdans för typ tredje gången i mitt liv. Kruxet är ju att jag inte kan dansa! Haha, jag fick lära mig ett par steg innan vi skulle ut, men det gick väl rätt okej.
Ont i ryggen har jag också. Jätte, jätte ont! Och imorgon är det friidrott som gäller. Fy. Det är inte vad jag gillar mest nej.

Jag kommer säkert att tappa stafettpinnen i år igen -.-'

Where are we?

Jag blir galen. Galen säger jag. GALEN!

Vi har så extremt mycket att göra i skolan nu. Läxor. Prov. Inlämnings uppgifter. Mera prov. Jag tycker inte om att gå i nian längre...buu!
Sen måste man ju gå omkring och vara glad och social också. Man måste sova klokt om nätterna för annars orkar man inte med någonting. Sen ska man tänka på att INTE äta för mycket gott, för då blir man rund om magen. Jag orkar inte.

Life's a BITCH!

Helgen.

Okej, nu har ju jag massor att berätta! Fy Diana för dålig uppdatering!

Fredag:
På kvällen var jag på filmkväll hos Marcus! Det var trevligt med massor med fina människor, men vi saknade dig Josefine! Vi såg på riktiga tjejfilmer och åt pizza på Lilla Elefanten. Efter att vi blivit utkastade från Marcus gick jag och Embla hem till mig och drack te, lyssnade på musik och hade allmänt mysigt!

  



Lördag: Konfirmationsupptakt för dom nya konfirmanderna. Vi agerade levande vägskyltar och såg på en film som var döööö tråkig...men sen fick vi leda konfirmanderna med förbundna ögon till ett "hemligt ställe". Det var kul, så det jämnade ut sig. På kvällen hade vi det mysigt hemma hos Kornelia. Jag och Amanda bakade en jättefin tårta till henne som alla älskade. Vi såg på Ice Age, gick promenad och spelade spel och gitarr. Trevlig kväll!

 


DOMEN!

Sitter med Embla i mitt rum och lyssnar på musik. Snart bär det av till Domkyrkan för konfaupptakt! Taggad, och ganska övertrött...men det kommer gå skit bra och vi hoppas att dom nya konfirmanderna inte blir allt för rädda för oss!



Jag säker som David! Over and Out!


Jag älskar ju dig...




Kommer jag någonsin kunna glömma?

Better times.





Saknar dom tiderna. Då var inte allt som nu...


Klantigast någonsin?

Det gick faktiskt bra på Frimis igår, jag och Josefine är ju Superteam 1#! Även fast att jag klantade mig en aning...för det första råkade jag slå till någon när vi gjorde någon akrobatik, men om folk sitter i vägen får dom ju skylla sig själva!?

 

Men det värsta var ju när vi skulle sluka eld. Jag hade råkat doppa mina pinnar i för mycket vatten, så bomullen var helt blöt! Och då går det ju inte att tända några facklor! Nepp, så jag hade ca. 2 minuter på mig att rulla nya pinnar, och det gick INTE bra...dom satt inte riktigt så hårt så när jag skulle doppa ena pinnen i lampoljan ramlade bomullen av I flaskan! OH NO tänkte jag då! Så det blev till att köra med en pinne och fiska upp den indränkta bomullen sen.

Well, that's me...!


It isn't true.

Det är så trist när det ska bli sånna jävla missförstånd...fan...!

Bistra Haren, Alias FRIMIS!

Det var verkligen superkul på Frimis igår! Vi fick uppträda för människorna som sitter i EU, fatta va coolt! Vi gick runt och minglade lite med dom och alla tyckte att va var super söta. När jag kom hem sen märkte jag att jag var utelåst, suck, typiskt mig att glömma nyckeln. Så därför fick jag sitta ute på trappan och studera en bebis igelkott som kröp omkring i rabatten tills mamma och pappa kom hem.

Problemet med att orka upp till skolan var inget problem, för här sitter jag med huvudvärk hemma från skolan. Tråååkigt!!!

Får se om huvudvärken försvinner så pass mycket att jag kan jobba dom två timmarna på Frimis ikväll. Det borde gå!

Hearts Bust Into Fire.



Fortsätter du kämpa, fortsätter jag...<3

HEDBERGS!

Älskade, älskade Hedbergs har äntligen öppnat igen efter att ha varit semesterstängt i tre veckor!!!

Jag blev så lycklig när jag gick in där med Amanda och Marcus idag när halva klassen satt på nedervåningen. Hedbergs är kärlek. Jag har verkligen saknat mitt älskade café. Tack Uffe för att du äger stans mysigaste place!

 

Haha, jag känner mig ganska töntig. Ska jobba på Frimis med Josefine ikväll också. Får se om jag orkar upp till skolan imorgon efter det!

 



Det där är en väldigt gammal bild, men för mig representerar det två saker just nu.

1. Älskade hedbergs♥

2. Jag har saknat dig något otroligt. Tack för att du är du♥


Gracias!

Sen måste jag ju tacka Josefine för att hon fixade min side-bild! Tack så mycket!! :D<3


Visborg.

Jag var på lovsångsmässa i Visborgskyrkan ikväll. Dom flesta var i Terra Nova och kollade på kören, men jag orkade inte åka enda upp dit, förlåt körmänniskor!

Iallafall, det var mysigt med vissa undantag...blää, ibland skulle det varit så mycket lättare om man var tankeläsare...


Dirty Diana - Michael Jacksson

 

Jag är besatt!!! Jag verkligen ÄLSKAR den här låten! Haha, pricken över i att det är mitt namn också!


Onormal kväll!

Gårkvällen blev riktigt lyckad, men fick ett lite oväntat slut må jag säga, haha pimpim for the win!

Vi satt och pratade massa och myste. Men det blev ganska kallt efter ett tag. Runt 11 gick Ludde, Ville och Sara och då lekte vi lekar! How come? Ja, ingen aning. Men vi blev väl lite taggade på att göra något nytt antar jag. Hämd i lekar är ju typ det roligaste som finns! xD

 

 


Sjuk?

Usch, jag är verkligen dödstrött...och sjuk tror jag också att jag börjar bli. Jag har asont i högra sidan av halsen och det svider i ögonen så som det alltid gör när man har feber (eller gör det bara det på mig?). Great, nu kommer jag säkert få svininfluensan och döö!

Näe, jag är SuperWoman, då kan man inte dö minsan! HA! Vad säger du om det va ödet!?


Girls night.

Vi hade verkligen super mysigt hos Embla igår! Dock kunde inte Josefine komma tråkigt nog...så mycket sömn blev det inte heller.

Vi skulle hjälpa till att ta hand om Emblas småsyskon, och till att börja med lagade vi "lat-mat"! För er som inte förstår sig på mitt språk betyder det att vi tog lätta saker som inte alls passade ihop och värmde/stekte/hackade det. Vi åt nämligen ravioli och fiskpinnar med gurka och morötter...hehe.

Iallafall, vi såg på Moulin Rouge, vilken verkligen är världens bästa film. Sen tryckte vi i oss kladdkada med sprutgrädde, kolasås, godis, superpåse och massa läsk. Jag har då kanske sovit en - en och en halv timme i natt.
Så hela dagen idag har jag varit så övertrött att jag betett mig jätte konstigt...

 

 

 


Girls just wanna have fun.

Hade en super mysig kväll med Amanda och Embla igår! Massa prat, kolasås och sprutgrädde!

Ikväll ska jag sova hos Embla! Vi + Amanda och Josefine ska ha onyttiga onsdagen, det ska bli bästa kvällen ever! Haha, jag är lite uppe i varv för tillfället. Ursäkta, jag är bara en aning övertrött. Usch, hur ska jag orka upp till skolan imorgon?!

   

 

We girls tonight♥


RSS 2.0