Trött...

Jag är som sagt väldigt trött, iofs är det inte alls ofta då jag inte är det, men idag är jag verkligen seg. Filmkvällen igår blev faktiskt rolig, vi såg på en film som hette "The Blair Witch Project". Faktiskt en riktigt bra skräckfilm.

Filmen handlar om: Tre ungdomar ger sig i oktober 1994 ut på en campingtur för att spela in en dokumentär om den lokala legenden "The Blair Witch" ("Blair-häxan"). Utrustade med videokameror och bandspelare ger de sig in i Black Hills Forest, där de sedan spårlöst försvinner. Ett år senare hittas ungdomarnas kamerautrustning i skogen och vi får nu följa deras dokumenterade resa.

Filmen är baserad på deras egna filmen, och hela grejen är sann. Vilket gjorde filmen lite läskigare. Rekomenderar filmen om ni gillar lite grann av en skräck-upplevelse, men ni ska nog hålla er borta från den om ni tror på sånna legender eller om man är känslig. Men Filmen var iallafall riktigt bra.


Kommentarer
Postat av: Nina

Fast den var inte en sån film man blir rädd av...

2009-02-03 @ 17:51:55
Postat av: DavidL

Fast filmen var ju helt påhittad, det fanns inga riktiga band. Det var bara påhittat för att sälja filmer. Allt var helt på låtsas.

2009-02-03 @ 21:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0